Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt."— Præsentationens transcript:

1 Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt dokumentations-og samarbejdsredskab i den kommunale hjemmepleje.

2 Et projekt under puljen til medarbejderdreven innovation Finansieret af Herning Kommune og VIA (25%) Erhvervs-og Byggestyrelsens pulje til medarbejderdreven innovation (75%) Samlet budget: 712.296 kr.

3

4 Faser i projektforløbet 1.Fokus: Etablering af projektet: jan-feb 2.Research: feltarbejde/interviews/litteratursøgning (marts) 3.TEST: afprøvning af udstyr og arbejdsprocesser (marts-juni) test starter med Kick-off-seminar/undervisning d. 16. marts på VIA der afholdes 3 workshops i Herning april-maj-juni sommerferie 4.ANALYSE: bearbejdning af indsamlede data (august-sept.) 5.IDÉ og KONCEPT: Konceptworkshop i uge 40 6.Evaluering og Formidling. Temadag 16. november på VIA

5 VIA-gruppen: dataindsamling og uddannelse faseopgaverTid pr. underviser FOKUS februar Introduktion og planlægning af feltstudie 32 timer RESEARCH marts Litteratursøgning Feltstudie 2 dage hver Interview 48 timer TEST 16. marts-16. juni Afholde kick-off 16. marts Deltage i 3 workshops i Herning: 4. april, 2. maj, 6. juni interview 40 timer ANALYSE August-september Analysere data og deltage i planlægning af konceptworkshop 30 timer IDÈ og KONCEPT oktober Deltage i konceptworkshop (uge 40) udarbejde idékatalog 18 timer EVALUERING OG FORMIDLING November-december Deltage i temadag 16. november Interview Udarbejde artikel om projektet 35 timer Administration, mails, tlf. m.m.24 timer I arbejdstimer ialt pr. underviser 2011 227 timer

6 Vigtigste opgaver i dag: Drøfte metoder i projektet til: dataindsamling/feltarbejde/interviews Evaluering koordineres med VIOLA Starte planlægning af Kick-off-seminar 16. marts Aftale møder/feltarbejdsdage.

7 Introduktion til udviklergruppen: Formål med feltarbejdet i marts At de to dataindsamlere/undervisere får et grundigt indblik jeres arbejdsfunktioner, den måde i kommunikerer og dokumenterer på i dag - og sammen med jer får øje på, hvordan og hvornår billedkommunikation kan være en forbedring i samarbejdet med plejepersonalet. På baggrund af feltstudiet+interview udvælges hvilke cases, der skal arbejdes med i testforløbet.


Download ppt "Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google