Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvor der er fokus på klimaet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvor der er fokus på klimaet."— Præsentationens transcript:

1 Hvor der er fokus på klimaet.
Om at gøre det grønnere og mere miljø rigtigt.

2 Information Temaet Hvordan kommer der ud til borgerne.?
Forskellige boder til messen Hvorfor?

3 Hvordan kommer vi ud til borgerne?
Vi vil lave et power point show, som vi så vil stille op på pladsen hvor der kommer mange mennesker forbi hver dag, når de skal handle, på arbejde eller hjem fra arbejde. Vi vil have en Stor-skærm op, så man kan se vores power point show på den, vi håber på at den vil få en masse opmærksomhed, da man ikke kan undgå at se den. Vi vil komme til at tale til de mennesker der vel gøre noget for miljøet og dem der tænker på hvad de gør. Men vi gør alt dette for at få fat i alle borgerne, og ikke kun dem der er klar over at miljøet ikke er super godt.

4 Temaet Der er blevet mere fokus på klimaet og miljøet, men der kan sagtens blive endnu mere fokus. Folket er også blevet bedre til at tænke over hvad det er de gør med rester og affald, men der er lang vej endnu, for at miljøet kan kaldes grønt. Vi har taget dette op, fordi vi gerne vil gøre hele verden til et bedre sted at leve i, så derfor skal alle hjælpe til. Vi har taget Kulløse, da det er en mellem stor by i Danmark og byen ligger på Sjælland.

5 De forskellige boder til messen
Vores boder vil blive inddelt i hvordan de gavner miljøet/vores hverdag. En ”hus” bod, en bod hvor virksomheder som laver ting i hjemmet, men på en miljøvenlig måde. Her kan virksomheder komme med forslag til nogle miljøvenlige produkter uden at det går ondt på pengepungen eller ændre huset udseende. En ”el- og vandforbrug” bod, en bod hvor virksomheder kan på en miljøvenligt måde formindske vores el- og vandforbrug uden at det går ud over vores normale hverdag. En ”kommune” bod, en bod hvor virksomheder kan hjælpe kommune med at blive grønnere, altså offentlige steder bliver laver af miljøvenlige materialer, og bare holde kommune mere ren.

6 Hvorfor? Vi Kulløse kommune vil gerne afholde denne messe, da vi synes det er vigtigt at man tænker på miljøet. Tanken med at invitere en masse virksomheder er, at vi ønsker at nedsætte vores el- og vandforbrug, og blive bedre til at passe på vores miljø. Vi vil gerne blive grønnere, fordi det er vigtig at passe miljøet. Vi vil gerne have nogle tilbud på hvordan vi kan blive en grøn kommune. Vi tror at vi via denne messe kan tage et stort stridt imod ”grøn kommune”. Vi håber på at det kan påvirke de unge som skal fører vores verden videre, og vi håber på at folk vil tage dette seriøst og møde op til messen. Vi lægger meget tid på denne messe for at folk ikke bare skal stå og hører folk snakke om af muligt som de alligevel ikke forstår, så de vel selv kunne afprøve det, måske med at de sætter deres egne tal ind fra huset og der vel der så blive fortalt lidt og det forskellige det viser, nogen skal gøre meget for miljøet og andre skal ikke gøre så meget, for der er forskel på hvor meget folk sviner.


Download ppt "Hvor der er fokus på klimaet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google