Flight2015. Ny Nordisk Skolemad Grøn vækst JumpFood Agrobussiness Opdræt/growing On-line spisning Fejre værdierne Mere sammen med andre Seating (social+eating)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

”Omkring en tredjedel af al verdens mad bliver produceret direkte til skraldespanden”.
Dorte Færgemann Master i sundhedspædagogik
Husk også, at du kan være med i konkurrencen om fede KU-hoodies
Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Kært barn har mange navne -
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Måltidssammensætning
Nyt projekt ”Nordisk sundere mad på farten”
Hjertevenlig kost i praksis
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Hvilke hygiejneregler kender i? Snak sammen to og to!
Bakteriers vækstbetingelser
Svømmetalenter og optimal kost
Oksekød kan vi ikke spise længere - Kogalskab!. Kyllinger kan vi ikke spise længere - Fugleinfluenza!
Theta Ernæring.
Mad til unge på høj- og efterskoler
- vejen til en sund balance
Sundhed, trivsel og læring på Glud skole
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Slagterkurvens nordiske mad
Perlehønebryst Frisk blomme
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
SUND LIVSSTIL DER BETALER SIG!
L’Histoire de la Cuisine Française
Heidi Wandbæk Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.
Kate-QUIZ-mus.
- kom i konkurrence form v/Thomas Nordal Rasmussen
Kabystjeneste Sundhed, ernæring og proviantering
Det afgørende er derfor , hvordan du spiser hver dag.
6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.
VITAMINER OG MINERALER
Præsentation Birgitte Hoffmann, bor i Ølstykke. Jeg er 58 år
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Oksekød kan vi ikke spise længere -
Session 7 – Livsstil Undervisere:
KOST & TRÆNING.  CV  57 år, gift, 1 barn på 22 år.  Uddannet Børnehavepædagog og idrætslærer  Dyrket eliteidræt i 10 år, specielt 800 – 1500m  Uddannet.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Ninne Jacobsen Kostvejleder Exerzice Fitness Din krop er kostbar - Sæt dig selv i fokus.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Skole Camp Sund og Sjov De 8 kostråd Anbefalinger Kulhydrat E % - heraf max 10 % fra sukker Protein E % Fedt25 – 35 E % For fedt.
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Anbefalet saltindtag Kvinder 6 g Mænd 7 g På længere sigt er målet 5-6 g Nedre grænse for indtag 1,5 g salt Kilde: Nordiske Næringsstofanbefalinger 2004.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Bolle 6 g Røget laks 4 g Resten < 0,5 g I alt 28 g protein 40 g råt kyllingebryst, 25 g salat, 50 g peberfrugt,
Vitaminer – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
28 g protein på hver tallerken Kyllingebryst 585 kJ Svinekotelet uden fedtkant 600 kJ Bøf af tykstegsfilet 695 kJ Æg 1320 kJ Gule ærter 1870 kJ Kikærter.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
253 – Nu går vi glad vor kirkegang 1, S1 Nu går vi glad vor kirkegang, hør klokken ringer smukt. Og vi har munden fuld af sang og favnen fuld af frugt.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Aktivitet 2 Duft- og smagsforsøg.
VIDSTE DU, AT… 1420 kJ = 340 kcal 1420 kJ = 340 kcal
Mild champignon- suppe
Seks veje til din sundhed
”Konservering af din køkkenhave”
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
Mild champignon- suppe
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Af Katrine L. Eld – køkkenleder i SolsikkenÅby
Møde m. 1. Hovedforløb 2015 kost og sundhed på skemaet
Fodring af Bison Vicki Pedersen.
FEdtstoffer Hvad i alverdnen er det?.
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Dagens program Kahoot og opsamling fra sidste gang Bakterier/fun facts
Præsentationens transcript:

flight2015

Ny Nordisk Skolemad Grøn vækst JumpFood Agrobussiness Opdræt/growing On-line spisning Fejre værdierne Mere sammen med andre Seating (social+eating) Hele værdikæder Fair Trade til Fair Food

B.E.A.NB.E.A.N

balanceBEANBEAN

clean organic slow nude care near no waste get-together healthy nature

small is the new big

Mæthed - et fy-ord

En hovedret med tilbehør, to fyldige salater og hjemmebagt brød. That´s it! integrerede grøntsager Fri os fra valgfrihed

Timing & Nye Kostråd Flere grøntsager Flere fisk Flere fuldkorn Mindre sukker Mindre salt Mindre mættet fedt (max. 500g kød pr. uge) Råt kød

eat▪dentity BEANBEAN

Individualitet på begge sider af disken! raw 5:25:2 glutenfri lowcarb Makro korn & grøntsager uden nødder, salt plusprotein lactosefri økologisk brainfood

ID DNA/RNA REASON TO BELIVE Avocado, Mandelolie, Kaviar på ske

Kreativitet og mod er vigtigere end viden spisested

Ex. på sjæl og originalitet: THISE SOVER ALDRIG! kalkgruber, klitter, bunkers, huler, miljøpris simpelt, gennemtænkt

Smagen op til 20 points Idéen/Teknikken op til 20 points Udseendet op til 10 points

henkogning trykkogning Vakuum… syltning fryser DIY surdeje fermentering tørret/ dehydreret

Årets ret: brændt og vakuumpakket griseskank med marv, morkler, røg og smeltet havgus fra unikaserien

POP-UP blikfang & puls

alfamad BEANBEAN

God mad overlever Alfamad er BEDRE mad

vi har alt, der er kommet mere og mere, tøm skabet, se på det tomme skab, gør det rent, helt rent, kig dine varer igennem, sæt kun det ind du tror på… (dit alfamad) flyveøvelse

genopdagelser og mormor overlever - alt kan bruges…

Den farserede porre: brændt porre med fiskefars, peberrodsmayo, grønne mandler og røget svedjerug

Den henkogte pære: ufiltreret pære med fjordmusling, ræddike, jernurt & malurt

Kongen af Danmark: glaseret gris med anis, revling, frysetørre bær og rødbede/fennikel Citronfromagen: lavet på hvid chokolade, hybenrose, citron og lakrids-støv Drømmekagen: jordskokker kogt i kokos, med farin, malt og mirabelle på toppen

Bær Æg Proteinrige korn, bønner/ærter/linser Mandler Broccoli, rødder og kål Avocado Spinat og andre skud Yoghurt Fisk – skaldyr Citrus

ny service BEANBEAN

Fra jord til bord mod jord til likes Længere køkkenflow, virituel og social, nye værtsroller

Fra service til engagering involvering aktivering udfordring eksperimenter

B.E.A.NB.E.A.N balance eat-dentity alfa mad ny service

madensskueplads.dk

tak fordi du rejste med… flight2015