Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”"— Præsentationens transcript:

1 ”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Overgivelse til Gud ”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”

2 Overgivelse til Gud v12 Lad derfor ikke synden herske i jeres dødelige legeme, så I adlyder dets lyster. v13 Stil heller ikke jeres lemmer til rådighed for synden som redskaber for uretfærdighed, men stil jer selv til rådighed for Gud som levende, der før var døde, så I bruger jeres lemmer for Gud, som redskaber for retfærdighed. v14 Synden skal ikke være herre over jer, for I er ikke under loven, men under nåden. (Rom 6,12-14)

3 Overgivelse til Gud v1 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag — det skal være jeres åndelige gudstjeneste. (Rom 12,1)

4 Guds kærlighed For mens vi endnu var svage, døde Kristus for ugudelige, da tiden var inde. v7 Der er næppe nogen, som vil gå i døden for en retfærdig; måske vil man vove livet for en, som er god; v8 men Gud viser sin kærlighed til os, ved at Kristus døde for os, mens vi endnu var syndere. (Rom 5,6-9)

5 Simon Peter Engang da Jesus stod ved Genesaret Sø, og folkeskaren trængtes om ham for at høre Guds ord, v2 fik han øje på to både, der lå ved søen. Fiskerne var gået fra dem og var ved at skylle garnene. v3 Så gik han op i en af bådene, den der tilhørte Simon, og bad ham lægge lidt fra land. Så satte han sig og underviste skarerne fra båden.

6 Simon Peter v4 Da han holdt op med at tale, sagde han til Simon: »Læg ud på dybet, og kast jeres garn ud til fangst!« v5 Men Simon svarede: »Mester, vi har slidt hele natten og ingenting fået; men på dit ord vil jeg kaste garnene ud.« v6 Det gjorde de, og de fangede en stor mængde fisk, så deres garn var ved at sprænges. (Luk 5,1-7)

7 Personlig overgivelse Områder i dit liv Ny start
Overgivelse til Gud Personlig overgivelse Områder i dit liv Ny start


Download ppt "”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google