Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Advertisements

Sundhedsaftalen fra ord til handling
Afrapportering på institutionsmål v
Oplæg til projektmodel Godkendt til anvendelse på ”TOP 12” af AU IT, STUDIER, ØKONOMI og AU HR d i version 1.0. Nedenfor findes version 1.2.
Udvikling og implementering af en kommunal model for
Aalborg Universitet og Aalborg Kommune.  Gearing af organisationen til at understøtte et højt specialiseret neurofagligt niveau i kommunen gennem målrettet.
Kurser i projektledelse
Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen
Den Danske Kvalitetsmodel
Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.
Vejen til bedre observation og behandling af smerter
God dokumentation og evaluering – hvordan?
v/ kontorchef Britt Bergstedt, kontor for socialpsykiatri
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
Afprøvning og dokumentation af Åben Dialog som metode
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 ARBEJDSMILJØLEDELSE OHSAS Seminar 1 Arbejdsmiljøledelse OHSAS
Den Regionale LEAN Enhed
Målsætninger på psykiatriområdet
Fra model til effekt Metodisk kompetence- udvikling i det nye bibliotek 31.August 2012.
Velkommen Tak fordi I har valgt at deltage i denne session.
3 g sundhedsaftaler Sundheds IT og digitale arbejdsgange.
Handleplaner Odsherred Kommune. Indledning Hvem er vi Kort præsentation.
1 Sigtelinjer for arbejdet På baggrund af budgetmaterialet (inkl. bagvedliggende notater og viden i øvrigt): Udarbejde formuleringer til sigtelinjer for.
Seminar 6 – Arbejdsmiljøledelse
Sundhedsaftale III status
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Miljøcertificering på IBOS
Ældrepuljen blev til Lone Bredal Jessen, proceskoordinator
Ingelise Juhl, Sundheds- og omsorgschef ,Syddjurs kommune
Forløbsbeskrivelse for helhedsorienteret udredning Kontakt til borger Nej Figur forklaring » Ja Nej Hvem har del i borgerens forløb?
Sådan arbejder vi i rehabiliteringsteamet i Hedensted Kommune – fokus på den koordinerende sagsbehandler Jobcenter Hedensted.
IC Companys Projektstyring af nyt Data Warehouse-system (udtræk af data fra databasen – rapporter)
Introduktion Nationale retningslinjer - for rehabilitering til borgere med svære spiseforstyrrelser april 2016.
Workcyclus Mere end 10 års erfaring Facilitering, rådgivning og gennemførelse af APV og trivselsundersøgelser m.m. Private og offentlige virksomheder.
Engrosmodellen - Kort status
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
STRATEGI FOR INDFØRING AF RØGFRI ARBEJDSTID
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
STRATEGI FOR INDFØRING AF RØGFRI ARBEJDSTID
Målopfølgning - FKU.
Øvrige idrætter - vejen frem til i dag
Gevinstrealisering og fastholdelse
MTV af Demens: Organisation
Nordiska Vägtekniske Förbundet Helsinki august 2007
Vidensbaseret praksis i botilbud
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
Introduktion af projektet til Ledermøde for Ældre- og Sundhedsområdet
[klik og indsæt kommunenavn]
Børn som vores vigtigste ressource – fra dokumentation til relation
Årsplan for [arbejdspladsens navn]
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Administrativ organisering
Målopfølgning – Økonomi og Planudvalget
Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.
Målopfølgning – Klima- og Bæredygtighedsudvalget
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Målopfølgning – Børne- og Skoleudvalget
Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.
Målopfølgning – Fritids- og Kulturudvalget
Målopfølgning - Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget
Statens HR – Implementeringskoncept
Målopfølgning – Natur- og Miljøudvalget
Målopfølgning – Teknik- og Miljøudvalget
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Målopfølgning – Natur- og Miljøudvalget
Velfærdsteknologisk netværksmøde
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Konference Rådet for bedre Hygiejne september 2019
Præsentationens transcript:

Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget Budget 2017 Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.

DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. Mål vedrørende kost Fortsat implementering af kommunikationsplan vedr. kost. Der gennemføres én større kostevent. BRK støtter Nexø-hallen med at få implementeret dele af JumpFood-konceptet i madudbuddet i yderligere en af øens andre haller. BRK gennemfører to ’fars køkken skoler’. Beslutning i KB vedr. fortsættelse af frivillig madordning på kommunens skoler. Der er udarbejdet 3 modeller. Mål vedrørende rygning Der gennemføres to Barselscafé-eftermiddage med fokus på rygning. Der gennemføres et rygestopkursus målrettet misbrugere. BRK tilbyder Xhale-kurser til unge indtil nyt koncept foreligger. Der gennemføres 4 ’vi hopper fra smøgerne kurser’ (rygestop og motion). 25 % af øens folkeskoler er i gang med at implementere den nyudviklede udgave af temadagen ’alle de andre gør det’.

DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. Den rehabiliterende organisation Rehab-team: Opstart (afsluttes medio 2017) Sygeplejen - omstilling, afprøvning, justeringer

DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. Den rehabiliterende organisation Hjemmeplejen - omstilling, afprøvning, justeringer Plejecentre - omstilling, afprøvning, justeringer

DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. ANSVARLIGT CENTER/CENTRE Den rehabiliterende organisation Procesdokumentation og kommunikation til programledelse og organisation Procesdokumentation og kommunikation til programledelse og organisation:  Der er opstillet en række delmål samt resultatmål for implementeringen af Den Rehabiliterende Organisation. I forhold til at følge op på disse bliver der ugentligt trukket data via KMD-LIS og hver 14. dag via Care. Derudover er der udviklet et skema i Excel til registrering af mødeafholdelse og deltagelse i forhold til De tværfaglige Rehabiliteringsmøder. De to it-systemers begrænsninger, i forhold til kompleksiteten af det der ønskes viden om, har imidlertid betydet, at der har været nogle udfordringer i forhold til at indhente al den ønskede viden og dermed at dokumentere entydigt i forhold til enkelte af målene. Disse udfordringer er der blevet arbejdet med at finde en løsning på og det ser ud til at være lykkedes. Der pågår imidlertid løbende et arbejde med at øge og sikre validiteten af alle indhentede data. Data og den forskellige dokumentation kommunikeres regelmæssigt og hyppigt til ledelse og ledere via forskellige oversigter og i forbindelse med møder samt løbende til konsulentformatet Type2Dialog, som har til opgave at  understøtte processen. Processen dokumenteres derudover via tilbagemeldinger fra konsulenter fra Type2Dialog på baggrund af diverse møder for ledere og medarbejdere, faglige udviklingsforløb og observationer af praksis og formidles til BRK i forbindelse med møder på strategisk og taktisk niveau. På baggrund af den udvikling, der kan registres vha. dokumentationen drøftes handlinger og tiltag i forhold til at sikre fremdriften. Sundhed Ældre Demens I 2017 er der 10 % flere udredninger på demensområdet end i 2016 Baseline for 2015 var 89 borgere 2016: 106 borgere svarende til en stigning på 19,1 %. Status for 1. kvartal 2017  er, at tallene ikke kan levers fra Psykiatrisk Center pt. grundet bl.a. indførelse af Sundhedsplatformen. ICF alle borgere er beskrevet ved udgangen af 2017 Implementering af ICF i hele center for Psykiatri og Handicap er fuldført. Pr. 31. december 2016 er 62% af alle borgere i Center for Psykiatri og Handicap beskrevet via ICF. Opfølgning foretages hvert kvartal, næste gang d. 27. april 2017. Psykiatri og Handicap