Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!"— Præsentationens transcript:

1 Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Uge 49 fra den 4. december til den 10. december 2017 Frederiksberg hospital Mandag Tirsdag Onsdag Julefrokost Fredag Lørdag Søndag Den varme ret Argentinsk biksemad Speltotto med kylling Hvid labskovs med syltede rødbeder Lun fiskefilet med remoulade og citron Andebryst med rødkål appelsin Marineret sild med løg og kapers Sylte med rødbeder sennep Brieost med syltede blommer Frugtsalat med chokoladedrys Ris a la mande med kirsebærsauce Stegt medister med urtecreme Varm tartelet med høns i asparges Brændende kærlighed Pålægs-anretning 1 Makrel i tomat med citron Oksespegepølse med sky og løg Wienersalat Fiskefrikadelle med gulerodstzatziki Torskerogn med remoulade Hønsesalat med tomat Pålægs-anretning 2 Hamburgerryg med italiensk salat Leverpostej med ristede champignon og rødbeder Kyllingesalat med rød peber og valnød Kogte æg med tomat og mayonnaise Roastbeef med rødløgskompot og høvlet peberrod Råkost Hvidkålssalat med appelsin og sesam Blomkål/gulerods-salat med appelsin Coleslaw Broccolisalat med havtorn Gulerodsråkost Rødkålssalat med æble og græskarkerner Vegetar* Falafelbøffer med bulgursalat Kikærte broccoli tagine Fuldkornsris linser og aubergine Bønnecassoulet Grøntsagslasagne med aubergine squash og oregano med grønne asparges og parmesan Hvidkålsgryde med hvidløg og røde bønner Suppen Som normalkost eller sygehuskost Løgsuppe Gulerodssuppe med spidskommen Urtecremesuppe Kartoffelsuppe med porre Blomkålssuppe med estragon Champignon- suppe Grøntsagssuppe * Vegetar bestilles ved henvendelse til plejepersonalet Velbekomme! Foruden dagens valg, er der et udvalg af ekstra pålæg - spørg efter hvilke muligheder der er Bemærk at den daglige suppe fremstilles helt vegetabilsk Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

2 Slaw af spidskål og broccoli
Frokostmenu Uge 50 fra den 11. december til den 17. december 2017 Frederiksberg hospital Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Den varme ret Pasta arabiata af oksekød Skinkemignon med champignon a la creme Kyllingefrikadeller med urtecreme Braiseret griseskank med hvidkål Græske frikadeller med tzatziki Bøf lindstrøm med syltede rødbeder Æbleflæsk Pålægs-anretning 1 Æg med mayonnaise og rucola Tunsalat Roastbeef med rødløgskompot og høvlet peberrod Kyllingeterrine med agurkesalat Hønsesalat tomat Æggesalat med purløg og revet gulerod Grøntsagspostej med tomatchutney Pålægs-anretning 2 Leverpostej med agurkesalat Oksespegepølse med squashrelish Torskerognssalat Kogte æg med tomat og mayonnaise Rullepølse med sky og rødløgsringe Grøn peber paté med syltede agurker Torskesalat med citron på hjertesalat Råkost Slaw af spidskål og broccoli Peberfrugttatar Coleslaw Savoykålssalat med æbler Hvidkålssalat med appelsin og sesam Gulerodsråkost Rødkålssalat med æble og græskarkerner Vegetar* Fettuccine med tomat squash rosmarin og peanuts Rød karry med kikærter Stegte nudler med peanuts Kartoffelfrikadelle hertil hvedekernesalat Hytteostterrin med svampe Sellerigulerods postej med krydderurtecreme Blomkålsgratin Suppen Som normalkost eller sygehuskost Rød linsesuppe med gulerod Gulerodssuppe med spidskommen Tomatsuppe Karrysuppe Blomkålssuppe med estragon Champignonsuppe Grøntsagssuppe * Vegetar bestilles ved henvendelse til plejepersonalet Velbekomme! Foruden dagens valg, er der et udvalg af ekstra pålæg - spørg efter hvilke muligheder der er Bemærk at den daglige suppe fremstilles helt vegetabilsk Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej


Download ppt "Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google