Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være."— Præsentationens transcript:

1 Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen

2 Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være det år vor jeg accepterede Jesus ind i mit liv. Jeg takker Jesus for at have fået mig på Kildevæld, hvor jeg har mødt alle de fantastiske kristne mennesker, som har fået mig frelst. Rigtig Godt Nytår til jer alle, og Gud velsigne jer i det nye år! † ” Facebook hilsen fra elev

3 Unge og kirke Hvad er vi op imod? Unge elsker Jesus højere end Gudstjenester Unge er larmende og anstrengende Unge er vant til youtube, Face book osv. Karakter, moral, tro og bekendelse under udvikling Karakter, moral, tro og bekendelse under udvikling Somme tider usikre, uden selvtillid Andre gange kan de klare hele verden, alene.

4 Men de er også..... Åbne og fordomsfrie Nemme at berøre og begejstre Villige til at gøre en forskel og tage fat De bedste til at bygge bro til andre unge Hyggelige, sjove og nytænkende Meget traditionelle når det kommer til stykket

5 Hvad siger de unge selv? ”Fede lovsange vi kender” ”Korte relevante prædikener” ”Unge præster som ikke er kedelige” ”Fællesskab, sjov og Jesus” ”Godt fællesskab med andre unge” ”Noget at spise og Helligånd”

6 Hjem fra Efterskole ! Skolen tager kontakt til hjemmemenighed, hvis det er et ønske fra den unge Menigheden kontakter den unge via Facebook, SMS eller personligt Vis den unge, at i er glade for at han/hun er tilbage. Lad den unge fortælle lidt på en Gudstjeneste Inviter til et møde med ledere fra Kirken, hvor I kan afstemme forventninger og ønsker

7 Unge er en attraktiv ressource i Kirken Børn og unge skal prioriteres Skab gode rammer for de unges menighedsliv Invester evt. i boliger hvor unge kan bo sammen Understøt unges kontakt til større arrangementer, events, lejre osv. Opmuntrer menighedens unge til, at tage på Efterskole/EC Autentiske voksne med et relevant budskab

8 Skole og kirke – hvordan virker vi sammen? Gensidig tro og tillid Kontakt og dialog feks. via bestyrelsesarbejde, fælles arrangementer, besøg hos hinanden osv. Fælles kontakt omkring konkrete unge også dem som skal ud og finde en menighed for første gang. Unge fra jeres kirke gør det muligt, at drive en seriøs kristen skole. Landslejr, undervisningslejr, juniorlejre.


Download ppt "Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google