E-læring på Virk.dk Præsentation på Myndighedsforum

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Advertisements

Samspil med den offentlige sektor er afgørende
Nye krav og besparelser – hvordan sikrer vi kvaliteten v/ Dorte Bloch
Lederudvikling.
Debatkort til Arbejdsplads Debatværktøj til kompetence- udvikling.
Styringsnetværk som middel til at skabe lokal og kommunal udvikling
Jens Krieger Røyen 11. oktober 2012 Den digitale vision for Danmark - en fælles udfordring.
1 Hvordan gør vi bibliotekerne interessante for andre samarbejdspartnere i forhold til it-svage og it-læring? It for alle – nå ”glemte” grupper gennem.
PR Kampagne for folkeskolen
1 COPENHAGEN FINANCE IT REGION - Mere vækst og innovation i krydsfeltet mellem finans og IT.
E-inklusionens udfordringer – hvordan gør vi det endnu bedre? Stig Langvad, formand for DSI.
Høring om byggeriets kvalitet, effektivitet og udvikling, 20. november 2002 Indledning ved Lone Møller Sørensen, direktør for By og Byg.
Gov 2.0 Fra portaler til borgernes lommer
Nyt om borger.dk september 2010
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Digitale regnskaber 2007 Erhvervs- og Selskabsstyrelsen v. Ole Blöndal
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Konference om e-inklusion Direktør Jørgen Abild Andersen IT- og Telestyrelsen.
Genbrug af offentlig information i Danmark ePSIplus - Danmark 27. november 2008 Specialkonsulent Frederik Siegumfeldt It-strategisk kontor IT- og Telestyrelsen.
Midtvejsstatus for pilotprojektet LP-modellen i det kommunale dagtilbud Octavia, Roskilde 14.september 2010 kl Pia Guttorm & Ole Hansen.
KOMMUNALREFORMEN – VEU SOM BROBYGGER Ca medarbejdere på plejehjem og hjemmepleje i Vestsjællands Amt skal gennemgå et VEU - demenskursus. Projekt.
NYBORG KOMMUNE POTENTIALEVEVURDERING - DIGITALISERING, KANALSTRATEGI MV.
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Gennemføres af ERHVERVS- OG SELSKABSSTYRELSEN i samarbejde med FORENINGEN NYDANSKER Projektet er støttet af INTEGRATIONSMINISTERIET og REGION SYDDANMARK.
Fælles EPJ til hospitalerne i Region Midtjylland
IT- og Telestyrelsen Evaluering og Information på nettet.
- fra digitalt læremiddel til digitalt læringsforløb
Konkurrenceudsættelse – organisering, produktivitet, effekt FOPS arrangement , v. Henning Nilausen Indlægget kommer ind.
Dagsorden Generelt om organisationen Varde Kommune
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Offentlige data i spil d. 24. juni 2009 Christian Lanng, Kontorchef, Videnskabsministeriet, ITST Kontoret for it-infrastruktur og implementering
VEU-Centrenes rolle i løsning på voksen- og efteruddannelsesområde
Digital Post – kommunikationen til borgerne 9. september 2013.
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
1 Folkebibliotekernes it-læringsaktiviteter set fra staten Internat 29. november 2012 for Digitale kontaktpersoner i Roskildes CB område Jonna Holmgaard.
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
Færre bøger – mere IT Karin Levinsen Forskningsprogrammet Medier og IT I Læringsperspektiv DPU, Aarhus Universitet Hvordan får vi mere it? Skal vi have.
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
28. maj 2008 Styrelsen for Statens Uddannelsesstøtte 1 Danmarks strategi for digitalisering Forbedre servicen til borgere og virksomheder (Bedre digital.
Fællesoffentlige løsninger Henrik Frost Christophersen,
Stedet som indgang til digital forvaltning
Kommunikation og Regelforenkling DI's erfaringer fra arbejdet med forenkling af administrative byrder.
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Implementering af Campus/e-læring i Videnskabsministeriets koncern
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Ny regering, nye tider – dag 1
1 Møde i Sundhedspolitisk Dialogforum 23. oktober 2014 Genoptræning og rehabilitering – indsatsområde 3.
Mobil e-læringspuljen Stort potentiale i kombinationen af mobil teknologi og nye undervisningsformer Investeringspulje på 9 mio. kr. Demonstrationsprojekter.
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
IDEBESKRIVELSER a)Udviklingskraft i lokalområderne B) Inspirationsseminar om lokal udvikling - tilbud til lokalområderne om procesbistand til ‘hvidbøger’
Fællesoffentlig brugerstyring Brugerstyringssekretariatet i Økonomistyrelsen v/ Ellen Syberg.
Sundhed i naturen Kirsten Heide & Gitte Balle. Socialpædagogisk støtte efter Servicelovens § 85 & dagtilbud efter § 104.  Støtte, vejledning eller hjælp.
Digitaliseringsstrategiens erhvervsrettede initiativer 27. Februar 2013, Torsten Grunwald, Virk.dk, Erhvervsstyrelsen.
Mobil- og bredbåndsdækning
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Fællesoffentlig digitaliseringsstrategi
Klar til Smart Vækst – Udbredelse af smart city løsninger i DK – fokus på smart affaldsindsamling Jesper Bøttcher Gate 21.
Gevinsttræ - Skærmbesøg
Investering i efterværn
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Sundhedsaftale
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Arbejdsmarkedets efterspørgsel efter digitale kompetencer
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Borgerbetjening 3.0 Den fælleskommunale strategiske ramme
Præsentationens transcript:

E-læring på Virk.dk Præsentation på Myndighedsforum den 2. september 2010

Læringsmål Det overordnede læringsmål er, at e-læringen som helhed giver virksomhedsbrugerne en god forståelse for virksomhedens muligheder for at opnå administrative lettelser gennem digital kommunikation og indberetning

Formål At gøre virksomhedsbrugerne selvhjulpne til digitale indberetninger og registreringer Mindre administrative byrder Aflaste myndighedernes help-desks Udbrede kendskabet til øvrige muligheder for digital kommunikation med det offentlige

E-læring på tre niveauer Awareness, der motiverer Hvorfor digital indberetning, og hvad findes på Virk.dk Guides, der giver overblik Hvordan bruges digital indberetning og i hvilke sammenhænge Træning i selvbetjeningsløsninger Sådan bruges selvbetjeningsløsningen

Organisering af e-læringsprojektet Deltagende myndigheder Opdragsgiver: IT- og Telestyrelsen Virksomheds- og brugerkonsulent: - Center for Virk.dk - Center for Kvalitet i Erhvervsregulering Ressortmyndighed: Ejer af fagligt indhold i en e-læringsløsning. Leverandør: E-læringsfirmaet Effective Learning

Fordele for myndigheden E-læring til understøttelse af brugen af selvbetjeningsløsninger Definere indholdet i e-læringsløsning indenfor eget ressortområde, - indenfor rammerne af e-læringsprojektet Kvalitetssikre indholdet i e-læringsløsningen Linke til e-læringsløsningen fra myndighedens løsninger Evt. overtage den færdige e-læringsløsning gratis Evt. selv udvikle flere e-læringsløsninger

National strategi for IKT-støttet læring (e-læring)

Baggrunden for strategien Stort uudnyttet potentiale for e-læring i Dk Behov for en strategisk indsats Pilotprojekter har givet værdifulde erfaringer Udnyttelse af det teknologiske potentiale Behov for mere fleksible former for kompetenceudvikling De pilotprojekter vi har støttet har været gode og ofte været båret af ildsjæle. Dog er der en tendens til de gode erfaringer fra projekterne forbliver på mikro-niveau, og sjældent når den ønskede udbredelse. Derfor initierer vi med denne strategi stor-skala e-læringsprojekter, der når mange i målgruppen, således at rigtig mange stifter bekendtskab med e-læring og har gavn af e-læringstilbudene.

Formål med strategien At øge anvendelsen og kvaliteten af e-læring i Danmark med henblik på at styrke kompetenceudviklingen bredt set E-læring skal være et middel til at hæve kompetenceniveauet – ikke et mål i sig selv For at strategien lykkedes er det nødvendigt med et bredt samarbejde mellem statslige aktører, uddannelsesinstitutioner, fagforeninger, brancheorganisationer m.m.

Strategiens fem målgrupper: Børn og unge Videregående uddannelser Borgere Medarbejdere i private virksomheder Medarbejdere i det offentlige Herudover en række tværgående initiativer

Mere information om projektet: E-læring på Virk.dk Projektleder i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Bente Glensbjerg, tlf. 2547 2219, bgl@eogs.dk Projektleder i IT- og Telestyrelsen: Niels Andreasen, tlf. 3545 0208, na@itst.dk