Danmarks nye fødevarefyrtårn - for innovation og produktudvikling viden og uddannelse mad til mange.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den Danske Kvalitetsmodel
Advertisements

Værktøj til CSR-dreven innovation Der skal udvikles et nyt værktøj til CSR-dreven innovation. Vores mål er, at værktøjet skal inspirere og hjælpe danske.
Samskabelse af velfærdsservice: Ledelse og rammesætning
Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling.
Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2009 under FS K&T
Diabetes – en sygdom i vækst
Invention og innovation i teknologiundervisningen
Regionernes rolle Foto: Ole Malling Oplæg til møde i Friluftsrådet d. 29. oktober 2011.
Online annoncer og bannerreklamer
Udvikling Fyn A/S – en ny vej til vækst på Fyn.
1 COPENHAGEN FINANCE IT REGION - Mere vækst og innovation i krydsfeltet mellem finans og IT.
Innovation C Oplæg til lærersamarbejdet
Hvad kan København som hovedstad?
4. udkast til rapport om MadX af sekretariatet den 22. juni 2010
VISIONEN FRA DET NY NORDISKE KØKKEN
Date :31 1.
Kort statusopgørelse til styregruppen Efterår 2013 Projekttitel: Innovation i 1. linje – Praksisnær Lederuddannelse Navn på institution: VEU Center Øst.
Efteruddannelse på akademiniveau 19. marts 2014 v. Christian Mathiasen.
Universitetets formål
Den danske universitetssektor
Baggrund Mål Fremtidsperspektiver Lidt historie ApEx – Center for anvendt oplevelsesøkonomi – Dansk videncenter for oplevelsesøkonomi.
Basismidler i konkurrence- på vej mod A- og B-universiteter? Rektor, Lauritz B. Holm-Nielsen, Aarhus Universitet.
Foreningen Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland 12. april 2013.
Forventninger til professionshøjskolerne Oplæg for University College Sjælland v/ Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen.
Orientering fra bestyrelsesmøde 3. november 2006 Medarbejdermøde.
Hvad handler det om og hvordan kan kommunerne samarbejde?
21/09/2006 BEDRE HYGIEJNE I DANMARK 2006 SLIDE 1 KONFERENCE OM BEDRE HYGIEJNE I DANMARK 2006 Morten Rønager Formand for erhvervssektionen i SPT Adm. direktør.
REG LAB REG LAB = REGional Læring, Analyse og Best practice. Et medlemsbaseret ”laboratorium” der indsamler, udvikler og formidler god praksis inden for.
INNOVATION i DANMARK Er vi på vej mod en 3. generations innovationspolitik? Innovationspolitikken i dag: –Formål, virkemidler og arbejdsdeling Fremtidens.
EPJ Messedag den 9. april 2013 Koncerndirektør Ole Thomsen.
Energi på Tværs Workshop den 31. marts 2014 Velkomst ved vicedirektør Kristian Johnsen.
Passivhus Nordvest Generalforsamling 28. september 2011.
Konference Indsats, udvikling og samarbejde på det sociale område.
Kap 17 Distribution Kapitel 17.
Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale.
Den bæredygtige landsby
Turisme i Region Midtjylland. Potentialer Turismen kan give regional identitet og dermed sammenhæng, bosætning osv. Fælles problemstillinger i regionen.
INNOVATIONSFORUM # 2 VIDENSFORMER OG VIDENSKILDER.
En ny strategi for transportforskning Workshop - Trafikdage i Aalborg 28. august 2006.
TENDENSER I TURISMEN Udfordringer for danske kommuner
Detailhandelsuddannelser Skolemøde
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
1 Velkommen til IT-Universitetet 23. maj 2008 Jane Andersen Udviklingsleder
A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet Plantekongres 2007 DJF i Aarhus Universitet – hvad betyder det for planteavlen?
Internationalt samarbejde med professionshøjkolerne i Kina i en regional og national kontekst Kontorchef Niels Erik Andersen, Internationalt.
Forskningsplatformen - Vand til styrkelse af dansk og europæisk forskning Bjørn Jensen, GEUS DWF Temamøde, Den Danske Vandsektor – Nu og i fremtiden, 21.
Bornholms Fødevarestrategi Baggrunden for projektet Fødevarestrategien er et led i projektet Fødevareudviklingscenteret II,
1 Rights Based Advocacy (Def.) Rights Based Advocacy tager udgangspunkt i civilsamfundets konkrete alternativer til det eksisterende og består af en række.
Technical University of Denmark Department of Mechanical Engineering Section of Engineering Design and Product Development Partnerskab i innovation.
FoodNetwork Etableret i 2009 med bevilling fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen : 12 millioner 2012-medio 2014: 8 millioner En del af innovationsnetværksfamilien,
Nordisk Transportpolitisk Netværk: Transportkorridorer Interreg IIIB projekt afsluttet 31/ Trafikdage på Aalborg Universitet 29. august.
Videnscenter for Brugerinddragelse i sundhedsvæsenet Etableret i 2011 støtte af Trygfonden Indsamle, bearbejde og formidle viden om brugerinddragelse i.
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
Orientering 6. semester 2007 Efter bachelor i Politik & Administration – Hvad nu?
Lauritz B. Holm-Nielsen, rektor Forberedelsesudvalget Region Midtjylland A A R H U S U N I V E R S I T E T Aarhus Universitet  studerende pt. 
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Hvordan samarbejder vi om kulturen?
Hvad er Smart Specialisation? …hvorfor i Klog Hverdagsmad?
A A R H U S U N I V E R S I T E T U N I V E R S I T Y O F A A R H U S Lauritz B. Holm-Nielsen| 2 Aarhus Universitets Strategi
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Introduktion til KVIK Selvevaluering fra start til slut 27. september 2007 SCKK temadag.
Vejlederkonference Randers Tirsdag den Voksenvejledning.
Det nationale kvalitetsprogram - Nationale mål for kvaliteten i sundhedsvæsenet Region Midtjylland, den 4. februar 2016 Jakob Krogh, kontorchef, Center.
Aktiviteter OutputResultater kt. sigt Effekt ml. sig t Virkning lg. sigt Lokalt samarbejde med private og offentlige arbejdspladser om IKV Ledige, a-kasser.
Innovation og lønsomhed - hvordan arbejder COI?
Det nationale kvalitetsprogram
Reykjavik den 27. september 2016
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
Forskningens bud på mulighederne i landdistrikterne
Måltider og tværfaglig praksis Kristine Bælum, Professionschef
Rådet for Bedre Hygiejne
Præsentationens transcript:

Danmarks nye fødevarefyrtårn - for innovation og produktudvikling viden og uddannelse mad til mange

Hvorfor navnet? MadX – X for det ubekendte MadX – X for eXperimentarium MadX – X som betegnelse for at udfordringerne og behovene er placeret i krydsfeltet mellem innovation, uddannelse og mad til mange.

Vision Mad X er et dagsordensættende og førende center inden for fødevarer, mad- og måltider – både lokalt, nationalt og internationalt

Roskilde-Hirtshals Konsortiet Ca. 500 kvm i 3 år

Innovation og produktudvikling Produkt, koncept, metode- og forretningsudviklingsprojekter Aktører: Virksomheder, stat/kommune/region, detailhandel, gastronomi og elitekokke, råvareproducenter, forbrugere, universiteter/forskningsins., forarbejdning/forædling

Uddannelse og viden Kandidatuddannelse i måltidskundskab /masterclasses, seminarer, kurser/workshops, vidensindsamling og spredning Aktører: Universitet, professions-bachelor, erhvervsakademi og erhvervsuddannelser

Mad til mange Maddannelse, Kurser,events og oplevelser, folkeoplysning Aktører: institutioner, cateringfirmaer, detail, myndigheder, arbejdspladser

4 styringsmål

Vidensbank og trendspotter Vi skal indsamle, systematisere og formidle viden og nye trends indenfor mad og måltider.

Oplevelsesgenerator – i hele Danmark Skal højne kvaliteten af mad og måltider ved at give så mange som muligt oplevelser og viden om den mad, de spiser.

Et fyrtårn – med både national og international rækkevidde

Kvalitet skal ikke være noget elitært, men noget elementært Fra eliten til bredden