Kvinder i Ledelse IT Brancheforeningen 2. juni 2008 Alfred Josefsen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Svend Gønge-skolens værdier...
Advertisements

Værdigrundlaget i Greve
Uddannelse til tværfaglighed
Social kapital – rig på relationer
V ELKOMMEN TIL FÆLLES P- AFTEN I G L. B RABRAND DAGTILBUD Fællesskab skaber vi sammen Mangfoldigt fællesskab.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Lærerprofessionen.
Women in Progress – erfaringer og udfordringer Kønsbalance i finanssektoren 12. marts 2010 Bent Jespersen SVP, Group HR.
Koncernchef i Tryg Vesta Group
Styrket kundebetjening gennem et kompetent arbejdsfællesskab
Produktion og Logistik
Værdibaseret ledelse i almen praksis
PRODUKTER – DEL 1. Ledergruppen • Melde ærligt ud og slå ihjel – i både drift og udviklingsprojekter gennem ledelsesmæssige prioriteringer • Skabe motivation.
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.
FBUs visionsplan 2015.
Der er penge i kommunikation
1.niveau: Lucida Sans Bold niveau: Lucida Sans Reg niveau: Bullet Lucida Sans Bold 14 4.niveau: Bullet Lucida Sans Reg niveau: Bullet.
Virksomheden Den 6. største searchvirksomhed i verden
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Tillid Temadag for AMIR
Kommunikationsplatform for SAS Danmark
Virksomheder - definition
Den nødvendige opdragelse i en børnefamilie
Værdigrundlag AEU Chefkursus 2007 Hold 6.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
De 8 excellence-begreber
November 2006 – 47 deltagere Erhvervskvinder.dk - København.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
3. februar 2010 Festival om arbejdsfastholdelse og rummelighed.
CARMA- konference Jobcenterpraksis og kvalificering til arbejdet januar Karsten Simensen - Beskæftigelsesregion Nordjylland.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
Program for dagen Så´n lidt hygge med kaffe og de runde Hvorfor GRUS?
INSTITUTLEDERFORLØB, KICKOFF 27. FEBRUAR 2012 AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR KICK OFF-MØDE 1 Velkomst v. Lauritz B. Holm-Nielsen Præsentation af forløbet.
Nedbringelse af sygefraværet - et fælles projekt.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Strategi 2011 – x4 edsbjerg er et konsulenthus, der rådgiver og.
Ledelsesudfordringer i kommunerne – nu og i den nære fremtid Oplæg for FTF`s Tænketank om ledelse, d. 6. juni v/ Per B. Christensen, formand for.
Ole Nørby 1 Kvalitetsreformen Bedre velfærd og større arbejdsglæde Høj kvalitet i den offentlige service: 1.Brugerne i centrum 2.Attraktive arbejdspladser.
GRUPPE 6.
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Vision mission værdier handleplaner
19. september 2016side 1 © 2008 UNIMERCO En anderledes virksomhed.
Fælles fremtid – fælles ansvar Ledelsens strategi Hoved-MED 27. februar 2013.
Hvad har eleverne brug for, når de kommer ud af skolen? Adm. direktør Stina Vrang Elias Tænketanken DEA Helsingør Kommune Sommermøde ● Tirsdag den 2. august.
A/S Gelsted Bygningsindustri1 1 ”Ny chance til alle – den gode historie fra en produktionsvirksomhed” Ved Lars Vigsø,Susanne Toftager A/S Gelsted Bygningsindustri.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
- Med fokus på konkrete eksempler fra arbejdet i FU
Sådan bruger du præsentationen af Vision 2025
Arbejdsforhold Ansat hos Sanistål 2 Karrieremuligheder 3
Værdigrundlag for Jobcenter Varde
Den røde tråd i ledelse Kirsten Agerskov Niels Jørgen Rønje
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Forandringsledelse - It’s all about people
Velkommen i Irma Verdens næstældste supermarked,
Fællesskabets fysiologiske virkning
Strategi Juni 2013 Montanas Strategi
Charlotteskolen - læring lige i nærheden
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Nærværende ledelse, personligt og ledelsesmæssigt.
Mission, vision og forretningsidé
PRODUKTER – DEL 1.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Kvinder i Ledelse IT Brancheforeningen 2. juni 2008 Alfred Josefsen adm. direktør, Irma AS

Kvinder i ledelse Irma og ”lige”charteret Kvindelige ledere og/eller kvindelig ledelse Irma og kvindelige ledere Ledelseskonceptet i Irma

Irma-pigen før nu Designprisen 2007 – Klassikerprisen

Ledelseskonceptet i Irma Irma er en menneskeorienteret virksomhed Irma tror på værdien af de bløde værdier Kulturen i Irma er familieorienteret Irmas brand bygger på stærke følelser Irma er det nære, det hyggelige, det venlige, det sympatiske, det ordentlige, det ansvarsbevidste

Irma og ”lige”charteret Bedre ressourceudnyttelse i virksomheden Bedre balance og mere harmoni i respektive lederteams Bedre dækning af kompetencerne (m/k) Mindst 1/3 kvinder i øverste ledergruppe Målproces ang. kvindelige mellemledere er undervejs

Ledelsesstrategi Jo bedre og jo flere kvindelige ledere i Irma – jo større er chancerne og sandsynligheden for at den kvindelige ledelsesstil overlever på den lange bane. At medvirke i charteret kan således opleves som en slags ”forsikring af det fremtidige ledelsesgrundlag” (Feminin og maskulin ledelsesstil har i øvrigt ikke så meget med kønnet på lederen at gøre!!)

Kvinder i ledelse Kvinder i bestyrelsesarbejdet er tredje vigtigst. Kvinder i stabsfunktionerne er det næst vigtigste. Kvinder i linieledelsen er det vigtigste.

Irmas vurderinger af forudsætninger for flere kvindelige ledere Fortsætte og videreudvikle interessen for work – life balance og kommunikere målet om begrænsede arbejdstider og -mængder Forsætte med at skabe maximal fleksibilitet omkring mødetider, arbejdsplaner og tilrettelæggelse af arbejdet Fortsætte med fokusering på stress og tiltag til bekæmpelse af stress

Ledelseskonceptet i Irma Irma har klare holdninger om mission, vision, ambition og passion Klar og tydelig værdibaseret ledelse binder det hele sammen Irma medarbejdere er i centrum for vores ”it’s all about people” ledelse Et åbent informations- system og åbne holdninger til information gør det det muligt Irma-kæden drives på et decentralt grundlag med fokus på købmandskab og lokal konkurrencekraft Irma står på et utroligt stærkt fundament med en stærk kultur og en stærkt brand

Meningen med Irma Mission: Sikre kunderne dagligvarer af høj kvalitet i inspirerende butikker og med excellent kundeservice Vision: Den fornyende købmandsforretning, der præger udviklingen og tiden Ambition: Større, tættere på kunderne og modpolen til discountideologien Passion: Med hjerne og hjerte brænder vi for at gøre en forskel

Irmas ledelseslogik: ”It’s all about people” Det er mennesker, der skaber resultater Engagement og commitment fører til fantastiske resultater Motivationen stiger, når medarbejderne præger mål og rammer Lederen præger mission, vision, ambition og viser passion Værdibaseret ledelse er et stærkt værktøj Kommunikationen skal være åben, on-line, ærlig og omfattende Lederen skal kunne skabe følgeskab hos frie medarbejdere Medarbejdere ønsker at gøre det bedste og udvikle sig i tryghed Basis for tillidsbaseret ledelse baseret på gensidig respekt It´s all about people ledelse – ”heartware”-relationer mellem mennesker

Hvad skal vi leve af i Danmark ? Immateriel produktion Services & Know how Kreativitet, fantasi, innovation og idéudvikling, konceptudvikling, software Design, etik, æstetik Noget som mennesker skaber uden andre værktøjer end ”sig selv”

Derfor skal vi have mere kvindelig ledelse! Ledelse og udvikling af mennesker. Fokus på lyst, entusiasme, gejst og sociale kompetence Følelsesmæssig intelligens mere i spil i arbejdslivet Intuition og empati bygger autensitet og troværdighed Ansvarlighed vil gøre sig gældende overalt Mere transparens og nærhed - mindre politik.