Indsamlingsmetoder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
V./ Leif Tøfting Kongsgaard, Væksthuset
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
TPG handleplans-skema
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Hvad er korruption? En kort introduktion
Læringsstile og lektier
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
1 Innovation i AT i 2g på Fjerritslev Gymnasium Branding (2.22) Fremtidens by ( )
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Udvikling af beboerdemokratiet
Mød Gud – Læs Bibelen Bibeloplukkere fra Bibellæser-Ringen.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Måske er I bedste venner i et år,
”Udsatte unge med Sjældne Diagnoser” Oplæg til Sjældne Diagnosers repræsentantskabsmøde d. 15.september 2006.
Kvantitative metoder
Hvor der er fokus på klimaet.
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Mindre grimt, tak.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Session 13: Advarselssignaler på depression og blandingstilstand Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Beboere med anden sproglig eller kulturel baggrund end dansk
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Lidt om at flytte bjerge
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Naboskabet.dk Et redskab til boligområdet - som tager pulsen på naboskabet - og giver ideer til at udvikle det sociale liv.
Informations- kampagne om unødvendig kemi. Formål med mødet  Orientere om  Kampagnens baggrund  Målgruppe  Ønsker til form  Budskaber  Formalia.
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Lærings- og praksisfortælling
Anskue praktik fra SCF - lægger en plan og holder den - deterministisk verdensbillede CRP - involverer og udvikler undervejs - i denne sammenhæng skubber.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Futureavenue Fremtidens by.
Børn og voksnes rettigheder.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Livet.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
4B Analyse & Marketing A/S – 1 Borgerundersøgelse Randers Kommune Affaldshåndteringen Januar 2010.
Naboskabsundersøgelse Skt. Klemens Resultater og idéer 2. marts 2010.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Den kriminelle fødekæde i bander og
PERU Missionsprojekt.
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Fra anledning til udvikling
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Indsamlingsmetoder

Indsamlingsmetoder i undersøgelsen Vigtigt at få mange svar og svar fra forskellige grupper, fordi skemaernes soliditet afhænger heraf Første gang kun telefoninterviews, næste gang blandede metoder Sendte ud flere gange, rykkere og nye skemaer Flere forskellige sprog Præmier Skubbe på og skubbe på Godt samarbejde med boligområderne, stod bl.a. som underskrivere

Indsamlingsmetoder i boligområderne Hvor mange penge og hvor meget energi Er I få og har ikke mulighed for hjælp så overvej om I kan lave en mindre undersøgelse – vælg evt. en enkelt blok ud Koncentrer indsatsen Lange svarfrister får folk til at udskyde - og glemme Lange indsamlingsforløb får jer til at køre trætte

Gavekort og gode logoer Brug nogle penge på gavekort – det gør det sjovere husk at have gavekort også til børn og unge. Hellere få lidt større gavekort end lidt til hver Inddrag gerne boligselskabet eller kommunen – brug deres logoer. Mere officielle breve får folk til at tage en undersøgelse mere seriøst – og måske kan I få et tilskud/ støtte

Ekstraspørgsmål og den positive fortælling Brug evt. skemaet til at få svar på noget der virkelig optager beboerne – ret til husdyr, antenneforhold eller andet – det gør også undersøgelsen mere vedkommende Folk vil hellere være del af en succes Hvis folk spørger – eller når I selv fortæller vil I gerne have endnu flere svar, frem for at I ikke har fået så mange. Ellers skræmmer I folk væk

Brug ressourcepersoner frem for at holde møder Brug ikke tid på cafemøder eller informationsmøder – ingen dukker op Brug hellere tid på at snakke med klubber og ressourcepersoner i området. Skole, imam, pigeklub alle steder kan være med til at skubbe på Bland indsamlingsmetoderne Husk at rykke – gerne i form af ”her er et nyt skema – jeg henter om en time”

Ingen svar kommer gratis eller upåvirket Bland indsamlingsmetoderne Husk at rykke Gå evt. rundt til dørene aflever nye skemaer gerne i form af ”her er et nyt skema – jeg henter det om en time”

Indsamlingens faser Hvilke midler har I og i hvilken tidsperiode skal den finde sted Bliv enige om undersøgelsens form. Tag evt. kontakt til kommune og boligforening Formuler ekstra spørgsmål Gør dem interesserede med relevante emner og/eller gavekort Informer beboerne. Brug helst flere metoder, papir, internet evt. opringninger eller dør til dør Send undersøgelsen ud. Gør det efter 2-3 uger - før I selv bliver trætte af den og beboerne har glemt alt. Luk undersøgelsen . Og husk at informere om hvem der vandt. Informer om resultaterne. Gå gerne rundt, men saml ind samtidig. Efter 10-12 dage rykker I.

Hvad er en god svarprocent? Kommer an på hvad den skal bruges til I projektet været vigtigt at få den højt op – samlet svarprocent på 54% blandt voksne - fordelt på husstand er den 63% Som boligområde er det vigtigt at huske: Man får svar fra dem der er meget engagerede eller meget lidt En god svarprocent kræver meget arbejde – hvor skal energien bruges Det er den samme type der svarer næste gang – det er derfor sandsynligvis sammenligneligt 70 svar selv fra et stort område er flere end man normalt ellers får i tale og kan give både ideer og engagement – og det kan være med til at sætte gang i en proces, der giver flere svar næste gang