Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.

4 Kære Gud. Tak fordi vi må komme i din kirke.

5

6 Kære Gud. Tak fordi hver dag er en velsignelse. Jeg beder til at alle i min familie og alle mine venner har det godt. Tak!

7 Gud bevare min søster og bror! Kære Gud. Hjælp os til ikke at fejle og tilgiv os de fejl vi begår. Tak for en næsten ufejlbar dag. Kære Gud. Jeg beder for at få et godt år med lykke og kærlighed. Jeg beder for at få en god konfirmation og ikke mindst et langt og lykkeligt liv.

8 Vor Fader. Lad der komme fred i verden. Lad os lære af hinandens fejl. Beskyt os fra det onde. Lad der spredes kærlighed i hele verden. Ingen er perfekte. Giv et smil og lad det vandre.

9 Kære Gud. Hjælp os til ikke at begå forræderi mod vores venner og familie. Og tak for i dag.

10 Kære Gud. Tak for livet og for denne gudstjeneste. Tak for dagen. den har været god. Jeg håber at dagen i morgen også bliver god. Kære Gud. Tak for livet. Tak hver dag med familie og venner. Kære Gud. Jeg takker for den mad jeg har fået i dag.

11 Alle bønner er skrevet af konfirmander fra Sct. Peders Kirke ved konfirmandgudstjenesten 21. jan. 2010 Bønnerne blev skrevet som forbønner under gudstjenesten og læst op ved gudstjenestens afslutning Gudstjenestens tema: ”Min ven, nu har du gjort dit” er Jesu ord efter han har modtaget forræderiets kys fra Judas. Teksten kan læses i Matthæusevangeliet kap. 26, 47ff.


Download ppt "Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google