Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1 Børnehuset Troldehøj Kreativitet i leg og bevægelse som udviklings potentiale. Helle Rømer.
Advertisements

Klasserumskultur, inklusion og fraværsbekæmpelse Sparringsklyngebesøg
Undervisning i ”Relation”
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
G OOGLE DOKUMENTER i undervisningen. I NTRO Hvad er Google dokumenterGoogle dokumenter  Netbaseret skriveværktøj  Giver mulighed for eleverne at skrive.
Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Naturfag klassetrin (gymnasiet) Mundtligt at kunne udtrykke tanker om emner med naturvidenskabeligt og matematisk.
Undervisningsplanlægning
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Kan bedømmelse være formativ?
Flipped Classroom IT-faciliteret omlagte undervisningsformer.
Introduktion til Blackboard og netmedieret kommunika-tion
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
At udforske sin egen praksis
IT i undervisningen.
Ekspert i Undervisning 1. delrapport Projektgruppemøde 6. august 2009 Læreruddannelsen i Silkeborg Projektgruppemøde 6. august 2009 Læreruddannelsen i.
Refleksionsmodel – hvad går det ud på?
Meningsfuld stavning Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dansk 3.-4.kl. og indskolingen Projektet behandler en af danskfaget absolutte kerneområder ved.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Reflekteret praksis og kvalitetsudvikling i Blå Kors - hvad er det lige, vi skal med en Forskningsafdeling?
GNU - projektet projektmetode og design
IT-baserede retteformer –erfaringer fra et udviklingsprojekt Udviklingsprojektets titel: Udvikling af god praksis ved feedback på elevernes kollektive.
1 Test i Word 2007 Klik her for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at gemme dit dokument?
Evaluering - metoder og værktøjer -
Innovation i AT/SO.
Indsæt eller fjern værktøjslinier
Digital skriftlig- og mundtlighed
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
Indsæt billeder Klik på ikonet og indsæt et billede Billedbanken findes her: f60c93adc/ Vælg layout 1.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
Social mobilitet Side i Brøndum & Hansen (2010): Luk samfundet op! Forlaget Columbus. København.
Vejen Kommune Det er besluttet, at alle skoler i Vejen Kommune arbejder med Vurdering for Læring. Alle skoler arbejder efter en fælles procesplan. Arbejdsgrupper.
Planlægning, proces og evaluering
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Billedanalyse 7. årgang, dansk – Vi, LN, AH, LP Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder.
Gruppefeedback Et par eksempler fra hverdagen Karen Lunden (klu)
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Vejlederportfolio – en arbejdsform til udvikling af vejlederpraksis. Nu med praksiseksempler Efterskolernes vejledertræf 2011 Olav Nielsen, Margrethe Brunsbjerg,
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Kan man evaluere leg? Anne Kjær Olsen Områdechef, EVA Pædagogiske Konsulenters Landskonference 2012 Nyborg, 18. april 2012.
Hvad gør det gode godt? Konference for dag- og fritidsinstitutioner Opsamling – og tilbageblik på dagens udbytte Den 19. november 2007 Kulturhuset i Farum.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
INDSATSTEORI I UNGNORD EKSEMPLER – UDFORDRINGER - FORDELE.
Muligheder og perspektiver1 Indledning. Muligheder og perspektiver2 Processen – formål # 1 Den forestående 2-årige proces har som mål: 1. At brancheskolerne.
Evaluering i dansk - begreber og eksempler
Dokumentation, evaluering og evidens
Laboratorium for didaktik, dokumentation og planlægning
Dialogbaseret værktøj
- Kom tættere på dit barns skolegang
HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.
JLP og RO Campusskolen i Ringsted, august 2017
- Undervisning og dokumentation
Mindset og formativ evaluering i sprogfagene:
Webinar om evaluering af elevudbytte
Matematikkens Univers - Mellemtrin
Himmelev Skole - januar kortlægningsundersøgelse
Det handler om eleverne
Innovation.
Skolepraktikinformation
Interne survey som ledelsesværktøj
Elevledede skole-hjem-samtaler
Læringsmål og niveaubeskrivelser
Præsentationens transcript:

Fag Niveauer Mål Software Beskrivelse Dokumenter Lærer Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Lærerplanlægning Klik på nedenstående dokumenter for at få hjælp. Baggrund og planlægning: Baggrund og mål med undervisningsforløbet, herunder metodeovervejelser. Det er vigtigt at være detaljeret i udfyldelsen af nedenstående Word-dokument, da netop dette giver en grundig forståelse af undervisningsforløbet. De fysiske rammer: Indsæt evt. billeder fra klasseværelset for at underbygge, hvordan undervisningsforløbet blev ført ud i livet. Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Eksempler, lærer- og elevrefleksioner Klik på nedenstående dokumenter for at se eksempler på lærer- og elevrefleksioner: Eksempler på elevarbejde: Indsæt eksempler på elevarbejde fra undervisningsforløbet. Elevarbejde er dokumentationen af den nytænkende proces eleverne har været igennem. Dette er den helt afgørende del af et Virtual Classroom Tour. Lærerrefleksion: Involverede læreres tanker og refleksioner. Elevperspektivet: Kommentarer til, hvordan eleverne oplevede den læring, der opstod under processen. Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Lærerressourcer Hvor mange timer blev brugt til forberedelse, gennemførsel og evaluering – blot en ca. angivelse. Desuden menes der ressourcer, hvad der er anvendt for at gennemføre dette undervisningsforløb. Eksempler herpå er: gode links, faglige ressourcer, bøger osv. Endelig reflekteres over den pædagogiske baggrund og planlægning, som var til grund for undervisningsforløbet. Dokumenter Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering og standarder

Vurdering Hvordan blev undervisningsforløbet evalueret i forhold til dels de mål der var sat for gennemførsel af forløbet, dels i forhold til elevernes faglige, sociale og IKT kompetencer? Kan det evt. henføres til Fælles Mål? Projektoverblik Lærerplanlægning Eksempler og refleksioner Lærerressourcer Vurdering