Planafdelingen, 96 84 84 02 1 Bygningsforbedringsudvalget Har til formål at sikre eller forøge bevaringsværdien i ældre.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sekretariatet for Lægelig Videreuddannelse
Advertisements

UUV’s repræsentantskabsmøde den
Tilskudsordninger til finansiering af fosforvådområder Informationsmøder for kommuner 2012 Kristina Larsen NaturErhvervstyrelsen, Tønder.
Pligt til uddannelse for unge under 25 år Ved lovændring pr. 1/4-06 er der indført en pligt til uddannelse for unge under 25 år, der modtager kontanthjælp.
Lektion 5 Siden sidst Tilbagekaldelse af forvaltningsakter
Debatmøde Drøftelse af debatoplæg fra Styringsudvalget.
LAG Struer Generalforsamling 29. april Program •Afholdelse af årlig generalforsamling •Afholdelse af ekstraordinær generalforsamling.
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Den offentlige sektors økonomi - Kapitel 9 Hvor stor skal den offentlige sektor være? Hvordan skal skattepolitikken indrettes (efter Robin Hood principper.
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Tilskud til naturpleje. - 1-årig eller 5-årig ordning
Denne præsentation indeholder 9 mulige forside layouts
1 Introduktion til Økonomiudvalgets ansvars- og opgaveområder fastlagt i styrelsesvedtægten.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Kriterier og ansøgningsskemaer.
Skolebestyrelsesvalg 2012 Højvangskolen efterår 2012.
Byggesagsbehandling i Holbæk Kommune Målsætning
GF & Brødeskovparken Velkommen Generalforsamling 2009.
Landbo-Limfjord Pressemeddelelse fra Økonomi- og Erhvervsministeriet, den 17. marts 2009 Pulje på 1,5 mia. kr. skal sikre vækst i byggeriet og mere energirigtige.
Skitseprojektering: tilskudsordninger
SPILORDNINGEN Præsentation Simon Løvind, spilredaktør.
It-kompetente borgere. Stevns Kommune • indbyggere •En kommune på kanten •Digitaliseringsgrad •Bibliotekerne •3 biblioteker, 70 ugentlige åbningstimer.
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Budget og regnskab Stenmagle skole
Energibesparelser i offentlige bygninger
Helle Ulrichsen Screening i et organisatorisk perspektiv Hvad er konsekvenserne af indførelse af screeningsprogrammer?
KORINTH I.F. MULTIBANE.
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
GENERALFORSAMLING 2011.
Sundhedsstyrelsen - specialeplanlægning
Gefion Gymnasium – Fusion Susanne Rydahl Torp og Annegrete Larsen
Udbetaling af tilskud. Hvad er proceduren og hvad skal man huske Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
Et frivillighedssted og dets muligheder Frederikssund Mandag d. 19. oktober 2009.
Årsregnskab 2008 Menighedsmøde 22. marts 2009 Københavns Frimenighed.
Uddannelse for unge med særlige behov Produktionsskoleforeningens konference, Middelfart den 12. juni 2007 Fagkonsulent Preben Siersbæk, Undervisningsministeriet.
Nye stillinger som pædagogiske ledere Med overenskomsten pr. 1. april 2008 aftalte GL og Finansministeriet en ny stillingskategori for ledere i det almene.
Global Compact og CSR – fra principper til praksis 3. juni 2008 Muligheder for støtte gennem VÆKSTmidt programmet.
Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN
Udlejningsejendommenes energiforbrug 9. november 2009 Hvordan kan klimaskærmen optimeres? Lars D. Christoffersen
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Vurdering af kriterier.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Lokale grønne partnerskaber
Skov- og Naturstyrelsen
OPP-projektet – Vildbjerg Skole. Opstart af udbudsproceduren Offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i EF-tidende med opfordring til at deltage i.
Indsæt billede her Samordningsstrukturen på geodataområdet Arne Simonsen Geografisk Infrastruktur, Kort & Matrikelstyrelsen.
Greenkeeper ERFA-gruppe Golfens Grønne Regnskab - Et godt formidlingsredskab!
MTHSU d. 16. November 2006 Puljer i budget 2007: –Overførsler (mellem årene) –Puljer i det hele taget.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Landsbyudvalg Bidrager til at igangsætte og understøtte udviklingstiltag i Skive Kommunes landsbyer og landområder - med fokus på, at der sker en udvikling.
DJF PeopleXS Workflows (uden forhandlingsdel) Stillingsfaser – Opslag Fremstilling/validering, godkendelse, annoncering – Bedømmelsesudvalg.
Valget i Haderslev kommune
Sådan administrerer vi § 82a – samspillet med § 82
Dagtilbud til børn Opgaver uden for årsafrapporteringen Udvalget for børn Marts 2010.
. AlmenBolig+ Beboermøde II Tømmergården. Program for beboermøde d. 13. juni 2016 ​ 1. Velkomst ​ 2. Status på byggeriet ​ 3. Hvad skal og må jeg gøre.
Mission Statens Byggeforskningsinstitut lavede i 2004 en undersøgelse af svigt i byggeriet. Ifølge denne undersøgelse beløber omkostningerne til afhjælpning.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ansøgningsprocedure Informationsmøder den 12. og 16. november 2012.
Hans Kjær Direktør for Teknik & Miljø
Oplæg om PLO-K Om PLO-K’s organisering, økonomi, opgaver og roller, kontaktperson i PLO-R, samt om PLO’s kommuneudvalg.
Program for orienteringsmøde d. 19. januar 2017 kl
NORDKYSTENS FREMTID Forårsmøde Landliggersammenslutningen 9. juni 2017.
Sådan administrerer vi § 82a – samspillet med § 82
Økologisk arealtilskud og pleje af græs Hurtigere udbetalinger og
Intro til byggeområdet
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Helbredstillæg Folkepension.
Projektordninger Revision, fejlrater, bilagskontrol
Glud Museum & Hedensted Kommune
Sammenslutningen af undervisere ved Træfagenes byggeuddannelse
Nye stillinger som pædagogiske ledere
Sådan administrerer vi § 82a – samspillet med § 82
Ansøgning - nødvendigt materiale
Præsentationens transcript:

Planafdelingen, Bygningsforbedringsudvalget Har til formål at sikre eller forøge bevaringsværdien i ældre huse gennem kontante tilskud til renoveringsarbejder

Planafdelingen, Bygningsforbedringsudvalget Om Bygningsforbedringsudvalget: Bygningsforbedringsudvalget i Struer Kommune blev oprettet i 2001 Opfølgning på bevaringsindsats med kommuneatlas og bevarende lokalplan (234) Yder støtte til renoveringsarbejder, der enten sikrer eller øger husets bevaringsværdi. Udvalget har et årligt budget på ca kr. – kr. fra Kommunen, kr. fra Staten og kr. fra privat bidragyder (Struer Byfond). Støtten gives som et kontant tilskud, der maks. må udgøre 1/3 af de støtteberettigede udgifter.

Planafdelingen, Bygningsforbedringsudvalget Hvem kan få støtte – og til hvad? Ejerboliger med bevaringsværdi 1-4. I gl. Struer er disse huse omfattet af den bevarende lokalplan. På Thyholm er der foretaget en registrering i 2009 med fastsættelse af bevaringsværdier. Tilskud gives til bygningens ”klimaskærm” – dvs. ydre bygningsdele såsom tag, vinduer og facade. Arbejderne skal udføres i overensstemmelse med retningslinier i den bevarende lokalplan med tilhørende vejledning.

Planafdelingen, Bygningsforbedringsudvalget Ansøgningsprocedure: Ansøgningsskema med bilag – beskrivelse samt prisoverslag fra håndværker. Besigtigelse af ejendomme Indstilling med gennemgang af de enkelte ansøgninger. Behandling i udvalget – ja/nej til ansøgning, støttebeløb samt evt. kriterier. Tilsagn/afslag til ansøger med frist for gennemførelse af arbejder.

Planafdelingen, Bygningsforbedringsudvalget Valg til Bygningsforbedringsudvalget: 2 medlemmer udpeget af Byrådet (Niels Viggo Lynghøj og Martin Merrild) 2 medlemmer til varetagelse af grundejerinteresser 1 medlem til varetagelse af bevaringsinteresser 1 suppleant for hvert medlem. Der afholdes normalt 2 møder om året – et om foråret og et om efteråret