Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mild champignon- suppe

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mild champignon- suppe"— Præsentationens transcript:

1 Mild champignon- suppe
Blødkost Uge 39 fra den 25 september til 1. oktober 2017 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Mild løgsuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild urtecremesuppe Mild kartoffelsuppe med porre Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta bolognese Speltotto med kylling Hvid labskovs Pasta cabonara Stegt medister med urtecreme Varm tartelet med høns i asparges Tortilla med kødfyld creme fraiche og guacamole Torskerogn med mayonnaise Leverpostej med ristede champignon Wienersalat Tunpaté med citrus fennikelkompot Kogte æg med mayonnaise Grøn peber paté med nordisk ratatouille Hønsesalat Mild champignonsuppe Mild grøntsagssuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Aften Frikadeller af svinekød med stuvet sommerkål hertil kartofler og puré af marinerede grønne bønner Kalkunstroganoff med kartoffelmos hertil puré af glaserede gulerødder med sød chili Orientalske kødboller med mild tomatsauce og ris hertil puré af marineret squash med rød peberfrugt Kyllingefrikadeller med brun sovs og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Mild chili con carne med ris og puré af nordisk ratatouille Italiensk farsbrød skysauce med timian og kartofler hertil puré af bagt spidskål Boller i karry af svinekød med ris og puré af bagte gulerødder med honning Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs Fløderand med karamelsauce Blommegrød med vanilje Hindbærfromage pyntet med flødeskum Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Rabarbergrød tilsmagt med ingefær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

2 Mild champignon- suppe Jordbær-rabarbergrød
Blødkost Uge 40 fra den 2. oktober til 8 oktober 2017 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Mild rød linsesuppe med gulerod Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild champignonsuppe Mild karrysuppe Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta arabiata Frikadelle med champignon a la creme Kyllingefrikadelle med urtecreme Braiseret svineskank med hvidkål Græsk frikadelle af oksekød med tzatziki Bøf lindstrøm puré af ovnbagte grøntsager Tortilla med kødfyld creme fraiche og guacamole Leverpostej med puré af bagte rødbeder Tunsalat Torskerognssalat Kogte æg med mayonnaise Hønsesalat Æggesalat med purløg Torskesalat med citron på hjertesalat Aften Beuf bourguignonne med kartoffelmos hertil puré af bagte rødbeder Kyllingefrikadeller med sursød sauce og ris hertil puré af braiseret hvidkål med rosenpeber Sprødbagt sej med persillesauce og kartofler hertil puré af nordisk ratatouille Høne i mild karry med porre hertil ris og puré af bagt selleri med æble Lasagne af oksekød hertil puré af gulerod med spidskommen Græsk farsbrød serveret med mild tomatsauce og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Kalkun i sursød sauce hertil ris og puré af bagt squash med gulerod og mynte Dessert Ymerfromage med skovbærkompot Jordbærgrød Mokkamousse Solbærgrød Gammeldags rabarberkage pyntet med flødeskum Jordbær-rabarbergrød tilsmagt med vanilje ”Eton Mess” af marengs flødeskum hindbær og jordbær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej


Download ppt "Mild champignon- suppe"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google