Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben."— Præsentationens transcript:

1

2 Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben og er dommer over hjertets tanker og meninger.

3

4 Søndag 26/10:Introduktion Fil 1:1-2 Søndag 2/11:Fil 1:3-30 (Michael Jensen) Søndag 9/11:Fil. 2 (Tomas Helmich-Olesen) Søndag 16/11: Fil. 3 (Anders Gjesing) Søndag 23/11: Fil. 4 (Kristian Knudsen)

5

6 Fokus 1: Hvad siger teksten om hvem Gud er? Hvilke af Guds karaktertræk kommer frem? Hvilken betydning har de? Udtryk det som en tak eller bøn til Gud.

7 Fokus 2: Hvad siger teksten om dit forhold til Gud? Tak Gud for hvad han har gjort for dig og hvem du er i ham. Taler teksten om nogle forhold i dit liv, der skal laves om på? Er der holdninger eller handlinger, som skal ændres? Form det til en bøn til Herren, hvor du taler med ham om konkrete skridt og tidsplan.

8 Fokus 3:Hvad siger teksten om dit forhold til andre mennesker? Er der attituder eller holdninger, som du har til andre, hvor der er brug for ændringer? Hvad vil du gøre ved det?

9

10

11

12

13

14 Fil. 1:1-2 Fra Paulus og Timotheus, Kristi Jesu tjenere. Til alle de hellige i Kristus Jesus, jer der bor i Filippi, samt tilsynsmænd og menighedstjenere. Nåde være med jer og fred fra Gud, vor Fader, og Herren Jesus Kristus!

15

16

17

18 HelligHel lig Jesus (t)

19

20 Efs. 1:4 For før verden blev grundlagt, har Gud i ham udvalgt os til at stå hellige og uden fejl for hans ansigt i kærlighed.

21 Kol 1:21-22 Også jer, som før var fremmede og fjendske af sind med jeres onde gerninger, har Gud nu forsonet med sig ved Kristi legemlige død, for at føre jer frem som hellige og lydefrie og uangribelige for sit ansigt,

22

23 Fil. 1:1-2 Fra Paulus og Timotheus, Kristi Jesu tjenere. Til alle de hellige i Kristus Jesus, jer der bor i Filippi, samt tilsynsmænd og menighedstjenere. Nåde være med jer og fred fra Gud, vor Fader, og Herren Jesus Kristus!

24

25

26 Nåde og Fred Fra Gud

27


Download ppt "Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google