Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget"— Præsentationens transcript:

1 Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Budget 2018 Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.

2 DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet
LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Rygning: Bornholms Regionskommune skal understøtte at færre ryger og færre udsættes for passiv rygning. Der gennemføres årligt minimum to rygestopforløb på Midtpunktet Til erstatning for X-hale, videreudvikles et nyt koncept til brug på ungdomsuddannelser.

3 DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet
LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Kost: Bornholms Regionskommune skal understøtte at flere spiser i overensstemmelse med de nationale kostråd. BRK støtter Nexø-hallen med at få implementeret dele af JumpFood-konceptet i madudbuddet i yderligere en af øens andre haller. BRK gennemfører en ’fars køkken skole’. Madordninger på øens skoler: Udmøntning af KB’s beslutning for budget 2018 vedr. etablering af Madskoleordninger på én eller flere skoler. Madskolerne blev udsat i budgettet (Sundhed)

4 DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet
LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. ”Den rehabiliterende organisation” Rehabiliteringsteam: i fuld drift fra medio 2017 Fortsat fokus på drift og effektivisering gennem tværfaglig indsats, samt på at borgers rehabiliteringsmål indfries, med større selvhjulpenhed til følge. Sygeplejen - omstilling, afprøvning, justeringer - Videre implementering af omstillingen. Blandt andet ved brug af midler fra værdighedspuljen til at understøtte implementeringen og samtidig levere en kompetent og værdig indsats for og med borgerne. Hjemmeplejen – konsolidering og fastholdelse Efter implementeringsperioden fortsat fokus på overholdelse af arbejdsgange og sikker dokumentation, så borgers rehabiliteringsmål fastholdes og indfries, med større selvhjulpenhed til følge. Plejeboligområdet – omstilling, afprøvning, justeringer Videre implementering af omstillingen. Arbejdsgange afprøves, justeres og der arbejdes med at sikre, at borgers rehabiliteringsmål fastholdes og indfries, med større selvhjulpenhed og selvbestemmelse til følge. Procesdokumentation – afslutning af implementeringsperioden og fastholdelse Fortsat fokus på overordnet, tværgående styring og samarbejde, målstyring samt kvalitetsudvikling af Den rehabiliterende Organisation.

5 DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet
LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. ANSVARLIGT CENTER/CENTRE Bornholms Regionskommune – en demensvenlig kommune I 2018 er der 10 % flere udredninger på demensområdet end i 2017 (baseline for målet er 106 udredninger i 2016) Der har ikke kunnet følges op på målet, jf. også Ændret registreringspraksis er årsagen. Ældre/Sundhed Yderligere mål i forlængelse af Den nationale handlingsplan for demens udvikles i 2. halvdel af 2017 i samarbejde mellem Ældre og Sundhed Sundhed/Ældre

6 DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet
LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. ANSVARLIGT CENTER/CENTRE Implementering af ICF på alle borgere tilknyttet psykiatri og handicap Målet er at 70 % af alle borgere med tilknytning til psykiatri og handicap er beskrevet ved hjælp af ICF Målet er at 80 % af alle borgere med tilknytning til psykiatri og handicap er beskrevet ved hjælp af ICF ved udgangen af 2019.


Download ppt "Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google