Teambuilding - selvevaluering

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fra problemfiksering til løsningsorientering – Hotel Nyborg Strand den 4. december 2007 Gitte Daugaard,
Advertisements

Kommunikation.
Social Kapital – rig på relationer
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Værdigrundlaget i Greve
Uddannelse til tværfaglighed
Fremtidens folkeskole i Aalborg
Trivselspolitik på Løsning Skole
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
E g e s k o l e n E g e s k o l e n ForsideHvem er vi/IFagSkoleåretPrøverAndre aktiviteterSkole/hjemForventningerVelkommen.
Lederudvikling.
Arbejdspladsudvikling
Old timers and newcomers
Erhvervsakademiet Aarhus
Nyt ansvar.
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Introduktion Team Values Interweave ™. Når samarbejdet i et team skal styrkes, så er ord fra konsulenter eller ledere ikke nok.
Det autentiske menneske
TJEK PÅ TEAMET.
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
Opsamling på gruppearbejde på SIP2. Tema SIP 3: ”At skolerne udvikler deres undervisningspraksis, undervisningsorganisering og årsplanlægning med henblik.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Målsætning og værdigrundlag for Sølvgades Skole Målet er, at eleverne på Sølvgades Skole bevarer lysten til at lære, at være nysgerrige, selvstændige og.
Projektlederens rolle(r)
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
Ledelse i Praksis Domstolene i det sydlige Jylland 5. Lektion 3. Februar 2014.
Skolebestyrelsen & værdier
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Alle børn er alles ansvar
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Hvad er mål/resultat (output)?
Kend din Kerneopgave Silkeborg September 2014
Arbejdsgruppens udviklingsstadier
Team En gruppe er en samling mennesker, der Har fælles mål
Grundlæg din succes med en langsigtet strategi Derfor er en strategi vigtig – også på landbrug. Mikael Vest 10. januar 2007.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
1 ProLeague - High performance leadership BEDST …når det gælder.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Modul 4 Teamsamarbejde Hvis der er tid kan man prioritere at bruge mere tid på dette modul end på det foregående, da den ekstra tid kan anvendes på øvelserne.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
Det autentiske menneske Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb.
Adfærd og kommunikation på traumestuen. Lone Kobberø.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Knæk kurven! Med en transparent kultur og fokus på kerneopgaven Henrik Kongsbak Resonans A/S.
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
+ Gruppedannelse & - samarbejde SOL3 Januar 2015 Elsebet Gjetting Cand.comm., konsulent.
Træning i kulturforståelse Kapitel 22 Signe Ørom, Mie Femø Nielsen og Pernille Schmidt.
Selvværd…Hvad er det? NOl-LEOOS HVAD ER SELVVÆRD? Selvværd refererer til en positiv overordnet vurdering af en selv – en oplevelse af at.
360° evaluering af din kommunikation. Dette er et værtøj for dig, som vil Have feedback på dine kommunikationsevner Forbedre din kommunikation Afstemme.
Ny Nordisk Skole Oplæg for NLS 13. okt.. Ny Nordisk Skole er Nyt politisk signal om værdier og mål for uddannelsessystemet – herunder folkeskolen Inspiration.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 SIP4 Pædagogisk ledelse i praksis – fra ord til handling.
Workshop 4 IT i undervisningen. Indledning Min 1 g klasse havde studieretningsintro for kommunikation/IT med hele 12 engelsk timer i en enkelt uge Hip.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Mindset og formativ evaluering i sprogfagene:
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Himmelev Skole - januar kortlægningsundersøgelse
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Personalemøde – opfølgning på MTU
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Vi er ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Teambuilding - selvevaluering

Selvevaluering Lad alle i teamet sætte krydser i skema 1-4 Skriv egne kommentarer på skema 5 Vurdér, hvor teamet ligger i skema 6 Selvevaluering

Tydelige forventninger

1 Form Fremragende Gennemsnitlig Med besvær 1. Vi har et fælles formål Selvscore – feedback skema – tjeklisten Fremragende Gennemsnitlig Med besvær 1. Vi har et fælles formål 2. Vi har synlige mål 3. Vi har mindst et fælles mål 4. Vi har en fælles ambition 5. Vi har præcis opgave fordeling 6. Vi har spilleregler for det gode samarbejde 7. Vi følger op på vores mål 8. Vi har en god planlægning 9. Vi kender hinandens evner 10. Vi kender hinandens personprofil

2 Storm Fremragende Gennemsnitlig Med besvær Selvscore – feedback skema – tjeklisten Fremragende Gennemsnitlig Med besvær 1. Vi kan diskutere engageret 2. Vi sikrer, at konflikter bliver håndteret 3. Vi drøfter vores ambition 4. Vi justerer forventninger 5. Vi taler med og ikke om 6. Vi har fælles værktøjer til konflikthåndtering 7. Vi udnytter alles styrker 8. Vi tager fat om uenigheder 9. Vi giver konstruktiv kritik 10. Vi har et fælles ønske om at lykkes

3 Norm Fremragende Gennemsnitlig Med besvær Selvscore – feedback skema – tjeklisten Fremragende Gennemsnitlig Med besvær 1. Vi er åbne overfor hinanden 2. Vi har tillid til hinanden 3. Vi giver feedback naturligt 4. Vi drøfter værdier og normer 5. Vi evaluerer og forbedrer vores samarbejde 6. Vi evaluerer og forbedrer vores metoder 7. Vi bevarer fokus på vores formål 8. Vi udvikler vores faglighed 9. Vi har et rart fællesskab 10. Vores arbejdsmiljø motiverer

4 Perform Fremragende Gennemsnitlig Med besvær Selvscore – feedback skema – tjeklisten Fremragende Gennemsnitlig Med besvær 1. Vi fejrer resultatskabelse 2. Vi forbedrer vores resultater 3. Vi bliver dygtigere 4. Vi deler viden 5. Vi undersøger vores succes’er 6. Vi undersøger andres succes 7. Vi lærer af andre 8. Vi er innovative 9. Vi udfordrer egne paradigmer 10. Vi tør tænke stort

Hvad trænger jeres team til at kigge på? Selvevaluering 5 Form Storm Norm Perform Hvad trænger jeres team til at kigge på? Dine kommentarer:___________________________ ___________________________________________ Kilde: Bruce Tuckman, 1965

Sæt et x hvor ligger jeres team? Selvevaluering 6 Det kolde team Det effektive team Det ineffektive team Hygge teamet Fokus på trivsel Fokus på opgaven Lavt fokus Højt fokus Sæt et x hvor ligger jeres team?

Har fælles mål og er ambitiøse Et excellent team

Kender hinandens evner og styrker Et godt team

Fokus på alle led i kæden og taler sammen – så alle ser godt ud Et effektivt team

Et high performing team Sammenhold og fællesskabsfølelse – vi stoler på hinanden Et high performing team

Løser konflikter, håndterer problemer og fejrer succes’er Et dygtigt hold

Har kunden i fokus og bevarer overblikket Et Dream team

Man skal skyde for at score You miss 100% of the shots you don’t take Man skal skyde for at score

UPTION Passioneret ledelse Resultater der skaber mennesker Lederudvikling med fokus på glæde hos mennesker der skaber smukke og vigtige resultater UPTION blev stiftet i 2001

Pia Torreck Seniorpartner Lederudviklings konsulent – individuel sparring Cand.jur samt HD(U) – cert. erhvervspsykologiske testværktøjer Tidl. projektleder, chefjurist, forvaltningschef og personalechef Instruktør hos UPTION, Mannaz, CFL, FYI og Nohr-Con Forfatter til bestselleren håndbog for ledere Lederudvikling i 18 år