Skolebestyrelsesmøde

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Alle børn skal være del af fællesskabet
Advertisements

Skolereform august 2014………………
Bestyrelsesmøde 30. september 2013 Stavnsholtskolen Folkeskolereform – de helt overordnede rammer.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Ressourcecenteret Specialreform 2.0: Oprettelse af ressourcecentre på alle folkeskoler i København Mål: At styrke tidlig indsats og bedre inklusion Sikre.
Souschef Britta Thomsen Matematikvejleder Stine Dunkan
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
En moderne klyngeopdelt skole Ca. 600 elever Børnehaveklasse – 9. klasse En af Kolding Kommunes nyeste skoler En lærende organisation Fakta om Bakkeskolen.
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
SPOT på dansk v/ Uddannelsesleder Helle Rasmussen Sundhed og Omsorg – Aarhus Kommune.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
ERFARINGER MED AT STØTTE DET TVÆRSEKTORIELLE SAMARBEJDE MELLEM DANSKE KOMMUNER OG POLITI Oplæg NFBO 22 – 25 maj 2016 Birgitte Roth Hansen, specialkonsulent.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
Forældre er en aktiv ressource i inklusionsopgaven i børnehuse og skoler.
Folkeskolereformen en god skole skal gøres endnu bedre Velkommen til et nyt spændende skoleår på Vibenshus Skole Forældreinformation om FSR – lærernes.
Skolebestyrelsens rolle  Kontinuerligt arbejde med skolekultur under paraplyen ’Forpligtende fællesskaber’ med afsæt i Værdigrundlag og Målsætning Uddrag:
Fakta om skilsmisse Ca. 1/3 af alle danske børn oplever, at deres mor og far går fra hinanden, inden de bliver 18 år Der er pt. ca delebørn i.
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Tænketankens vision i en skolekontekst
Læseløft Syd Samarbejde mellem faglærer ved Mad til Mennesker og læsevejleder Aktionslæringsforløb Instruktionsvideoen.
Lokale strategier i kommuner for borgere, ansatte og beslutningstagere
Ordpatruljen på Lyshøjskolen
Uddannelsesplanen.
Det gode møde i folkeskolen
Besøg på Dagkursus Torsdag d. 15. december
Den fremadrettede strategi for Ishøj Skole mod 2014
UU - Status og uddannelsesstatistik
Skolernes kvalitetsrapport skoleåret 2016/2017
Baseline.
Fælles ledelsesgrundlag
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
UU - Status og uddannelsesstatistik
Inklusion i Folkeskolen
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
MASTER I MUSIKPÆDAGOGISK PRAKSIS
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Ungdommens Uddannelsesvejlednings Årskonference 2012
VESTERBRO UNGDOMSGÅRD
Særligt tilrettelagte forløb STU træf 29. november 2012
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Samtale om folkeskolen i
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Hvorfor tidlig indsats?
Nyt fra ministeriet Billeddias
Netværk Dagtilbud & Skole.
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Målopfølgning – Børne- og Skoleudvalget
professionsideal for lærere
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Aula workshop #detvigør i Aarhus Kommune Torsdag 21. februar 2019
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Overgangsvejledning Hva’ taler vi om? Definitioner.
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
Forældremøde 2019/2020 Specialtilbud.
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsesmøde 2. november 2016

Testresultater Sprogvurderinger for april 15/16: MÅL: Holsted: 2 elever i særlig/fokuseret indsats ud af 74 elever = 97,3% i generel indsats Susålandet: 4 elever i særlig/fokuseret indsats ud af 50 elever = 92% i generel indsats Herlufmagle: 2 elever i særlig/fokuseret indsats ud af 40 elever = 95% i generel indsats MÅL: Ved sprogvurderingerne i slutningen af 0. klasse skal minimum 85 % af eleverne placere sig i generel indsats efter revurderingen.

Testresultater Læsetestresultater for sikre læsere: Susåskolens MÅL: Resultaterne af de standardiserede tests i 1. og 3. klasse skal for 1. klasserne vise 95% sikre læsere og for 3. klasserne 90% sikre læsere. (I procent)   2015 2016 Holsted 1. kl 96 97 3. kl 87 90 Glumsø 95 98 89 94 Herlufmagle 85 93 86

Folkeskolens afgangsprøve Gennemsnitlig prøvekarakter bundende prøver: MÅL: Karaktergennemsnit efter 9. klasse skal højnes år for år

Mindst 02 i dansk og matematik (Land: 89,7% kommune 87%) Gennemsnit 94,5% MÅL: Andelen af unge, der har minimum 02 i gennemsnit i hhv. dansk og matematik efter 9. klasse ligger over 95%

Ressourcecenter Ressourcecenteret er skolens interne samarbejdspartnere, der står for det faglige og pædagogiske bidrag, der ligger ud over vores primære tilbud i undervisning og SFO Formål: Ressourcecenteret har til formål at fungere som skolens kompetencecenter og skal støtte op om skolens ansatte/team og deres arbejde med at skabe trivsel, fællesskaber og faglighed for alle elever. Ressourcecenteret er samtidig skolens analyse- og aktionsteam, der samarbejder med årgangsteamene om indsatser i hele skolen. Ressourcecenterets indsatser skal sikre, at alle elever er inkluderet i skolens faglige og social kultur. Ressourcecenteret støtter udviklingen af almenområdet. Ressourcecenteret koordinerer og understøtter en hurtig indsats i forhold til elever, der er udfordret i deres skolegang.

Ressourcecenter Mål: At understøtte den gode undervisning via inkluderende læringsfællesskaber, klasserumsledelse og målstyret undervisning og feedback At sikre det professionelle arbejde med bekymringer og problemstillinger, med henblik på at skabe gode læringsfællesskaber At sikre alle elevers faglige og sociale udvikling ved en koordineret indsats.

Ressourcecenter Personer i vores ressourcecenter Læsevejleder Matematikvejleder Pædagogisk it-vejleder og IKT-vejleder DSA AKT SSP Læringsagent AL Inklusionsvejledere Konfliktmægler

MUS 2016-2017 Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) er et værktøj, hvor medarbejderen og lederen sammen har mulighed for at sætte fokus på bl.a. kompetencer, kvalifikationer, opgaveløsning, samarbejde, indsats, vilkår og mål i arbejdslivet. Alle medarbejder inviteres ind til årlig samtale MUS finder sted november, december og januar og varer 1-1½ time

MUS MUS samtalen er bygget op over fire hoved områder: Året der er gået Næste år Konklusioner og handleplan Selvevaluering i forhold til fokusområder For vores pædagogiske medarbejdere er det den pædagogiske strategi.

Klassekonferencer Formål De årlige klassekonferencer har til mål at støtte og give feedback til klassens lærerteam i bestræbelserne på at optimere klassens faglige niveau og læringsmiljøet i klassen. Herunder sikre trivsel og faglig udvikling for den enkelte elev.

Praktisk om klassekonferencer Der afholdes en klassekonference pr. klasse pr. år sammen med nærmeste leder. Det er klassens primærlærere der deltager, samt primærpædagoger på 0. årgang. Der afsættes 60 minutter til konferencen.

Klassekonferencer

Forberedelsesmateriale Gruppe 1 (Elever, der har brug for større udfordringer) Gruppe 2 (Elever, der opfylder trinmål, eller trives) Gruppe 3 (Elever, der har brug for hjælp) Gruppe 4 (Elever, der har brug for en særlig målrettet indsats) Trivsel Dansk Matematik Gruppe 4 Skriv elevens navn Hvilke tiltag har teamet gjort? Hvad har teamet brug for hjælp til? Mål for den kommende periode Fremadrettede tiltag – herunder samarbejde med Ressource-centeret