Elevplaner på Skolen på Herredsåsen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
SYDBYSKOLENS FORTÆLLING OM FOLKESKOLEREFORMEN
Skolereform august 2014………………
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Elevplaner Elevplan Dialog ! Evalueringer Elevmål.
på vej til vores evalueringskoncept
Fravær på Sofiendalskolen
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Elevplaner: Lov f.o.m. 2007/08 Grundlaget nævnes også i ”En guide til arbejdet med elevplaner”, Aalborg Kommune. Brev til forældrene er undervejs, men.
Et væksthus for børn og voksne
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Folkeskole-reformen August 2014.
Lærerprofessionen.
Evaluering.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
Reformmesse på Sofiendalskolen
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Skolereform august 2014………………
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Brugen af Angusakka Juliane Enoksen.
Vestre Skole og Åløkkeskolen 2014
Arbejdsgruppe Mariagerfjord kommune
- Hvad kan I forvente som forældre?
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Kontaktforældremøde 23. april 2007
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Folkeskolereform 2014.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Problemstilling Hvordan tilrettelægges et læringsforløb der understøtter lærens kompetenceudvikling ved implementering af ipads i undervisningen Lærerne.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Fælles Mål Styrket faglighed Steen Harbild Undervisningskonsulent, UVM August 2006.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Sunds skole Evaluering
Niels Grønbæk Nielsen Teamets planlægning af undervisningsåret.
Evaluering og undervisning - en kultur
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange.
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
Målstyret undervisning
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
1 Hvem deltager i Program for læringsledelse ?. 2 Deltagende kommuner med dagtilbud Billund Fredericia Hedensted Kolding Nordfyn Svendborg.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Evaluering.
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Kompetence-, færdigheds- og vidensmål
- Kom tættere på dit barns skolegang
Oplæg fra Evalueringsudvalget
Princip for kontaktforældre
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Implementering af den styrkede pædagogiske læreplan på PAU
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Elevplaner på Skolen på Herredsåsen forældreinformation

er at styrke samarbejdet mellem skole og hjem Formålet - er at styrke den løbende evaluering af elevens udbytte af undervisningen - er at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse

Rammer På Herredsåsen tilstræber vi at elevplanen skal give et helhedssyn på barnet ved at det humanistiske, det naturvidenskabelige og det praktisk/musiske område inddrages – og ved at trivsel og de sociale kompetencer inddrages i passende omfang. at elevplanen er overskuelig og indeholder korte, præcise formuleringer med udgangspunkt i trin - og slutmål. at de enkelt fag bidrager med den løbende evaluering, med evt. testresultater og med opstilling af læringsmål for den enkelte elev. at elever og forældre har mulighed for at få kommentarer på elevplanen og mulighed for at kommentere de enkelte punkter. at elevplanen skal betragtes som et dynamisk redskab, som kan justeres i løbet af skoleåret. Elevplanen udarbejdes elektronisk og udgives til forældrene via Forældreintra.

Det er vigtigt af fastslå, at elevplanen kan revideres i løbes af året – i takt med elevens læring og udvikling. Nye testresultater vil i passende omfang blive tastet ind på elevplanen.

Indholdet Elevplanen indeholder oplysninger om resultater af den løbende evaluering af undervisningen beslutninger om opfølgning på evalueringerne opfølgning på resultater af de centrale tests eventuelle aftaler om forældrenes og elevens medvirken til, at eleven når de opstillede læringsmål kun oplysninger, der er relevante for elevens skolegang og udvikling.  

Elevplanen udgives hvert år i starten af skoleåret. Indholdet  Elevplanen KAN indeholde oplysninger  om indgåede aftaler mellem skole og hjem om elevens generelle adfærd, motivation og arbejdsindsats om elevens evt. fravær, om mødetider m.m. om elevens og hjemmets synspunkter på forskellige forhold vedrørende skolegangen.   Elevplanen udgives hvert år i starten af skoleåret.