Forsyning Ballerup Vandspejlet. Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
NORDVAND Får vi en vej igen?
Advertisements

Kloakering af sommerhusområdet i Sømarken
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Klimatilpasning i virksomheder
Regnvand og spildevand i Hellerup Maglegård grundejerforening
Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
NORDVAND Regnvand og spildevand i Ordrup-Charlottenlund
Erfaring med udvikling af decentral spildevandsløsning
Grønt flag grøn læreruddannelse
3. Hvilke metoder benytter man for at nå målene i vandmiljøplan 3 (VMPIII)? Finn Hansen og Hans S. Jacobsen: ”NATURLIGVIS til gymnasiet” 20 spørgsmål til.
En klimaberedt region Klimatilpasningens politiske dimension Politikerseminar 21. Maj 2014 v. Formand Jens Mandrup, Miljø og Trafikudvalget, Region Hovedstaden.
The Fittest will survive
Skyllesystemer & Overløbsriste
Problemet vedrører hele Hørsholm
NORDVAND Regnvand og spildevand i Gentofte sogn
NORDVAND Regnvand og spildevand i Klampenborg- Skovshoved
Grønne løsninger til håndtering af hverdagsregn og skybrud
GRUNDFOS BIOBOOSTER Nye perspektiver for bæredygtig spildevandshåndtering i et samarbejde mellem Viborg kommune og Grundfos 25. maj 2010 Bent Skovgaard,
Kitty Sommer – DANCORE - temadag
Jordvand, grundvand og overfladevand + Vandets bevægelser i jorden
Klimatilpasning - naturen er en del af løsningen JA/moMentum debatmøde 3. februar 2011 Jens la Cour Kampagneleder, klimakommuner Danmarks Naturfredningsforening.
Hører byplanlægning og eksport sammen?
Lav jeres egen forretning
FOKUSOMRÅDEUDFORDRINGBEDRE SERVICE Service på biblioteket Vi vil gerne se om kunderne synes vi giver en god service. Biblioteket får besøg af ca. 20 mennesker.
10. ved Kløften Lockout information. Lockout – Hvad er det for noget? I en arbejdskonflikt kan der ske to ting. De ansattekan gå i strejke og nedlægge.
Indlæg på Gudenåkonferencen på "Værket" den 9. maj 2008 ”Punktkilderne – Indsats og forventninger” Nels Markussen Natur- og Vandchef Miljø- og Teknik Randers.
VANDMILJØINDSATS I DANMARK – RESULTATER OG UDFORDRINGER
Lokal rensning af regnvand Denne løsning er implementeret på 7 lokaliteter i Københavns Kommune som testanlæg. HydroSystems har varetaget driften.
’Klar til brug’ dilemmaøvelse Skybrud Kraftig regn [indsæt organisation] [indsæt dato]
KLIMATILPASNINGSPLANER & DEN POLITISKE PROCES ved Philip Hartmann, By- og Miljødirektør, Gladsaxe Kommune.
Medfinansieringsprojekter: Hvem skal involveres?
Blødgøring nytænkning af forsyningskonceptet HOFOR
Gl. Vindinge – 26. februar 2009 Status på eksponeringsscenarier under REACH og simple værktøjer til eksponeringberegninger – herunder ES-modifier Dorte.
NORDVAND Klimatilpasnings projekt ved Gentofterenden Ved Carsten Nystrup, Direktør Nordvand a/s.
Klimaklar i Skibhus Bag om projektet
Oticon. Vi udfordrer jer til at finde nye, sjove og brugbare løsninger sjove og brugbare løsninger. Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove.
Velkommen til workshop for interessenter Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark
Odsherred Forsyning Det er os der: Tømmer din septiktank
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
Krav til vaskepladser Landskonsulent Poul Henning Petersen Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteavl Planteproduktion 2004.
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
Regnvandshåndtering i dit område
Inno-elev Naturfagligt innovation i Frederikssund kommune
Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Ole Laursen Danmarks Naturfredningsforening Uddannelse er afgørende for at fremme en bæredygtig udvikling.
Information om anlæggelse af Bassinledning langs Kystvejen
Klimatilpasning i København Jan Burgdorf Nielsen Center for Park og Natur Klimatilpasning i Københavns Kommune Amager Vest og Amager Øst Lokaludvalg den.
Ådalens Skole Innovative legeplads og LAR projekt Mellemtrinnet.
Klimatilpasning i Køge 1. Tillæg til kommuneplan Forslag til risikostyringsplan for kystzonen Teknik og Miljø.
Ådalens Skolens innovative legeplads – og LAR projekt Indskolingen.
Ådalens Skole Innovative LAR-projekt udskolingen.
Opstuvning Højvandslukkere. Bygningsreglement Stk. 3. Ved risiko for opstemning i hovedafløbssystemet skal afløbsinstallationer udformes, så opstemningen.
Spildevand fra hospitaler Henrik R. Andersen & Benedek Plotz.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Rensningsanlæg Brunshåb.
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Sommerhus kloakering Odsherred
Navn på jeres idé Jeres navne:
Manual til LAB fremlæggelser
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
FEF Vand- aflednings aftale
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Kloakering og udskiftning af vandledninger
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Borgermøde Sørvad Tirsdag d. 19. februar 2019.
Kloakfornyelse på Kirketoftvej og Skovbakkevej
Budgetter og priser 2018 HOFOR Vand Vallensbæk A/S
Debatoplæg Udvidelse af Mariagerfjord Renseanlæg
Novafos koncerndiagram – Fra 27. maj 2019
Præsentationens transcript:

Forsyning Ballerup Vandspejlet

Forsyning Ballerup og Vandspejlet Vi har brug for jeres hjælp til at finde nye, sjove og brugbare løsninger.

Vand Ansvaret for rensning af spildevand ligger hos Måløv Renseanlæg, hvor undervisnings centeret Vandspejlet ligger. Hvor løber vandet hen når det regner? Forsyning Ballerup har ansvaret for forsyning af drikkevand og afledning af spildevand i Ballerup Kommune.

Rensning af spildevand Vandspejlet vil gerne fortælle jer, hvad vi gør for at rense spildevandet. Når I har hørt det, så er I klar til at hjælpe os med at løse en af vores store udfordringer.

Oversvømmelser I de sidste 10 år har regnvandet være mere ekstremt, hvilket har medført større risiko for oversvømmelser med spildevand fortyndet med regnvand. Det ser ud til at stigningen af regnskyl vil fortsætte fremover. Klimaændringerne forventes at medføre flere kraftige regnskyl. Under større regnskyl kommer der så meget vand, at kloakkerne ikke kan følge med. Dette kan blive en udfordring for renseanlægget.

Udfordringen Kom med et forslag til hvordan vi kan begrænse eller forsinke mængden af regnvand i kloakkerne.

Hjælp til udfordringen fra biblioteket vandspejlet.dk Faktalink.dk (Kræver unilogin) (søg på klimaforandring) På DMI’s hjemmeside om/temaer/vejr/ filmklip dr.dk/skole/Natur+og+teknik/Luft+og+ miljø/luft-og-miljo.htm (kræver unilogin).