Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale."— Præsentationens transcript:

1 Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale samfund  Behov for fremme af uddannelse, forskning, udvikling og innovation inden for vand, både nationalt, europæisk og internationalt  Behov for styrkelse af branding af den danske vandsektor, og dermed fremme af eksport af dansk viden, teknologi og produkter  Behov for strukturer, der kan synliggøre sektorens interesser, aktiviteter og aktører, og dermed bidrage til samlet at fremme ”vandsagen”

2 Aktører/Fokus PRIMÆRE AKTØRER Myndigheder Industrier Vandselskaber NGO’er Rådgivere FoU institutioner ORGANISATIONER, NETVÆRK DWF DANVA Vandforskningsplatform Vandpartnerskab Forskerskoler ATV Grundvand VandCamp DI, KL, FRI, DM … InternationalForskningDanmark

3 FORSKER SKOLER DANIDA NETVÆRK DANVA DANISH WATER FORUM (”BLØDT”) VAND FORSKNINGS PLATFORM EU:WSSTP Vandpartnerskab Det danske vandskab VANDPARTNERSKAB (”HÅRDT”)

4 Temamødet 10:00-12:30  Præsentation af nye initiativer i sektoren  Panel diskussion:  Hvad er behovene?  Dækker de nuværende aktører?  Behov for mere koordination/samling? Sandwiches 12:30-13:00 DWF Generalforsamling 13:00-14:30 (Medlemmerne: Hvor går DWF hen?)


Download ppt "Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google