Hygiejne for 1. Skoleperiode

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dybdegående analyse af arbejdsulykker i byggebranchen
Advertisements

Elevtilfredshedsundersøgelsen 2006 ESB-netværket Efteråret 2006.
Jordforureningsloven Retssikkerhed Vivi Bruhn Knudsen.
Industrial Emissions Directive – Lovforslag
Sundhedsfremme på arbejdspladsen i et etisk perspektiv
Honninghøsten.
Egenkontrol.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Markedsovervågning af byggevarer
GMP og HACCP i restauranter
Skolebestyrelsens brainstorm
Forebyggelse af tobaksrygning - Politiske målsætninger og tiltag.
Børnehavevejledningen Cand. Brom
Fødevarekontrol i Danmark 2011 Forbrugeroplysning vedrørende Fisk iht Forordning 1224/2009 og gennemførselsbestemmelser 404/2011.
H:\OVH-DL\ANDET\0074amb.ppt 1 Foderstofhygiejne  Landmandens rolle  Bureaukrati?  Nye krav?  Dokumentation  Sporbarhed.
Risikohåndtering af norovirus
Budget og regnskab Stenmagle skole
Hvad må jeg juridisk Skoleintra efter lovens bogstav
ARBEJDSTILSYNET Svejsning, skæring og slibning i metal på tilsynet
Arbejdsmiljørådgivningen i det nye reguleringsparadigme
Morten Steen - Jord-Erfa-Midt
Forstyrrelser og forskelle
1. hjælp Unge i nattelivet Dårlig af stoffer Tilkald hjælp
Regionens rolle og samspil med kommunerne Jord-ERFA-Midt
Sådan spredes sygdomme
Kap. 2 Mikroorganismer Mikroorganismer i fødevarer
Samarbejdet mellem kommuner og politi om miljøsager (landbrug)
Forventede ændringer i ordninger efter nyt Landdistriktprogram Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
Mobning er: Man bliver mobbet, når andre børn bliver ved med at drille en, og man synes, det ikke er sjovt.
Sikkerhedskulturen på el-området agenda »Lidt statistik »Mangler der viden omkring sikkerhed ? »Mangler der værktøjer til at undgå ulykker/skader ? »Mangler.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Dansk Landbrugsrådgivning Mærkevarer – eller bare sikre produkter? Aftagerne forlanger sikre fødevarer – hvordan honorerer vi kravene? v/ Klaus Bergulf.
Hygiejne og politik politik for hygiejne Rådet for Bedre Hygiejnes konference d. 6. februar 2014 Dennis Andersen
Håndhævelse på miljøområdet
Hvilke krav stiller Foderhygiejneforordningen til din virksomhed. v
Hygiejne og torveregler Trekantens biavlskonference Gudrun Holm
Hvordan udarbejdes en indsatsplan?
Hvad er det? Af Ali Ghotbi, Ortopædist Uddannelsen.
Samfundsvidenskab /samfundsfag Introduktion i forbindelse med almen studieforberedelse.
Informationsmøder om rengøring
Skarp kontrol med rengøringsbranchen
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Lov om dyrkning m.v. af genmodificerede afgrøder Hvordan og hvorfor?
Udkast til nye tekniske bestemmelser for BVT´s kontrolordning.
Kapitel 16 Konkurrenceret Kapitel 16 handler om: Konkurrenceloven, der indeholder: Forbud mod visse konkurrence- begrænsende aftaler Forbud mod misbrug.
Transportable konstruktioner Anne-Sofie Bang Lassesen Indsæt billede her 8,1 cm. højt x 16,3 cm. bredt.
Certificeringsordning for transportable telte og konstruktioner Rikke Holgersen.
PUNKTMÅLING, OKTOBER LANDBRUG & FØDEVARER - KYLLING MARTS 2015.
Er en beskrivelse af:  ”God hygiejnepraksis i biavlen”  Hvordan opfylder man kravene til egenkontrol i biavlen.
Tilsyn og håndhævelse Lynkursus ENVINA Fredericia 24. november og 3. december 2015 Susanne Mieth Andersen Natur- og Miljøklagenævnet.
Sygefravær eller arbejdsglæde APV – kørekort til et godt arbejdsmiljø.
Knallertens udstyr Beskyt dig selv
Figur 7 © Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis, 2. udg., Hans Reitzels Forlag, 2016, Andy Højholdt.
Gastronomi & videnskab
Figur 7 © Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis, 1. udg., Hans Reitzels Forlag, 2013, Andy Højholdt.
© Dinitzen, H. B. & Jensen, L. K
Hvad er LABSTER?
Forberedende kursus til produktionshygiejne.
© Kommunikation – teori og praksis (1. udg.)
© Markedsanalyse i teori og praksis, 1
Kjeld H. Jensen 3F Susanne Linhart, DI BAR -> BFA -> BAU
Giftfri bekæmpelse i det åbne land
Viden indbygget i hverdagen - arbejdet med standarder og kvalitet
SMILEY.
Øveprøve – lille knallert
Hygiejne 3.
Egenkontrol.
Persondataforordning
Ernæringsassistent, 1. skoleperiode elevudgave
Yverbetændelser.
Workshop for bilagsbehandlere
Præsentationens transcript:

Hygiejne for 1. Skoleperiode Egenkontrol i praksis og teori

Hvorfor hygiejne?????? Møde på midten

Hvorfor gør vi rent? Lovmæssige krav skal overholdes Begrænse mikro organismers livsvilkår For at undgå forgiftninger og infektioner

Æstetik og holdninger Man kan ikke lave god mad i en svinesti Fedtede håndtag og lignende er årsag til ulykker Rene fødevarer behandles af rene mennesker der bruger rent udstyr i rene omgivelser

SMILEY'S Smiley 1: Ingen anmærkninger Smiley 2: Indskærpelser givet Smiley 3: Påbud eller forbud Smiley 4: Bøde, Politianmeldelse eller godkendelse frataget

Smiley's Elitesmiley introduceret i 2008

SMILEYS Findsmiley.dk Alle som beskæftiger sig med fødevarer Nyheder om ordningen Regler om offentliggørelse Statistik omkring ordningen