Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til workshop for interessenter Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark www.tekno.dk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til workshop for interessenter Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark www.tekno.dk."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til workshop for interessenter Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark www.tekno.dk

2 Prioritering af fremtidens arealanvendelse i Danmark Der er et ønske om at udvide naturarealerne og skabe mere sammenhængende natur Landbrugsproduktionen ønskes opretholdt og visse steder intensiveret Det er politisk besluttet at arealet med skov skal fordobles i løbet af en træ- generation Energipolitikken kræver produktion af biomasse, opstilling af vindmøller mm. Infrastruktur – især til transport – udvides Byerne breder sig og bebyggelser dukker op i det åbne land Klimaforandringer medfører at havet æder sig ind på kysterne og samtidigt oversvømmes områder inde i landet af kraftige regnskyl.

3 Dialogproces Stakeholder workshops Borgertopmøde Folketingshøringer Seminarer med et fremtidspanel (repræsentanter fra alle Folketingets partier) Opfølgende debatter med lokale møder, workshops og videnskabelige symposier.

4 Tak for i dag og for bidrag Følg med i ‘Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark’ på www.tekno.dk


Download ppt "Velkommen til workshop for interessenter Prioritering af Fremtidens Arealanvendelse i Danmark www.tekno.dk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google