Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling."— Præsentationens transcript:

1

2 Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling af nye velfærdsteknologiske produkter, services og innovative løsninger til den offentlige sektor. Eks. Udvikling af ekstra hånd til fysisk handikappede Eks. Toiletter til læger Eks. Køleskabe i børnehaver i børnehøjde Eks. Rum der tilgodeser både aktive og stille børn.

3 Partnerskaber – hvad er det?
I den anledning danner samtlige erhvervsakademier og professionshøjskoler i Region Syddanmark sammen med private og offentlige virksomheder rammen om at arbejde med innovation og entreprenørskab. Gennem projektet får du som studerende mulighed for at arbejde sammen med andre studerende, faggrupper, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som du normalt ikke samarbejder med.

4 Hvad får jeg som studerende ud af at deltage?
Gennem jeres samarbejde skal I skabe nye forretningsmuligheder og hjælpe med at udvikle nye produkter og services. I sidste ende er projektets mål at skabe flere arbejdspladser og nye jobmuligheder i regionen. Som tilknyttet VIP-studerende i projektet bliver din jobhorisont således større og du bidrager direkte til at skabe vækst i regionen.

5 Hvornår skal jeg deltage?
Som VIP-studerende skal du deltage i projektets innovationsevents på spor 2 Tider før sommerferien Innovationsevent 1: 29 og 30 april Innovationsevent 2: 23 og 24 maj Innovationsevent 3: 4 juni Undervejs i praktik 3 - ?

6 Hvem skal arbejde sammen med?
Som VIP-studerende skal du samarbejde med VIP-studerende fra andre uddannelser om at løse opgaver, som du/I stilles overfor i projektet

7 Hvad lærer jeg gennem projektet?
Som VIP-studerende får du mulighed for at afprøve de nyeste udviklingsmetoder og lærer hele udviklingsprocessen at kende fra ide til færdigt produkt.

8 Hvad forpligter den studerende sig til?
Som VIP-studerende skal du gennem dit sædvanlige praktikforløb udvikle produkter og services til offentlige institutioner. Du både skal bruge dit udviklede VIP mindset samt innovative metoder, som du har lært gennem innovations-eventene.

9 Hvad skal jeg lave i projektet?
Som VIP-studerende skal din(e) opgave(r) relateret til praktik have indholdsmæssig tilknytning til Projekt-VIP. Der indgår undervisning, feltundersøgelser, udvikling af ideer og produkter / services

10 Praktiske forhold Ved deltagelse skriver du under på en kontrakt, at du vil deltage i projektet på de nævnte vilkår. Kontrakten udleveres til de studerende, vi finder bedst til projektet. Ved deltagelse får du lovligt fravær fra anden undervisning De fleste aktiviteter sker i Kolding og omegn Efter deltagelse får du et kursusbevis for din deltagelse i projektet

11 Er du interesseret? Send en motiveret ansøgning til Henrik Baadsgaard Jensen – snarest og senest fredag den 19. april Strukturen i din mail skal være Hvem er du? Hvad er årsagen til, at du gerne være med? Hvad vil du gerne bidrage med? Kan du også deltage efter sommerferien? Er du villig til at underskrive og følge en kontrakt? Hvordan kontakter vi dig?


Download ppt "Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google