Tværsektoriel samarbejdsmodel 3-årigt udviklingsprojekt støttet af Socialministeriet. Projektgruppe: Det børne- og ungdomspsykiatriske Hus ved OUH, Odense,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
ADHD – en kommunalpolitiske udfordring
Advertisements

Fakta  Ca børn vokser op med en forældre, der har været indlagt på sygehus med en alkoholrelateret lidelse.  En undersøgelse af alkoholbehandlingsklientellet.
Oplæg ved Claus Graversen, chefsygeplejerske 3. April 2013
Sundhedsaftalen fra ord til handling
Ny Førtidspension og fleksjob reform
Anne-Rose Wang Centerchef
De kommende 4 år – udfordringer for samarbejdet • Konference om samarbejde om psykisk syge den 16. juni 2010 Martin Lund – direktør i Region Hovedstadens.
Center for Selvmordsforskning1 Kommunepakke Forebyggelse af selvmordsadfærd hos børn og unge – Vejledning til personale i socialsektoren Hvordan sikres.
Visitation til børne-ungdomspsykiatrisk afd.
Hvordan arbejder Det Palliative Team – Hvad tilbydes og til hvem?
Kommuner og regioners perspektiv på revision af SOSU uddannelsen
Psykiatriens Hus i Silkeborg
Brug af GIS i skadestuer
KOMMUNALREFORMEN – VEU SOM BROBYGGER Ca medarbejdere på plejehjem og hjemmepleje i Vestsjællands Amt skal gennemgå et VEU - demenskursus. Projekt.
Sundhedsaftale om det regionale samarbejde om infektionshygiejne, herunder MRSA Regionssundhedsplejerske Anita Fogh, og formand for arbejdsgruppen.
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Velkommen til 6. kursusdag om virksomhedscentre TOVHOLDERFUNKTIONEN FOR VIRKSOMHEDSCENTRE.
Faglige udvikling - børne- og ungdomspsykiatri
KABS Viden Døgnkonferencen 2009 Behandling af gravide og kvinder med børn Mia Heick KABS FamilieVinklen.
Afdelingsbestyrelsernes rolle i særligt udsatte boligområder Konference 19. november 2011.
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Ubrudt behandlingskæde for selvmordstruede børn og unge
Indsæt – Billede – Fra fil… her En fælles national satsning - den generiske model og forløbsprogrammerne Adm. direktør Else Smith 28. september 2011.
Hvordan kan social ansvarlighed være en gevinst for virksomheder – og for socialt udsatte Hvilke muligheder ser KFUM’s Sociale Arbejde i samarbejdet med.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Sundhedsaftale V/ Torben Hyllegaard, Region Hovedstaden
Oplæg om DUKH og retssikkerhed for handicappede
Målsætninger på psykiatriområdet
Jan Nielsen praktiserende læge Århus
Velkommen til Platangårdens Ungdomscenter
Indsatser med relation til rusmiddelområdet
Temaeftermiddag 28. oktober 2014
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Koncern Plan & Udvikling Sundhedsaftale V/ Torben Hyllegaard, Region Hovedstaden Oplæg til møde i Regionsældrerådet den 9. marts 2011.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Uddannelse til elever med særlige kompetencer - en perspektivering set ”udefra” Slutkonference i Projekt ”Kan og Vil” 21. september 2009, Vartov, København.
Behandling og pleje Formål: at alle borgere med behov herfor tilbydes sammenhængende behandlings- og plejeforløb af høj kvalitet.
1 Møde i Sundhedspolitisk Dialogforum 23. oktober 2014 Genoptræning og rehabilitering – indsatsområde 3.
Patientforløb for onkologiske patienter
C.f.S / BUR-V1 UDGANGSPUNKTER FOR ARBEJDET MED SELVMORDSFOREBYGGELSE ABørn/ unge og deres forældre er interesseret i : - hjælp - ingen ventetid B- ingen.
Tema 2 Præsentation af kommunen og dens tilbud Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Er nutidens kræftsygepleje rettet mod fremtiden ?
1 Mission BUC varetager hospitalsbaseret tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse.
Rehabiliteringsbegrebet på Psykiatrisk Center Ballerup
Sundhedsaftale III status
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
U18 i Odense Samarbejdet mellem behandling og myndighedsområdet.
Tel: Adresse: Niels Hammekenip aqq. 41 Postboks 1755, 3900 Nuuk
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler FAS’ Års- og medlemsmøde, 3. oktober 2014 Ane Friis Bendix Vicedirektør, dr.med. Sammenhæng.
Status projekt ”Bristede Drømme-Nyt håb” styregruppemøde
Information om forløbsprogram for mennesker med psykisk sygdom og samtidigt misbrug.
Det Tværgående Gravidsamarbejde ved Inge Olga Ibsen, Overlæge og leder af Familieambulatorierne, Region Syddanmark og Region Hovedstaden Carina Blomholt,
ADHD indsatsen i Region Sjælland Den 18.september 2012.
Brobygning til uddannelse Seniormanager Andreas Nikolajsen København, 9. januar 2014 Opstartskonference om kontanthjælpsreformen.
Efteruddannelse om hjerterehabilitering Marts 2010 Kontakt: Forløbskoordinator Tove Sommer, Faaborg- Midtfyn Kommune, mobil: ,
Introduktion Nationale retningslinjer - for rehabilitering til borgere med svære spiseforstyrrelser april 2016.
Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet Samarbejde mellem UU Aarhus og helhedsplanen i Vandtårnsområdet - Når UU er en integreret.
Sammenhængende patientforløb Regionsrådets midlertidige udvalg nedsat REGIONSÆLDRERÅD HOVEDSTADEN.
2016 En værdig død Sundhedsstyrelsens satspuljeprojekt.
Afgrænsningscirkulære Cirkulære om afgrænsning af behandlingsredskaber, hvortil udgiften afholdes af sygehusvæsenet.
Palliation til børn og unge
TEAM KOLDING KOMMUNE 2007 Odense
Orienteringsmøde om kronisk sygdom den 5. oktober 2007 i Kolding.
Chefsygeplejerske Judith Mølgaard, Sygehus Fyn
MTV af Demens: Organisation
Demens set fra Geronto- /Neuropsykiatrisk Ambulatoriums perspektiv
Underretning, handleplan, børnefaglig undersøgelse mv
Fra visitator til borgerkonsulent
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Formål At sikre borgere på kommunale botilbud og botilbudslignende tilbud mere stabile forløb og forebygge trussels- og voldsepisoder gennem en styrkelse.
Præsentationens transcript:

Tværsektoriel samarbejdsmodel 3-årigt udviklingsprojekt støttet af Socialministeriet. Projektgruppe: Det børne- og ungdomspsykiatriske Hus ved OUH, Odense, Nyborg og Middelfart Kommuner, Familieafdelingen Fyns Amt og Incitare A/S. Målsætning: At udbrede projektets udviklede værktøjer og resultater til samtlige fynske kommuner. Projektets væsentligste indholdselementer: –Udvikling af samarbejdsmodel –Udvikling af konsulentfunktion i form af ansættelse af børnepsykiater – "Brobygger mellem sektorer" Formål med samarbejdsmodel –At skabe helhed og sammenhæng i det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde omkring psykisk syge børn og unge

Før DBUH DBUH Efter DBUH Vurdering i kommunen Vurdering af øvrige Henvisning til DBUH Henvendelse til kommunen Afklarings- møde Afslutning Afgørelse Iværk- sættelse Opfølgning Afslutning på samarbejdeAfklaringHenvisning/henvendelse Afvist Evt. samarbejds- møder Ingen iværksættels e Udredning/ behandling

Mål med samarbejdsmodel Samarbejdsmodellen skal: Sikre, at de "rigtige" henvises til DBUH, det vil sige, de patienter der er defineret som DBUH’s målgruppe. Sikre den faglige kvalitet i henvisningen Sikre, at de kommunale myndigheder inddrages så tidligt i forløbet på DBUH som muligt. Sikre, at patienternes ventetid er ventetid rettet mod en konkret indsats. Sikre at alle relevante udrednings- og behandlingssager på DBUH er omfattet af en lovpligtig undersøgelse (§ 38). Sikre den faglige kvalitet i overgangen fra DBUH til den ansvarlige kommune efter endt udredning og/eller behandling på DBUH.