Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og."— Præsentationens transcript:

1 Festligt fællesskab med livsglæde som værdi

2 v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og dans, v26 og han kaldte på en af karlene og spurgte, hvad der var på færde. v27 Han svarede: Din bror er kommet, og din far har slagtet fedekalven, fordi han har fået ham tilbage i god behold.

3 v28 Da blev han vred og ville ikke gå ind. Hans far gik så ud og bad ham komme ind. v29 Men han svarede sin far: Nu har jeg tjent dig i så mange år og aldrig overtrådt et eneste af dine bud; men mig har du ikke givet så meget som et kid, så jeg kunne feste med mine venner.

4 v30 Men din søn dér, som har ødslet din ejendom bort sammen med skøger – da han kom, slagtede du fedekalven til ham. v31 Faderen svarede: Mit barn, du er altid hos mig, og alt mit er dit. v32 Men nu burde vi feste og være glade, for din bror her var død, men er blevet levende igen, han var fortabt, men er blevet fundet.«

5 ”Men nu burde vi feste og være glade” Fest og glæde er ikke en mulighed men en nødvendighed for Guds menighed! Glæde bør være en kerne værdi i livet! 1.Tes.5:16 ”Vær altid glade, bed uophørligt, sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus”.

6 Vi burde feste og være glade fordi.. Guds hus er glædens og festens hus!

7 Vi burde feste og være glade fordi.. Guds hus er nådens hus!

8 Vi burde feste og være glade fordi.. Guds hus er Guds bolig!

9 Vi burde feste og være glade fordi.. Guds hus er hjem for Guds familie!

10 Vi burde feste og være glade fordi.. Guds hus er hjem for syndere og søgere!

11 Vi ønsker at være en festlig kirke, der fejrer livet som en gave fra Gud. Gennem troen på Jesus Kristus har vi fundet en slidstærk livsglæde, der har sit udspring i håbet om det evige liv. Det er en glæde der tåler mødet med livet, både når alt går godt og når det gør ondt. Livet skal leves fuldt ud. Derfor nyder vi naturen, som Guds skaberværk og inspireres af den kreative kunst og kultur med kvalitet. Vi værdsætter ferier og fritid og tiden til at være sammen med familie og venner. Glæden i livet ligger også i glæden ved at give og modtage kærlighed. For os er kirke fest, hvor både børn, unge og voksne kan slippe glæden løs og fejre gudstjeneste. Vi elsker sang og musik, der med hjertets sprog både kan sætte melodi på følelser af tak og bekymring. Vi ser smilet som den korteste afstand imellem mennesker og sætter derfor pris på god humor og nordjysk lune.

12 Gud kalder dig tilbage til glæden og festen! ”Hans far gik så ud og bad ham komme ind”


Download ppt "Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google