Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det."— Præsentationens transcript:

1 Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det i fællesskab … med unge mener vi, at vi alle er mellem 15 og 36 år … med livet på landet mener vi job og fritid uden for de større byer LandboUngdom er en frivillig forening, der samler unge med interesse for livet på landet

2 LandboUngdoms visioner Vi gør landet sjovere: Flere unge flokkes om LandboUngdoms tilbud for ikke at gå glip af morgendagens hotte aktiviteter Vi tilbyder attraktive netværk: I LandboUngdom udvikler unge sig og skaber kontakter lokalt og globalt Vi kæmper for bedre landbrugsuddannelser: LandboUngdom går forrest for den bedst mulige uddannelse og praktik Vi arbejder for flere unge igangsættere: Vi vil sikre, at det er attraktivt for unge at etablere virksomhed Du udvikler dig selv hos os: I LandboUngdom udfordrer vi os selv og hinanden, fx på vores top tunede kurser. Det giver selvtillid og respekt…!

3 Mål og formål Det lokale mål er at være mødested for unge på landet, unge under landbrugsuddannelse og unge med interesse for livet på landet. Det regionale mål er at være samlingspunkt for faglige og sociale, lærende og udviklende aktiviteter blandt regionens medlemmer. Det landsdækkende mål er at forbedre forholdene for unge på landet, unge under landbrugsuddannelse, unge der arbejder i landbruget og unge, der ønsker at etablere sig som landmand. Det fælles mål er at skabe aktivitet og udvikling, give unge tro på fremtiden for den enkelte, for fællesskabet og for et liv på landet.


Download ppt "Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google