Bekendtgørelse 2016 Studieordning 2019.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Praksisrettet og udfordrende efter – og videreuddannelse i VIA
Advertisements

Kandidatuddannelsen i Sygepleje
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
KEA KOMPETENCE.
Censorformandskabets møde 25. oktober 2012
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Job & Uddannelse i Øresundsregionen Projektmål: at øge hverdagsintegrationen og mobiliteten over Øresund.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG.
Visioner for uddannelse og opkvalificering af social- og sundhedspersonale Karen Stæhr 29. August 2013.
Sygeplejerskeuddannelsen
Innovation og diversitet - Venner eller fjender i design og implementering af uddannelsesforløb Ole Ravn Christensen Annie Aarup Jensen Paola Valero Institut.
Organisering af uddannelsesopgaven
Udviklingsprojekt om tværprofessionelt samarbejde mellem pædagoger, lærere og socialrådgivere r Vi skal give de studerende bedre tværprofessionelle.
CUPP konference Roskilde 9. november 2010 Sundhedsuddannelserne Campus Næstved.
Vicedirektør Susanne Poulsen, Bornholms Hospital
Uddannelsespolitik i regionalt perspektiv
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Pitch af sygeplejerskeuddannelsen af Lykke og Trine
Velkommen til informationsaften på Enghaveskolen.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Højskolen for Efter-og Videreuddannelse Interprofessionel Læring og Samarbejde 10. november 2013Chefkonsulent Kirsten Willemoes Knudsen 1.
Kommuner og regioners perspektiv på revision af SOSU uddannelsen
Koordinator Jette Bangshaab Åbningsseminar marts 2013 ”Teknologier i Borgernær Sundhed” University College Nordjylland.
Et fagligt løft af folkeskolen.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 20 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Indsæt billeder Klik på ikonet og indsæt et billede Billedbanken findes her: f60c93adc/ Vælg layout 1.
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
Tine Jerris, projektleder i Kronikerprogrammet
Det udvidet læringsrum En tentitativ beskrivelse af situeret læring i IDEATION som praxisfællesskab Martin Hesseldahl PBA Design & Business IDEATION 13.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Ledelse på vej Gentofte Kommunes uddannelse af ledelsestalenter Personalepolitisk Messe Bella Center, 12. januar 2010.
Teori-praksis i sygeplejerskeuddannelsen
Sygeplejersken Vi er modul 5 studerende og går på Via University College i Silkeborg. I vores klasse er vi 40 piger og 2 drenge.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Modersmålsgruppen Klassematch A, B og C Tværgående temaer Almendidaktiske vurderinger.
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT I ucl.dk I UNIVERSITY COLLEGE LILLEBAELT Arbejdsmøde den 8. november 2011.
Specialisering 271 UMD.
Netværksledelse i den offentlige opgaveløsning
A) Professionens arbejdsområder og opgavefelt Hvad, hvorfor og hvordan: Hvad: Vi forventer den studerende får indblik i misbruger/ socialt udsatte, og.
Direktørgruppen SAMlær Odense. Hvad er der gang i? Arbejdstidsaftaler Undervisningsdifferentiering og IKT IKT Blended Learning God undervisning.
Sæt medarbejdere, fag og opfindsomhed fri – innovation? LO’s arbejdsmarkeds-, uddannelses- og erhvervspolitiske konference 25. november 2014 Pia Gjellerup.
Tværfagligt samarbejde Oplæg: Søren Thygesen socialrådgiver – faglig konsulent Holbæk Kommune Kompetencecentret - Jobservice.
Albertslund Kommune Nordmarks Allé 2620 Albertslund T F Temadrøftelse SUS Sundhedsaftale.
Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene/valgfag I alt 20 uger.
Fremtidens sundhedsvæsen - Fra patientens perspektiv Lars Engberg Formand
Spændingsfelt Sygepleje, klinisk lederskab og ulighed i sundhed
Metropol Socialrådgiveruddannelserne Bornholm
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsuddannelserne i klinisk praksis. Tina Munkegaard Tipsmark, Afdelingsradiograf
Værdibaseret styring i Hjertecentret Sundhedsudvalgsmøde 20. juni 2017
HL, Uddannelsesforbundet og Danske Erhvervsskoler og – Gymnasier har udarbejdet denne præsentation til brug på erhvervsskolerne. Præsentationen går igennem.
Vidensbaseret praksis i botilbud
FTF workshop om studieordninger m.m. 11/1-17
E-læring på patientens præmisser
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Praktikvejledertræf PAU den 28/9 2015
E-læring på patientens præmisser
Praktik på Ernæring- og sundhedsuddannelserne

Temaeftermiddag onsdag d. 3/1-2018
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Mette Rosendal Darmer, Centerchefsygeplejerske
Patientens rejse i sundhedssektoren -
Kvalitet i uddannelsen
Bydækkende netværk for kliniske vejledere
Et ledelsesperspektiv på fremtidens operationssygepleje
Paneldebatten til landsmødet i Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker
Uddannelsesudvalg- strategisk retning
Velkommen Ny Studieordning fra efteråret 2019 Kort introduktion og oversigt i forhold til studieordning Princip fordeling for kliniske undervisnings.
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Præsentationens transcript:

Bekendtgørelse 2016 Studieordning 2019

Præsentation af studieordning Fusion mellem UCC og Metropol – bygger videre på det bedste Giver muligheder for at vi kan arbejde videre med vores ideer og toning af uddannelsen For at kvalificere de studerende til at kunne agere fagligt kompetent og som refleksive og myndige sundhedsprofessionelle i et samlet sundhedsvæsen i bevægelse, er der særligt fokus på:  Klinisk beslutningstagen Klinisk lederskab Borger- og patientinddragelse Digital dannelse og teknologi i professionen Tværprofessionalitet

Overgangsordning

Principfordeling af kliniske undervisningsuger Bornholm Sundheds- og sygeplejeskole 1. udkast   1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Sem 1 Hos70 Kom30 Eks mu Sem 2 skr Sem 3 Psyk ½ 1 gru Sem 4 Hos30 Kom70 kli Sem 5 Hos90 Kom10  Eks TP Sem 6 Hos 70 Kom20 Psy10

Tværprofessionelle elementer På 1. semester (1 ECTS) fokuseres på at lære om, af og med hinanden på tværs af uddannelser/professioner.  På 2. semester (2 ECTS - klinik) er fokus på betydningen af tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i patient- /borgerforløb.   På 3. semester (2 ECTS - klinik) er fokus kommunikation, relation og tværprofessionelt og/eller tværsektorielt samarbejde.   På 4. semester (3 ECTS) er fokus ideudvikling og innovation anvendt i relation til udvalgte områder med relevans for sundhedsuddannelserne. På 4. semester (2 ECTS – klinik) er fokus på at reflektere over og anvende viden om klinisk lederskab af tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i forskellige patient-/borger- og pårørendeforløb. På 5. semester (10 ECTS) indgår de studerende i et 7 ugers forløb med en afsluttende prøve (se afsnit 5, 5. semester). På forløbet opøver de studerende kompetence til at agere i tværprofessionelt samarbejde om en fælles opgaveløsning.

Udvikling af Sammenhængende læringsforløb på tværs af sektorer og områder De studerende arbejder med sammenhængende komplekse patient/borgerforløb på tværs af sektorer og områder. Fokus er patient/borger og pårørende involvering og sammenhængende forløb for patient/boger med kronisk- og eller multisygdom og deres pårørende. Systematiske og planlagte læringsforløb for studerende, der med udgangspunkt i et basis klinisk undervisningssted, udveksler med studerende fra kliniske undervisningssteder inden for andre sektorer og områder. Studerende danner læringsmakkere. Kliniske vejledere og kliniske- og teoretiske undervisere danner team på tværs af sektorer og områder.

Uddannelsens praksis og undervisning Udvikling af systematisk organisering og beskrivelse af undervisernes og vejledernes bidrag til de studerendes kliniske undervisning, således at forskellige perspektiver komplementerer hinanden og der sker videndeling mellem uddannelsens praksis og undervisning.

Forudsætningskrav for at den studerende kan gå til semesterets prøve Mødepligt i den kliniske undervisning gennemsnitlig 30 timer/ugentligt Fokus på de studerendes aktiviteter og honorering af faglige krav i uddannelsen