Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En menighed, der søger enhed

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En menighed, der søger enhed"— Præsentationens transcript:

1 En menighed, der søger enhed
Tema: KFs tredje VALGTE VÆRDI Tekst: Joh.17:20-26 Titel: At være en menighed der søger enhed med resten af Guds familie. Formål: At forklare hvad Jesus havde på hjerte med hensyn til enhed i sin menighed.  Mål:  At kende Jesu vilje for enhed.  At erkende at dybden af kristen enhed er afhængig af hengivenhed overfor Jesu lære og liv.  At forstå hvordan du og jeg kan bidrage til kristen enhed. Tre ufravigelige værdier: En tilbedende menighed En Bibel baseret menighed, En evangeliserende menighed, Tre valgte værdier En menighed for hele familien, En menighed bygget på frivillighed, En menighed der er en aktiv del af hele Guds familie.

2 Kristent Fællesskabs værdier
Tre ufravigelige værdier: En tilbedende menighed, En Bibel baseret menighed, En evangeliserende menighed. Tre valgte værdier: En menighed for hele familien, En menighed bygget på frivillighed, En menighed der er en aktiv del af hele Guds familie.

3 Jesus: Jeg har også andre får, som ikke høre til denne fold, også dem skal jeg lede, og de skal høre min røst, og der skal blive én hjord og én hyrde Joh.10:16.

4 Paulus: Jeg, der er fange for Herrens skyld, formaner jer da til at leve så det svarer til det kald, I fik, med al ydmyghed og mildhed, med tålmodighed, så I bærer over med hinanden i kærlighed og stræber efter at fastholde Åndens enhed med fredens bånd: ét legeme og én ånd, ligesom I jo blev kaldet til ét håb, én Herre, én tro, én dåb, én Gud alles Fader, som er over alle, gennem alle og i alle Ef.4:1-6

5 ét legeme, én ånd, ét håb, én Herre, én tro, én dåb, én Gud
”At de alle må være ét” En hjord, en hyrde, ét legeme, én ånd, ét håb, én Herre, én tro, én dåb, én Gud

6 Johannes 17:20-23 Ikke for dem alene beder jeg, men også for dem, som ved deres ord tror på mig, at de alle må være ét ligesom du Fader, i mig og jeg i dig, at de også må være i os, for at verden skal tro, at du har udsendt mig. Den herlighed, du har givet mig, har jeg givet dem, for at de skal være ét, ligesom vi er ét, jeg i dem og du i mig, for at de fuldt ud skal blive ét, for at verden skal forstå, at du har udsendt mig og har elsket dem, som har elsket mig.

7 Hvordan enhed i Kristus? ”ved deres ord tror på mig”
Helligåndens Ord Helligåndens liv ”At de må være i os” ”ved deres ord tror på mig”

8 Hvorfor enhed i Kristus?
”for at verden skal forstå at du har udsendt mig”

9 Johannes 17:24-26 Fader, jeg vil, at hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de kan se min herlighed, som du har givet mig, for du har elsket mig, før verden blev grundlagt. Retfærdige Fader, verden har ikke kendt dig, men jeg har kendt dig, og de har erkendt, at du har udsendt mig; og at jeg har gjort dit navn kendt for dem og vil gøre det kendt, for at den kærlighed, du har elsket mig med, skal være i dem og jeg dem.

10 hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig,
Himlen som fælles mål hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de skal se min herlighed

11 Renhed : Enhed


Download ppt "En menighed, der søger enhed"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google