Hierarki for styringsredskaber

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Danehofskolens værdigrundlag
”Vi tager børns fritid alvorligt"
Svend Gønge-skolens værdier...
Set i forældreperspektiv
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Ørestad Skoles værdier
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Anerkendende refleksion
E g e s k o l e n E g e s k o l e n ForsideHvem er vi/IFagSkoleåretPrøverAndre aktiviteterSkole/hjemForventningerVelkommen.
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Skolebestyrelsens opgaver
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Skolepolitiske visioner og mål
Lærerprofessionen.
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Forældremøde X årgang.
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
Underviser Ronny Højgaard Larsen
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Lærerprofessionen - en definition.
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Målsætning og værdigrundlag for Sølvgades Skole Målet er, at eleverne på Sølvgades Skole bevarer lysten til at lære, at være nysgerrige, selvstændige og.
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
”Smidstrup Skærup Skole i bevægelse” Skolebestyrelsen Marts 2011.
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Alle børn er alles ansvar
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
FÆLLESSKAB GLÆDEANERKENDELSE LÆRING Vores F L A G Ådalskolen og SFO Kvædehuset.
Forældremøde august Skoleområdets oplæg – Trørødskolens indskolingsplan.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Lærerprofessionen.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Vision mission værdier handleplaner
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
Hvad gør det gode godt? Konference for dag- og fritidsinstitutioner Opsamling – og tilbageblik på dagens udbytte Den 19. november 2007 Kulturhuset i Farum.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Ny Nordisk Skole Oplæg for NLS 13. okt.. Ny Nordisk Skole er Nyt politisk signal om værdier og mål for uddannelsessystemet – herunder folkeskolen Inspiration.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Fællesmøde for forældrene på Damhusengens Skole
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Ungestrategiens ledergruppe
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Skolebestyrelsens beretning 2018
Strategiske pejlemærker
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Hierarki for styringsredskaber Folkeskoleloven Fags fælles mål Overenskomster/arbejdstidsaftale GK GK læringsgrundlag GK Ledelseskontrakt TGS læringsgrundlag TGS vision og værdier TGS principper TGS ledelsesgrundlag. TGS udviklingsplan 2009-2012 TGS præsentation og selvforståelse TGS retningslinjer (flere dokumenter fx indsats mod mobning)

Visionen Tranegård vil både i skole og fritid danne og uddanne hele mennesker, som både har et højt selvværd og et højt fagligt niveau. Mennesker, som kender sig selv godt, og som føler sig værdifulde – både som individ og som en del af de sociale sammenhænge. Mennesker som er nysgerrige og har lyst til at lære.

Læringens grundlæggende karakter På Tranegård er der fokus på sammenhængen mellem tryghed og fagligt udbytte. På Tranegård har læring grundlæggende en social karakter, som kan genfindes i undervisningen og de strukturelle niveauer. På Tranegård er det ikke kun det intellektuelle, der er fokus på, men også kammeratskab, social adfærd, respekt for hinanden og de fysiske rammer.

Læringens organisering og ansvar På Tranegård er vi tydelige og rammesættende. På Tranegård har eleven ikke ”ansvar for egen læring”. Til gengæld har alle: ledelse, lærere, pædagoger, elever og forældre et medansvar for i fællesskab at skabe en god skole. På Tranegård er klassen og fællesskabet et bærende element i hverdagen.

Læringens rum og sted På Tranegård er klassen det læringsrum, der danner grobund for faglig læring, social ansvarlighed og demokratisk forståelse. På Tranegård finder læring sted i alle dagens aktiviteter.

Læringens miljø På Tranegård indgår alle i et forpligtende, socialt og anerkendende fællesskab præget af gensidig respekt. På Tranegård møder eleverne voksne, der er kompetente, engagerede og nærværende. På Tranegård lægger vi vægt på, at de voksnes kompetencer er i stadig udvikling og anvendes bedst muligt.

Læringens indhold På Tranegård går dannelse og uddannelse hånd i hånd. På Tranegård ser vi tilegnelsen af ”faget” og de faglige basisfærdigheder som fundamentet for fordybelse og tværfaglighed. På Tranegård lægger vi vægt på kontinuitet og perspektiv gennem hele skoleforløbet

Læringsmetoder og arbejdsformer På Tranegård vælger medarbejderne de faglige og pædagogiske metoder og arbejdsformer, der bedst tilgodeser de fastsatte mål for klassen og den enkelte. På Tranegård tilgodeser valget af aktiviteter, metoder og arbejdsformer både faglig og social udvikling og trivsel.