Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

INDSATSTEORI I UNGNORD EKSEMPLER – UDFORDRINGER - FORDELE.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "INDSATSTEORI I UNGNORD EKSEMPLER – UDFORDRINGER - FORDELE."— Præsentationens transcript:

1 INDSATSTEORI I UNGNORD EKSEMPLER – UDFORDRINGER - FORDELE

2 EKSEMPLER PÅ BRUG AF INDSATSTEORI I UNGNORD Fiskeskolen Hvordan udfolder man en indsatsteori på halvanden time uden at skræmme frivillige lystfiskere væk? Interviewskema som indeholder de relevante punkter fra indsatsteorien. Åbent interview, hvor information noteres i relevante bokse. Todelt formål: 1.At evaluere Fiskeskolen som klubaktivitet 2.At finde en metode til evaluering af frivilliges aktiviteter

3 EKSEMPLER PÅ BRUG AF INDSATSTEORI I UNGNORD Strategiske udviklingsspor Ledelsesværktøj til at identificere fælles strategiske mål for UngNord. Mulighed for at opnå fælles linje. Planlægning af strategispor i praksis. Tidskrævende proces – læringskurve for alle ledere.

4 EKSEMPLER PÅ BRUG AF INDSATSTEORI I UNGNORD Tværgående udviklingsgrupper: Gruppe bestående af 2 ledere, 1-2 medarbejdere fra hver afdeling og 1 konsulent. I alt: 10 mand. Ledelse har sat strategisk mål som gruppen skal arbejde imod. Kommissorium rammesættende for gruppens beføjelser og ansvar. Medarbejdere er hovedbidragsyder til processen, og skal være drivkraft for aktiviteten.

5 EKSEMPLER PÅ BRUG AF INDSATSTEORI I UNGNORD Fritidsvejledning uden grænser – Fra regions-indsats til by-dækkende indsats Kombinere to eksisterende indsatser til en fælles indsats. Arbejdsgruppe bestående af 7 personer. Mål: By-dækkende evalueringsmodel og implementering af indsats i to andre ungdomsskoler. Værktøj til at skabe fælles forståelse for indsatsen (internt og eksternt), let formidling af metode og fremgangsmåde og identificere behov for dokumentation og evalueringsmetoder.

6

7 UDFORDRINGER VED INDSATSTEORI SOM VÆRKTØJ Det kræver tid og ressourcer. Erfaring – processen kræver styring. Indsatsteorien bliver nemt tilsidesat pga. behov for hurtige / synlige resultater. Risiko for at forfalde til detaljerne.

8 FORDELE VED INDSATSTEORI SOM VÆRKTØJ Indsatsteorien er med til at skabe enighed / fælles forståelse. Indsatsteorien er med til at skabe inddragelse og ejerskab. Indsatsteorien gør det nemt identificere og formulere målbare succeskriterier. Indsatsteorien kan tilpasses efter formålet og målgruppe.

9 VORES BEDSTE RÅD: KEEP IT SIMPLE!


Download ppt "INDSATSTEORI I UNGNORD EKSEMPLER – UDFORDRINGER - FORDELE."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google