Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Advertisements

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
Forside med baggrundsbillede. Skriv titlen med Arial Regular. Skriv stort. Lad teksten forholde sig til baggrundsbilledet. Du kan vælge andre baggrunds-
Aftale om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser Mål 1: Flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse direkte efter 9. eller 10. klasse Resultatmål.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Per Hansen Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling Lars KunovDanske Erhvervsskoler Fremtidens institutionslandskab: Skal vi giftes eller bare.
UPV i Horsens Kommune Naturlig forlængelse af ny lovgivning for UPV Ønske om – ensartet praksis i kommunen – italesættelse af vurderingsparametrene – bedre.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Kvalitet i Dagplejen Christina Barfoed-Høj, specialkonsulent, Socialministeriet. 18. maj 2010.
Den svenske model og samskabelse Workshop den 25. maj 2016 V/ Ph.d. stipendiat Marianne Staal Stougaard og lektor Charlotte Jørgensen.
Urban Lab. 8 kommuner Favrskov, Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og Aarhus. Baggrund i Aarhus 2017’s kortlægning af Region Midtjyllands.
Forældre er en aktiv ressource i inklusionsopgaven i børnehuse og skoler.
Fordybelse i et projekt
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Den røde tråd i bevillingspraksis
DUBU Superbrugerrollen
Ny risiko-bekendtgørelse
Kvalitetsenheden for Almen Praksis i Region Nordjylland
Læring der ses Temadag for didaktiske vejvisere og projektansvarlige ledere / Julie Aarø-Hansen D. 6. april 2017.
Læring gennem registrering og indberetning
HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.
Overgang til den nye karakterbekendtgørelse på DPU:
Fælles processkabelon
#URKRAFT2015 på 30 min.
Handlingsplan for øget gennemførelse
• Beskrivelse af projektets forandringsteori
Kvalitetsvinde Vibe Aarkrog MBU 4. april, 2013 Billeddias
Digital kultur og trivsel på skolen – mod et fælles værdisæt
ILS-ONLINE Første gang der logges på
Kerneydelsen som grundlag for dialog
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
EASY-A og Elevplan – undgå dobbeltarbejde
Temadag Iværksættelse af talentudvikling
Inklusion i Folkeskolen
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Netværksmøder - Drejebog
øæ Jeg kan det jeg skal Målsætning, evaluering og selvevaluering
Herfølge: Per Bredholt Frederiksen
Udvikling af modeller og metoder til differentiering
Skoleudvikling i Praksis 1
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Caseseminar Kolding 14. marts 2017
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Børne- og undervisningsudvalget den
Demokrati og medborgerskab
PÆDAGOGISK ASSISTENT UDD. 27/
Nyt fra ministeriet Billeddias
Socialpædagogiske blikke på praksis omkring en evidensbaseret manual
Innovation i humanistiske fag
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
professionsideal for lærere
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Museumsreform - Mulighed, trussel – eller bunden opgave?
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Præsentationens transcript:

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Når foto er placeret, højreklik og vælg ”Placér bagerst”. Skift farve i bjælke: Klik på den farvede bjælke og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Metoden er den samme for det lille farvede felt. Det erhvervsrettede ungdomsuddannelsesmiljø Arbejdsspørgsmål til trin-for-trin guide

Indsæt foto: Klik på billedfelt, vælg ”Billede” i fanen ”Indsæt”. Vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Når foto er placeret, højreklik og vælg ”Placér bagerst”. Skift farve i bjælke: Klik på den farvede bjælke og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. 2 Definition af erhvervsrettede uddannelsesmiljøer Et attraktivt erhvervsrettet uddannelsesmiljø defineres af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling som et undervisnings- og læringsmiljø, der fremmer elevers: trivsel sundhed læring udvikling af erhvervsfaglig identitet afklaring af uddannelsesvalg. Uddannelsesmiljøet omfatter aktiviteter på erhvervsskolen, der foregår i og uden for undervisningen. Kilde: Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Skift farve i tekstfelt: Klik på det farvede tekstfelt og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Større eller mindre tekstfelt: Justering af tekstfeltets størrelse gøres manuelt ved at trække i top, bund eller siden af tekstfeltet. 3 De unge elever mener, at der er et godt erhvervsrettet uddannelsesmiljø når: Eleverne bliver hørt i forbindelse udvikling og evaluering Der er tillidsbaserede relationer mellem lærer og elev og mellem eleverne på holdene Erhvervsfagligheden er synlig Det er sjovt og anderledes at gå i skole Der er et skoleliv, der rækker længere end det faglige Kilde: Fokusgruppeundersøgelse blandt elever, EVA 2015

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Trin 1 Målsætning Trin 2 Rammesæt udviklings- processen Trin 3 Planlæg og gennemfør de konkrete aktiviteter Trin 4 Opsamling og justering 4 Trin i udviklingsprocessen

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Hvad peger eleverne på er vigtigt? Hvordan skal mål for skolens erhvervsrettede ungdomsuddannelsesmiljø formuleres, så de kan omsættes til praksis, enten samlet på skolen eller i forbindelse med undervisningsaktiviteter? Hvilke pædagogiske og didaktiske forhold er vigtige, når målgruppen er de unge elever? Hvordan relaterer arbejdet med ungdomsuddannelsesmiljøet sig til skolens øvrige strategier, fx det fælles pædagogiske didaktiske grundlag ? 5 Trin 1 -Målsætning Arbejdsspørgsmål til en drøftelse mellem ledelse og lærere

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Hvem skal udarbejde forslag til de enkelte aktiviteter og hvornår udviklingsgruppen diskutere forslagene? Hvordan skal eleverne inddrages i arbejdet? Når udviklingsprocessen er planlagt, skal gruppen aftale en tidsplan for, hvornår de nye tiltag sættes i gang. 6 Trin 2 – Rammesæt udviklingsprocessen Arbejdsspørgsmål til udviklingsgruppen

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Hvilket inspirationsmateriale kan planlægningen tage afsæt i? Hvilke aktiviteter skal indgå i arbejdet med at styrke ungdomsuddannelsesmiljøet og hvornår skal de sættes i gang? Begrund ift. de mål I gerne vil nå Hvilke behov er der for kompetenceudvikling? Hvordan kan skolens lokaler og indretning blive en god ramme for ungdomsuddannelsesmiljøet? Hvordan får de involverede lærere kendskab til formål, indhold og rammer i de enkelte aktiviteter? 7 Trin 3 – Planlæg og gennemfør de konkrete aktiviteter Arbejdsspørgsmål til udviklingsgruppen

Skift farve i baggrund: Klik på den farvede baggrund og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Hvilken betydning har de konkrete aktiviteter i det erhvervsrettede ungdomsuddannelsesmiljø haft for de unge? Har I opnået det, I gerne ville? Hvad skal justeres fremover ? Hvordan udbredes de relevante tiltag til skolens øvrige medarbejdere? 8 Trin 4 - Opsamling og justering Arbejdsspørgsmål til udviklingsgruppen

Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til at fjerne det eksisterende foto. Gentag proceduren for indsættelse af foto som beskrevet ovenfor. Skift farve i tekstfelt: Klik på det farvede tekstfelt og vælg derefter ny farve i fanen ”Startside” under ”Fyldfarve til figur”. Større eller mindre tekstfelt: Justering af tekstfeltets størrelse gøres manuelt ved at trække i top, bund eller siden af tekstfeltet. 9 Link til inspirationsfilm Link til inspirationsfilm (højreklik og klik på åbn fil) om erhvervsrettede ungdomsuddannelsesmiljøer SOSU Sjælland: Elevteams – i et miljø, der fremmer elevernes trivsel AARHUS TECH: Skills Akademiet – et miljø, der fremmer elevernes afklaring af uddannelsesvalg Campus Vejle: Et ungdomsrettet detailhandelsmiljø, der fremmer elevernes erhvervsfaglige identitet