1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Svend Gønge-skolens værdier...
Skolereform august 2014………………
Set i forældreperspektiv
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
E g e s k o l e n E g e s k o l e n ForsideHvem er vi/IFagSkoleåretPrøverAndre aktiviteterSkole/hjemForventningerVelkommen.
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Hierarki for styringsredskaber
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Folkeskole-reformen August 2014.
Lærerprofessionen.
Værdibaseret ledelse i almen praksis
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Skolereform august 2014………………
Velkommen til valgmøde
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Arbejdsgruppe Mariagerfjord kommune
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Inspiration til reformarbejdet
- Hvad kan I forvente som forældre?
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
Alle børn er alles ansvar
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
FÆLLESSKAB GLÆDEANERKENDELSE LÆRING Vores F L A G Ådalskolen og SFO Kvædehuset.
Forældremøde august Skoleområdets oplæg – Trørødskolens indskolingsplan.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Lærerprofessionen.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Et fagligt løft af folkeskolen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Målstyret læringsreform
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Vision mission værdier handleplaner
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Nationale strategier | Folkeskolen | Vingsted 15. marts 2015
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Inspirationsworkshop med fokus på
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige kompetencer God trivsel og høj faglighed skal føre til, at alle kan gennemføre en ungdomsuddannelse Eleverne forlader skolen som ansvarlige og demokratiske medborgere med interesse for fortsat læring Søndre skoles vision

2 Vi skaber trygge rammer for eleverne i alle faser af skolelivet. Dette gøres ved tydelige hensigter, forventninger og mål T ryghed Vi forventer gensidig respekt for den enkelte, for fællesskabet, personalet og ledelsen R espekt Anerkendende tilgang både i forhold til læring, trivsel og samarbejde. Ved at have en anerkendende tilgang til den enkeltes ressourcer skabes grundlaget for forståelse, rummelighed og øget motivation A nerkendelse Vi arbejder for et fællesskab, hvor der er plads til og en accept af forskellighed. Det forventes at alle føler ansvar for og bidrager til, at fællesskabet lykkes. Godt kammeratskab skal være ”sejt” F ællesskab At se og udvikle alle elevers potentialer og sikre et medansvar og forståelse hos den enkelte for egen læring F aglighed Vi forventer engagement fra ledelse, personale, elever og forældre, hvilket vi ser som grundlaget for læring, trivsel og glæde ved at være på skolen E ngagement De værdier, Søndre Skole bygger på, er: TRAFFE-model

3 Høj faglighed – Sammen vil vi gå fra godt nok til bedst muligt Alle elever skal blive så dygtige som muligt Sikre differentieret undervisning for at udnytte alles potentiale Præstere over forventet niveau ved nationale test og prøver ud fra socioøkonomiske parametre Elever på Søndre skole skal synes, at det er sejt at være/blive dygtig Tydelighed i undervisningen Tydelige læringsmål, forventninger og feedback God klasseledelse er praksis Tydelig struktur og arbejdsro Engagement hos alle Personale: At engagement er et tydeligt og bærende element i personalets tilgang til både eleven, undervisningen samt det generelle samarbejde med skolens forskellige parter Forældre: At forældrene i samarbejde med hinanden og skolens personale engagerer sig mest muligt med en social harmonisk og faglig skolegang for øje Elever: At eleverne engageret søger et ejerskab i skolens forskellige delelementer, hvormed grundlaget for god trivsel og aktiv inddragelse lægges Høj trivsel for alle (elever, personale og forældre) Trivsel er et fælles ansvar Resultat af trivselsmåling blandt elever og personale skal ligge over middel Social engagement i den nære og fjerne omverdenen (omverdens forståelse) Lokale og globale samarbejder – åben skole Målsætning

4 På Søndre Skole ønsker vi, at samværet blandt alle på skolen er præget af respekt, anerkendende dialog og engagement Skolen skal være et godt sted at være for alle Vi har alle ansvar for, at skolens elever har mulighed for at udleve skolens vision på basis af vores værdier Når du færdes på skolen, skal omgangstonen være sådan, at alle befinder sig godt. Du skal være hjælpsom og positiv over for andre Værdiregelsæt

5 Elever Børn, elever, skolebørn, skoleelever Personale Pædagoger og lærere samt ledelsen Skole Skole og SFO Undervisnings- delen og fritidsdelen Definitioner