Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Advertisements

Set i forældreperspektiv
Caseoplæg om Facebook.
Forandringsteori for Frue i Eget Liv / Indvandrerkvindecenteret 2013
Værdigrundlaget i Greve
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
der var engang behandlingspsykiatri Idræt og motion – en ny vej
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
FRIVILLIGHED OG MEDBORGERSKAB
Forældremøde X årgang.
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
HOLD SIKKERHEDEN VED LIGE Sted, dato Kampagnen Et sikkert og sundt arbejdsmiljø
Fjordbakkeskolen forældremøde
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
Velkommen til 1. lektion •Velkommen til en lektion som er en del af Folkekirkens Nødhjælps ungdomskampagne slutsult.nu.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Når nu jeg, jeres Herre og Mester, vasker jeres fødder, så skylder I også at vaske hinandens fødder. Jeg har givet jer et forbillede, for at I skal gøre,
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
De nye kommunikationspolitikker - hvad skal de indeholde?
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens Kirke.
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Analyse af kirkers sociale ansvar Oktober  I Danmark er der folkekirker (Kilde: Ministeriet for Ligestilling og Kirke) og ca. 325 frikirker.
Det Sociale Kapitel
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
1 Velkommen. 2 Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vores kirke  Menighedsrådet i dag.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Evangelisk Luthersk Netværk - for fremtidens kirke.
Ledelse af frivillige Økumenisk efterårsmøde – 5. november 2011.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Kommunalreformens kommunikationsmæssige udfordringer.
De seks bedste billeder fra gruppen
Visioner for arbejdet i skolebestyrelsen på Rolloskolen.
Menighedsrådet som arbejdsgiver Nye menighedsråd.
Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Inklusion for alle – Illusion eller virkelighed?
Gesten Børnecenter Velkommen i skole 2015.
Rekruttering og fastholdelse af frivillige Brønden, Brøndby kommune 2. oktober 2010 Anders Jacobsen Konsulent Center for frivilligt socialt arbejde 1.Motiver.
Det begynder næsten altid med pølser! - en kort introduktion til frivillighed i forandring!
Kirkens kommunikation - Hvordan får vi budskabet ud? PROGRAM ● Introduktion og præsentation ● Hvad er kommunikation? En kommunikationsmodel ● Verdsligt.
1 til orienterings- og opstillingsmøde Velkommen.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
”Baptistkirken vil:”.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål

Sognets menighedsråd og ansatte ønsker at give den kristne forkyndelse gode vilkår gennem mangfoldighed, åbenhed og ansvarlighed samt at varetage de pålagte samfundsopgaver så som begravelsesmyndighed, kirkegårdsdrift, vedligeholdelse af kirkebygninger samt forvaltning af kulturarv på bedste vis.

Kirkens anliggende udmøntes i følgende 6 hovedpunkter: 1. Gudstjeneste/ forkyndelse 2. Undervisning 3. Diakoni/ menighedsfællesskab 4. Information/ kommunikation 5. Medarbejdere/menighedsråd/ menighed 6. Ydre rammer: Bygninger, kirkegård og udenomsarealer 1. Gudstjeneste/ forkyndelse 2. Undervisning 3. Diakoni/ menighedsfællesskab 4. Information/ kommunikation 5. Medarbejdere/menighedsråd/ menighed 6. Ydre rammer: Bygninger, kirkegård og udenomsarealer De seks punkter beskrives alle ud fra eksisterende praksis: Hvad har vi? og ud fra fremtidsplaner: Hvad vil vi? De seks punkter beskrives alle ud fra eksisterende praksis: Hvad har vi? og ud fra fremtidsplaner: Hvad vil vi?

1. GUDSTJENESTE og FORKYNDELSE: Hvad vil vi? Vision: At kirken må være åben, synlig, nærværende, imødekommende og indgå i det lokale liv. At det må blive naturligt for alle i sognet at deltage i gudstjenester og kirkelige handlinger og dermed møde det kristne budskab regelmæssigt. At kirkegængerne må opleve fællesskab og nærvær. Mål: Gudstjenesterne prioriteres højt resursemæssigt. Der gives mange forskellige anledninger til at gå i kirke. Mål: Gudstjenesterne prioriteres højt resursemæssigt. Der gives mange forskellige anledninger til at gå i kirke.

 Vision: At alle, uanset alder, bliver fortrolige med kristendommen og det kristne budskab  Mål:  Der tilbydes undervisning og relevante aktiviteter til børn, unge og voksne.  Stenderup Kirke vil støtte det oplysende arbejde og samarbejde, der foregår mellem skole og kirke.  Mål:  Der tilbydes undervisning og relevante aktiviteter til børn, unge og voksne.  Stenderup Kirke vil støtte det oplysende arbejde og samarbejde, der foregår mellem skole og kirke. 2. UNDERVISNING:Hvad vil vi?

 Mål:  At der tilbydes aktivitetstilbud til såvel børn, unge som voksne.  At kirken samarbejder med lokale foreninger og organisationer.  At kirken støtter kirkelige formål lokalt, på landsplan og økumenisk.  Mål:  At der tilbydes aktivitetstilbud til såvel børn, unge som voksne.  At kirken samarbejder med lokale foreninger og organisationer.  At kirken støtter kirkelige formål lokalt, på landsplan og økumenisk. 3. DIAKONI/ MENIGHEDSFÆLLESSKAB: Hvad vil vi?  Vision:  At kirken kan fastholde og udbygge gode relationer til alle i sognet, så kirkens anliggender bliver en naturlig og betydningsfuld del af folks liv.  At kirken kan være med til at gøre en forskel.

Mål: At den lokale befolkning gøres bekendt med tid og sted for gudstjenester og kirkelige aktiviteter på mange forskellige måder i forskellige medier. At folk kan følge med i det, der sker i kirkeligt regi på linje med andre aktiviteter i sognet. At hjemmeside og sogneportal altid er opdateret. Mål: At den lokale befolkning gøres bekendt med tid og sted for gudstjenester og kirkelige aktiviteter på mange forskellige måder i forskellige medier. At folk kan følge med i det, der sker i kirkeligt regi på linje med andre aktiviteter i sognet. At hjemmeside og sogneportal altid er opdateret. 4. INFORMATION/ KOMMUNIKATION: Hvad vil vi?  Vision: At sognets befolkning får lyst til at deltage i kirkens aktiviteter og arrangementer.

 Vision og mål:  At alle vil føle ”ejerskab” og ansvar for kirken på alle planer.  At ansatte og frivillige medarbejdere til stadighed ”gør positiv reklame for kirken”.  At ansatte og frivillige ved kirken oplever anerkendelse af det arbejde, hver især udfører.  At den gode atmosfære må fortsætte og udbygges.  At kirken må være en god og velorganiseret arbejdsplads for ansatte og frivillige.  At alle, som har deres virke ved kirken, fører en åben dialog.  At dårlig omtale og rygter undgås. At alle ved, hvad der forventes af dem.  Vision og mål:  At alle vil føle ”ejerskab” og ansvar for kirken på alle planer.  At ansatte og frivillige medarbejdere til stadighed ”gør positiv reklame for kirken”.  At ansatte og frivillige ved kirken oplever anerkendelse af det arbejde, hver især udfører.  At den gode atmosfære må fortsætte og udbygges.  At kirken må være en god og velorganiseret arbejdsplads for ansatte og frivillige.  At alle, som har deres virke ved kirken, fører en åben dialog.  At dårlig omtale og rygter undgås. At alle ved, hvad der forventes af dem. 5. MEDARBEJDERE/ MENIGHEDSRÅD/ MENIGHED:Hvad vil vi?

 Vision og mål:  At det vil være muligt at fortsætte den løbende vedligeholdelse, så alt i og omkring kirken fremtræder i orden og indbydende.  At der bliver flere valgmuligheder mht. gravpladser.  At kapellet på sigt kan anvendes hele året.  At de ansatte på kirkegården har optimale arbejdsvilkår.  At kirke og kirkegård i det daglige kan være et sted til inspiration og fordybelse.  At præst og organist/ korleder har mulighed for at bruge nye medier i deres arbejde.  Vision og mål:  At det vil være muligt at fortsætte den løbende vedligeholdelse, så alt i og omkring kirken fremtræder i orden og indbydende.  At der bliver flere valgmuligheder mht. gravpladser.  At kapellet på sigt kan anvendes hele året.  At de ansatte på kirkegården har optimale arbejdsvilkår.  At kirke og kirkegård i det daglige kan være et sted til inspiration og fordybelse.  At præst og organist/ korleder har mulighed for at bruge nye medier i deres arbejde. 6. YDRE RAMMER: bygninger, kirkegård og udenomsarealer: Hvad vil vi?