Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:"— Præsentationens transcript:

1 Klarup Skole Hellasvej 17 9270 Klarup Tlf: 96 36 55 00
Velkommen til praktikanter på Klarup Skole Klarup Skole Hellasvej 17 9270 Klarup Tlf:

2 Fakta om Klarup Skole 600 elever 45 lærere 25 pædagoger

3 Hvor er Klarup Skole? Aalborg Gistrup

4 Kulturen på Klarup Skole
Vi har et godt leder-/lærerteam, fordi: Vi hilser på hinanden. Det giver en god fornemmelse i maven Vi er gode til at hjælpe og støtte hinanden Man kan sætte sig på lærerværelset, hvor man har lyst

5 Kollegiale råd på Klarup Skole
PAS PÅ DIG SELV! Husk: Du er ikke forpligtet til sociale arrangementer i din weekend (fredag kl.15 – mandag kl. 8). Formuler dine forventninger til forældrene tydeligt (evt. i et brev). Tænk over, hvor dine personlige grænser går – og hold fast over for elever og forældre. Gå til teamet og få råd. Her kan du fx få sikkerhed for, at dine grænser er rimelige Vær konsekvent og struktureret. Det er lettere at løsne op end at stramme til. Giv lidt af dig selv. Eleverne skal kende dig… Lær at sige fra. Både over for børn og forældre. Husk at holde fri. Du skal ikke være bange for at spørge.

6 Værdier på Klarup Skole
Jf. skoleplanen Klarup Skole skal være stedet, hvor: ☺Alle er glade for at gå i skole og mødes med tillid ☺Alle oplever selvværd, tolerance og accept ☺Alle har medbestemmelse og medansvar ☺Alle udnytter deres faglige og personlige udviklingsmuligheder bedst muligt ☺Alle erkender, at der er noget, man er god til, og at der er noget, man skal blive bedre til ☺Alle oplever sig som værdifulde led i et fællesskab ☺Det daglige arbejde er præget af tryghed og åbenhed Som voksen har du ansvar for at hjælpe børnene med at opretholde skolens værdier – også selv om du ikke kender børnene.

7 Klarup Skoles bærende værdisætning
Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

8 Klarup Skoles forventninger til dig
Vi forventer af dig: At du sender en grovskitse over dit undervisningsforløb inden før-vejledning. At du tager initiativ til før-vejledning mellem dig og din praktikvejleder, og at du indkalder til kommende vejledninger samt laver dagsorden til din praktiklærer. At du efter før-vejledningen sender din færdige undervisningsplan til praktiklæreren. At du selv sørger for at tage kopier og finde øvrige materialer på skolen til din undervisning (med mindre andet er aftalt i god tid). At du viser engagement og interesse for din praktik – såvel i undervisningsdelen som i det arbejde, der ligger uden for undervisningsdelen. At du underskriver en attest på, at du må arbejde med børn (før du starter praktikken) At du selv tager initiativ, hvis der er noget, som er svært.

9 Dine forventninger til skolen
Du kan forvente af os: At du modtager folderen: ”Velkommen som lærerstuderende på Klarup Skole”. At du modtager en kort kommentar på din grovskitse inden før-vejldningen. At du modtager en rundvisning på skolen til relevante materialer, kopimaskiner, faglokaler, arbejdsrum m.v. At du modtager kopikoder og computerkoder. At din praktiklærer deltager i 3-partsmøde og vejledningsmøder, som du indkalder til. At møde en engageret praktiklærer.

10 Vi håber, at I nød præsentationen


Download ppt "Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google