flight2015
Ny Nordisk Skolemad Grøn vækst JumpFood Agrobussiness Opdræt/growing On-line spisning Fejre værdierne Mere sammen med andre Seating (social+eating) Hele værdikæder Fair Trade til Fair Food
B.E.A.NB.E.A.N
balanceBEANBEAN
clean organic slow nude care near no waste get-together healthy nature
small is the new big
Mæthed - et fy-ord
En hovedret med tilbehør, to fyldige salater og hjemmebagt brød. That´s it! integrerede grøntsager Fri os fra valgfrihed
Timing & Nye Kostråd Flere grøntsager Flere fisk Flere fuldkorn Mindre sukker Mindre salt Mindre mættet fedt (max. 500g kød pr. uge) Råt kød
eat▪dentity BEANBEAN
Individualitet på begge sider af disken! raw 5:25:2 glutenfri lowcarb Makro korn & grøntsager uden nødder, salt plusprotein lactosefri økologisk brainfood
ID DNA/RNA REASON TO BELIVE Avocado, Mandelolie, Kaviar på ske
Kreativitet og mod er vigtigere end viden spisested
Ex. på sjæl og originalitet: THISE SOVER ALDRIG! kalkgruber, klitter, bunkers, huler, miljøpris simpelt, gennemtænkt
Smagen op til 20 points Idéen/Teknikken op til 20 points Udseendet op til 10 points
henkogning trykkogning Vakuum… syltning fryser DIY surdeje fermentering tørret/ dehydreret
Årets ret: brændt og vakuumpakket griseskank med marv, morkler, røg og smeltet havgus fra unikaserien
POP-UP blikfang & puls
alfamad BEANBEAN
God mad overlever Alfamad er BEDRE mad
vi har alt, der er kommet mere og mere, tøm skabet, se på det tomme skab, gør det rent, helt rent, kig dine varer igennem, sæt kun det ind du tror på… (dit alfamad) flyveøvelse
genopdagelser og mormor overlever - alt kan bruges…
Den farserede porre: brændt porre med fiskefars, peberrodsmayo, grønne mandler og røget svedjerug
Den henkogte pære: ufiltreret pære med fjordmusling, ræddike, jernurt & malurt
Kongen af Danmark: glaseret gris med anis, revling, frysetørre bær og rødbede/fennikel Citronfromagen: lavet på hvid chokolade, hybenrose, citron og lakrids-støv Drømmekagen: jordskokker kogt i kokos, med farin, malt og mirabelle på toppen
Bær Æg Proteinrige korn, bønner/ærter/linser Mandler Broccoli, rødder og kål Avocado Spinat og andre skud Yoghurt Fisk – skaldyr Citrus
ny service BEANBEAN
Fra jord til bord mod jord til likes Længere køkkenflow, virituel og social, nye værtsroller
Fra service til engagering involvering aktivering udfordring eksperimenter
B.E.A.NB.E.A.N balance eat-dentity alfa mad ny service
madensskueplads.dk
tak fordi du rejste med… flight2015