Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi vil leve – vi vil elske

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi vil leve – vi vil elske"— Præsentationens transcript:

1 Vi vil leve – vi vil elske
Tekst: Lene og Hans Gregersen 1984 Melodi: Lene og Hans Gregersen 1984 Vi vil leve – vi vil elske, Døden truer alle vegne, vi er til for livets skyld. frygten i os er reel. Gud har skabt for længe siden, Bomber sikrer ikke freden, og han skaber hele tiden men begrænser kærligheden. harmoni af hadets byld. Trusler slår vor fred ihjel. Gud er på livets side Gud er på ….. mod dødens dystre magt. Vi er, det må vi vide, i stærke hænder lagt.

2 Vi vil leve – vi vil elske
Tekst: Lene og Hans Gregersen 1984 Melodi: Lene og Hans Gregersen 1984 Døden er her allerede, Døden er et kendemærke hersker hensynsløst og koldt, på, hvad der i men´sket bor. når vi fremmer egen lykke, Men af Kristus kan vi lære, tror at magten gør os trygge. døden skal vi trøstigt bære. Frugtbart liv kan gøres goldt. Den får ikke sidste ord. Gud er på livets side Gud er på ….. mod dødens dystre magt. Vi er, det må vi vide, i stærke hænder lagt.

3 Vi vil leve – vi vil elske
Tekst: Lene og Hans Gregersen 1984 Melodi: Lene og Hans Gregersen 1984 Vi vil leve – vi må ikke lade døden ramme os. Gå i tillid ud i livet, brug hvad du har fået givet. Livet er et liv på trods. Gud er på livets side mod dødens dystre magt. Vi er, det må vi vide, i stærke hænder lagt.


Download ppt "Vi vil leve – vi vil elske"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google