Gudstjeneste 11. juni 2006 Velkommen!. Gudstjeneste 11. juni 2006 Tre ting vi skal passe på >< Tre ting vi skal gøre.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Livets Ord November 2008.
Måske er I gode venner i et år,
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
”Du må ikke bryde et ægteskab!”
”Åndelige discipliner for disciple”!
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Livets Ord April 2012.
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Det personlige vidnesbyrd Undervisning Aalborg lørdag den 2. maj 2009.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Tradition og Fornyelse
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Å.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
”Kaldet til kærlighed”
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Livets Ord Juni 2011 ”Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode,
En menighed, der søger enhed
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Vokse gennem venskab!.
Livets Ord Livets Ord Februar 2012 Februar 2012 «Omvend jer og tro på evangeliet» (Mark 1,15).
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
ÅNDENS OPBYGGELSE! Overskriften over menighedslivet her i foråret: ”Åndens opbyggelse”! I små og mellemstore fællesskaber! Vi fornemmer, at OPBYGGELSE.
Kate-QUIZ-mus.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
Hil dig, frelser og forsoner! Verden dig med torne kroner,
Lidelsens problem (teodicé)
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Guds glæde gennem generøsitet
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
Lede til Jesus – leve i Ham
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
162 – Hil dig, Frelser og Forsoner! 1, S1 Hil dig, Frelser og Forsoner! Verden dig med torne kroner, du det ser, jeg har i sinde rosenkrans om kors at.
Nye Begyndelser Amagerbro Frikirke – 13/3-16. Rom. 12:1-3 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende.
Du blev skabt til at tjene Gud Det målrettede liv 5. del.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
284_Vor store Gud gør store undere 1, S1 Vor store Gud gør store under, med glæde vi dem skue må, han fejer bort i nådens stunder den falske grund, vi.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Så tag da mine hænder og før mig frem, indtil jeg salig ender
Vi vil leve – vi vil elske
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Nåde! Jeg råber Gud. Befri mig fra frygten nu.
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
Præsentationens transcript:

Gudstjeneste 11. juni 2006 Velkommen!

Gudstjeneste 11. juni 2006 Tre ting vi skal passe på >< Tre ting vi skal gøre

Gudstjeneste 11. juni Ordet alene, nåden alene, Kristus alene => Undervisning 2.Indbyrdes konkret kærlighed => Formaning 3.Mission og evangelisation => Klargøring

Ordet alene, nåden alene, Kristus alene Ordet alene: -Citat fra reformationen -Nye trends -Vurder det! -Brug det, hvis det kan bruges! Lad os ALTID i HF være en menighed der har Guds ord som grundlag, ikke alt muligt andet!

Ordet alene, nåden alene, Kristus alene Nåden alene: -Citat fra reformationen -ALT er af nåde, ALT, det hele -Du kan ikke af dig selv behage Gud -Du må trækkes løs af kviksandet. Du kan ikke selv og andre kristne kan heller ikke. Gud må frelse dig! Må nåden altid stå klart for os så vi ikke tror vi kan fortjene os til frelsen ved at gøre den ene eller det andet.

Ordet alene, nåden alene, Kristus alene Kristus alene: -Citat fra reformationen -Af nåde, men ved Kristus -Kun Jesus fører til Gud -Det er grundlaget, der er afgørende Må Kristus og hans forsoning altid være der hvor vi henter vor trøst!

Indbyrdes konkret kærlighed -Du synes ikke lige godt om alle -Elskværdige -Irriterende, negative følelser -Bed for dem, du ikke bryder dig om og se Herren gøre store ting.

Indbyrdes konkret kærlighed -De første kristne elskede og hjalp hinanden -Cellen som kernen -Ikke kun smile og være søde på facaden -Bær de andre igennem! -Vær opsøgende, vis ægte interesse -Måske er du Herrens lægende hånd!

Indbyrdes konkret kærlighed -Kærlighed + overbærenhed -Lad være med at hænge dig i småting -Overbærende og imødekommende: -Nurture = nære; opfostre; opdrage, fremelske. -Alt hvad du gør, gør det i kærlighed. Tænk på dine motiver hele tiden.

Indbyrdes konkret kærlighed Det bør være kærligheden, hele tiden kærligheden, altid kærligheden, der driver os.

Mission og evangelisation -Jesu sidste bud: Gå, døb og lær – et bud til alle disciplene -Mission er kirkens hjerteslag -Kaldet til at være lys -Vi er her for at gå! -Det afgørende er ikke hvor og hvad, men at du går!

Mission og evangelisation -Missionær i Langtbortistan -Bibelsmugler i Kina -Dør-til-dør i Struer -Der er nogle, som kun du kan nå. Hvis du ikke når dem, bliver de ikke nået!

Mission og evangelisation Må vi aldrig i HF glemme, at mission er kirkens hjerteslag.

Gudstjeneste 11. juni 2006 Det bør være kærligheden, hele tiden kærligheden, altid kærligheden, der driver os. Må vi aldrig i HF glemme, at mission er kirkens hjerteslag. Må Kristus og hans forsoning altid være stedet, hvor vi henter vor trøst! Må nåden altid stå klart for os, så vi ikke tror vi kan fortjene os til frelsen ved at gøre det ene eller det andet. Lad os ALTID i HF være en menighed, der har Guds ord som grundlag, ikke alt muligt andet!

Gudstjeneste 11. juni 2006 

Et sted, hvor Gud bor …