Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:"— Præsentationens transcript:

1 Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
Fremstil en chutney – eksperimenter I skal eksperimentere med at lave Chutney, hvor i selv bestemmer, hvad der skal i. Skal den bruges som: tilbehør til både forret, snack, hovedret? Udvælge smagsgiver

2 Grundopskrift: Chutney
Ingredienser Sådan gør du: 350 g frugt og grønt 100 g sukker 1 dl eddike 1 dl vand Krydderier Bliv enige om hvilken slagsfrugt og grønt samt hvilke krydderier, der skal i chutneyen Skold glas Rengør frugt og grønt Tilbered frugt og grønt – skal det f.eks. hakket, snittes, steges, grills, røges saltes? Kog ingredienser til det tykner Smag til Hæld det i rene glas og luk låget. Opbevare chutneyen i køleskabet

3 Smagsgiver og forslag til ingredienser:
Løg Kål Græskar Bær Æbler Porre Squash Ærter Blommer bønner Gulerødder Agurk Stjernes anis Kardemommek apsler Nelliker Hvidløg Hel kanel Løg Timian Rosmarin Laurbærblade Salvie Peberrod Fennikelfrø Mynte


Download ppt "Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google