Den Kreative Platform I TIK 3

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Refleksion i kommunikationen
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Ideudvikling Anni Stavnskær Pedersen & Ann-Merete Iversen.
Modul 3C Ideudvikling med anvendelse af principper som stimuli.
Åbent bord Den Kreative Platform
Energi- & Vandværkstedet
I dag er temaet Visualisering
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Arbejdspladsudvikling
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
AT-1 - efterspil 2013.
Den kreative platform - Hvad er det?.
JobPAS – En gennemgang PAS-koncepter og Basiskurser v. Steen Hilling, psykolog
Innovation og iværksætteri
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Den Kreative Platform I Skolen Uhæmmet anvendelse af viden fra børnehave til arbejdsplads Her starter slide showet efter introen og musikken stopper.
Dagens øvelse Forberedelse til bunden opgave
Om feedback og tilbagemeldinger
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Ide-magneten.
Den Regionale LEAN Enhed
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Careerhub Den Kreative Platform
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Careerhub Den Kreative Platform 28/ v/Jonna Langeland Christensen
Modul 3B Ideudvikling med personanalogi + billed stimuli + ord stimuli.
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Videreudvikling af ide 2&2
Relationer – børn og voksne
Forberedelsen (Før undervisningen starter)
Hvordan bliver vi fri for hverdagens forstyrrelser?
Et kursus om it som faglig udfordring og didaktisk mulighed for danskfaget. Ph.d. Jeppe Bundsgaard
Omgangstone og kollegialitet
Vejlederens kommunikation
Careerhub Den Kreative Platform 28/ v/Jonna Langeland Christensen
Refleksioner og opsamling ift. i går
Forberedelsen (Før undervisningen starter)
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Projekt uge 40 Tradium Hobro. Udgangspunkt: Vi ville øve eleverne og os selv i den kreative platform Bruge et fælles udgangspunkt for innovation: lav.
Innovations- karavanen Innovation – hvorfor? Samfundsudvikling – globale / lokale forhold kræver nytænkning. Udfordringer for UCN fx i form af færre.
Modul 4D Videreudvikling af idé I grupper. Idé-udvikling i grupper.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Workshop Sund By Netværket
Den Kreative Platform I TIK 3
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
 Program for kurset Lektion 1 Hjemmearbejde Lektion 2
ITAPC 1 Præsentation 6: Presentations. Agenda Motivation Hvordan.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
Modul 1 Rød løber (D). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Den Kreative Platform Principper og 3D pædagogik Tryghed til at turde Koncentration til at kunne Motivation til at ville Uhæmmet anvendelse af viden.
Kerneopgaven i forandring XX arbejdspladse – den xx.xx.201x.
Virksomheder og institutioner - Lad de unge klare ærterne.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Begrebsafklaring – fattigdom og ulighed
Nye Efterskolelærere kursus Brogården
Organisering af procesarbejde
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Klargøring af præsentation og formidling Formidling/ messe Evaluering
Øvelser til fremme af kreativ tænkning
Brain breaks.
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
Det Kreative Gruppearbejde (Standard du kan anvende til dine elevers gruppearbejde) Jonna Langeland & Søren Hansen, Aalborg universitet Find flere materialer.
Præsentationens transcript:

Den Kreative Platform I TIK 3 Horisontal Tænkning Opgave Fokus Parallel Tænkning Ingen Bedømmelse Tryghed til at turde Koncentration til at kunne Motivation til at ville Uhæmmet anvendelse af viden

Formålet med forløbet i TIK3 Deltagerne får en oplevelse i form af en erfaring med at være på Den Kreative Platform sammen. Det er en oplevelse af at kunne deltage i en skabende proces sammen med sine kollegaer på lige fod. Samtidig er det en oplevelse af at føle sig voldsomt engageret i processen med at skabe en historie om ”Den gode arbejdsdag”. Den erfaring gør at man ser sig selv – og sine kollegaer i et nyt lys, hvor det der er vigtigt er at udrette noget sammen. Hvem og hvordan man er, får mindre betydning.

Programmet for forløbet 07:30 – 08:00 Ankomst og morgenmad (Bordopstilling, IT udstyr og mad er på plads) 08:00 – 14:00 Processen på Den Kreative Platform afvikles efter drejebogen. Tak for den dag

Opgaven ”Den gode arbejdsdag” Opgaven består i at få ideer til den gode arbejdsdag. Ideerne vil gennem forløbet udvikles og vokse (i grupper) til en historie om den gode arbejdsdag som præsenteres sidst i forløbet.

Hvad får deltagerne ”med hjem”? Udover erfaringen med at være på Den Kreative Platform får deltagerne et kommunikativt beredskab med hjem. ”JAAA, Jeg har lavet en fejl” – ”Hvad Sker der så?” – ”Nyt bud” er udtryk som vil have en ganske bestemt betydning fremover hjemme på arbejdspladsen.

Lagene I Den Kreative Platform Principperne Ingen bedømmelse Parallel tænkning Fokus på opgaven Horisontal tænkning 3D cases implementerer principperne Forløbets 6 faser

Den Røde Løber (Opvarmning) Forløbskort – Angiver hvilken fase man er i Fase 2 Den Røde Løber (Opvarmning)

Forløbskort – 3D case instruktion 4. JA ‐ Vi har lavet en fejl  Bliv sammen med din makker Stræk armene over hovedet og sig ”JEG HAR LAVET EN FEJL” (de monstrer først selv)  Fortsæt og få dem til at hæve lydniveauet indtil de råber  Lav nu ”saks, sten, papir” sammen –  når I IKKE har det samme råber I sammen ”JAAA VI HAR LAVET E N FEJL”  Den med lyseste trøje starter    Næste slide

21. Gruppen skaber historien om den gode arbejdsdag Forløbskort – Instruktion af aktivitet 21. Gruppen skaber historien om den gode arbejdsdag Gruppens medlemmer præsenterer på skift deres idekoncept om den gode arbejdsdag. De andre lytter. Gruppen udarbejder en fælles historie om den gode arbejdsdagå på en poster der ligger midt på bordet De oprindelige idekoncepter skal opfattes som stimuli der kan benyttes til udviklingen af den fælles historie Gruppearbejdet skal baseres på “hvad sker der så?” “Forfra” og “Nyt bud” Der er 20 – 25 minuutter til opgaven

Hvordan skabes energien?

Spørgsmål?

Principper – Hvordan bliver det lettere?

Så skal der trænes

Flere spørgsmål?

http://www.denkreativeplatform.aau.dk/TIK3/ Videoer der viser instruktion af alle forløbskort Video til fase 6 Video med teorien fra 2 dags kurset Power point præsentationer Tekster om TIK 3