Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus."— Præsentationens transcript:

1 Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus. I skal ligne Gud som hans kære børn og vandre i kærlighed, ligesom Kristus elskede os og gav sig selv hen for os som en gave og et offer til Gud, en liflig duft. ” (Ef 4,32 – 5,2)

2 Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ’ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus’ … ’ligesom Kristus elskede os og gav sig selv hen for os’ Her finder vi både: Kraften Kraften Forbilledet Forbilledet

3 Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker 1. Tal med Gud før du taler med personen 2. Tag altid initiativet 3. Vær opmærksom på deres følelser 4. Indrøm din andel i konflikten 5. Angrib problemet, ikke personen 6. Samarbejd så meget som muligt 7. Læg vægt på forsoning frem for en løsning

4 Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker Vi har brug for dømmekraft (Fil 1,9-11) og Helligåndens vejledning, så vi kan skønne, hvornår vi: skal undgå konflikt skal undgå konflikt er nød til at skabe konflikt er nød til at skabe konflikt er nød til at løse konflikter er nød til at løse konflikter

5 Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker Og det beder jeg om, at jeres kærlighed stadig må vokse og blive rig på indsigt og dømmekraft, så at I kan skønne, hvad der er væsentligt, og være renfærdige og uden anstød på Kristi dag, fyldt af retfærdigheds frugt, som skyldes Jesus Kristus, Gud til pris og ære. (Fil 1,9-11)


Download ppt "Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google