Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

BUDSKABER TIL FORÆLDRE:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "BUDSKABER TIL FORÆLDRE:"— Præsentationens transcript:

1 HØJMESKOLENS BØRNEMILJØ I EN SAMMENHÆNGENDE SKOLEDAG: SKOLEBESTYRELSEN OG FORÆLDREKOMMUNIKATION

2 BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
VI VIL JERES/VORES BØRN DET BEDSTE JERES BØRN BLIVER ENDNU STÆRKERE I DEN NYE SKOLEDAG VI ØNSKER ÅBENHED, DIALOG OG SAMARBEJDE – KOM TIL OS MED JERES HOLDNINGER, TANKER OG SPØRGSMÅL TIL DET NYE BAK OP OM SKOLEN OVERFOR DIT BARN

3 Kommunikationsplan SB
Aktivitet: Rejseholdet Målgruppe: forældrene Budskaber: Bestyrelsen/ledelsen står på mål for den sammenhængende skoledag. Sådan kommer den til at se ud i den enkelte klasse (ved lærer/pædagog) To do: Udvikling af indhold til præsentationen: Dette er visionen for den sammenhængende skoledag på Højmeskolen To do: Nedsætte deltagerne i rejseholdet og planlægge tur-planen. Aktivitet: Film, der forklarer DSS Budskaber: Det her betyder begreberne i DSS To do: Udvikling af ”ordliste”, af nye ord, der skal forklares. To do: Nedsætte film-hold bestående af blandt andet elever, der går i gang med at udvikle drejebog og filme. To do: Filmen lægges på intra Aktivitet: Café-møder, der fastholder dialogen Budskaber: Vi ønsker løbende dialog om skoleudvikling med forældrene To do: Udvikling af årsplan og koncept for café-møder. To do: Invitation og kommunikation til forældrene om formål med café-møder. To do: Gennemføre café-møder som planlagt – evt. i stærkt samarbejde med kontaktforældrene.

4 Om Rejseholdet Et rejsehold (personale og bestyrelsesmedlem), der møder op i klasserne og tager dialogen. Bestyrelsesmedlem/ledelsen fortæller kort om visionen for DSS og om de budskaber og spilleregler, medarbejderne har udviklet. Fortæller/reklamerer også for film og cafe-møder. Lærer/pædagog tager over og siger – sådan gør vi det i praksis. Bestyrelsen og medarbejdere er klar til at tage dialogen, hvis forældre spørger ind til det nye, f.eks: Hvor meget indhold er der egentlig i fagene? Fordybelse, aktivitetstimer, bevægelsesbånd osv.

5 Om filmen Eleverne forklarer (filmprojekt for de store)
Hvad er fordybelse Hvad er motionsbånd Hvad er…? Filmen lægges på intra, når den er færdig

6 Om café-møder Cafe-møder som løbende fora for udviklingssamarbejdet
Tema kan f.eks. være: procesdage – fagdage, hvad betyder det i praksis? Hvad er fordelene? Arrangeres sammen med kontaktforældre, som også kan komme med forslag fra klasserne til temaerne på café-møderne Gennemføres to gange om året (evt. august/september og marts/april)


Download ppt "BUDSKABER TIL FORÆLDRE:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google