Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden."— Præsentationens transcript:

1

2 Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden oplærer alle aldersgrupper til at være efterfølgere af Jesus – hele livet. Det betyder også, at vi som menighed er involveret i at udbrede de gode nyheder om Jesus både lokalt og globalt.

3

4 Matt. 28:18-20 Og Jesus kom hen og talte til dem og sagde: »Mig er givet al magt i himlen og på jorden. Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer. Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende.

5

6 5. Mos. 6:4-7 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din styrke. Disse ord, som jeg i dag befaler dig, skal ligge dig på sinde, og du skal gentage dem for dine sønner; du skal fremsige dem, både når du er hjemme, og når du er ude, når du går i seng, og når du står op.

7

8 Jeg er bange for, hvad andre vil sige. Jeg har gjort min tjans Jeg gider ikke

9 Jeg er bange for, hvad andre vil sige. Frygt ikke. Jesus har al magt. Få kraft fra Helligånden.

10 Jeg har gjort min tjans Kære venner, I er kaldet til et liv i frihed fra lovgerninger. Men misbrug ikke friheden. Gør den ikke til en undskyldning for at handle selvisk. Nej, I skal tjene hinanden i kærlighed.

11 Jeg gider ikke Se, hvor stor kærlighed Faderen har vist os, at vi kaldes Guds børn, og vi er det!

12


Download ppt "Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google