Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
1
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
Fremstil en chutney – eksperimenter I skal eksperimentere med at lave Chutney, hvor i selv bestemmer, hvad der skal i. Skal den bruges som: tilbehør til både forret, snack, hovedret? Udvælge smagsgiver
2
Grundopskrift: Chutney
Ingredienser Sådan gør du: 350 g frugt og grønt 100 g sukker 1 dl eddike 1 dl vand Krydderier Bliv enige om hvilken slagsfrugt og grønt samt hvilke krydderier, der skal i chutneyen Skold glas Rengør frugt og grønt Tilbered frugt og grønt – skal det f.eks. hakket, snittes, steges, grills, røges saltes? Kog ingredienser til det tykner Smag til Hæld det i rene glas og luk låget. Opbevare chutneyen i køleskabet
3
Smagsgiver og forslag til ingredienser:
Løg Kål Græskar Bær Æbler Porre Squash Ærter Blommer bønner Gulerødder Agurk Stjernes anis Kardemommek apsler Nelliker Hvidløg Hel kanel Løg Timian Rosmarin Laurbærblade Salvie Peberrod Fennikelfrø Mynte
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.