Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Frivillige it-opgaver i lokalbestyrelsen og i distriktet.
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Breddeidrætsudvalgets betænkning •Foreningsidræt •Kommerciel idræt •Selvorganiseret idræt •Institutionsidræt •Offentlig idræt.
Frivillige aktiviteter for og sammen med ældre flygtninge og indvandrere den 10. november 2008 Ældre flygtninge og indvandreres medborgerskab Hvordan?
der var engang behandlingspsykiatri Idræt og motion – en ny vej
Mainstreaming af Handicappolitikken Mogens Wiederholt Centerleder, Center for Ligebehandling af Handicappede Randers, 23. oktober 2008.
Socialpædagogisk praksis i demensomsorg - SPiDO
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Danske Forsamlingshuse
Erfaringer fra Danmark efter 15 år
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Hvor er KFUM’s Sociale Arbejde på vej hen?. Hvad vil det offentlige? Nye udfordringer? Nye muligheder? Nye vilkår? Tendenser? Det er vi!
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Ledelse – i samspillet mellem kommune og civlsamfund
Oplysningsforbund og folkebiblioteker må sammen finde nye veje Jens Thorhauge
Regionale Væksthuse tilbyder eksisterende og kommende væksthuse:
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med borgere 177 borgere.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Ringkøbing-Skjern Kommune 12. September 2013
Danskernes Digitale Bibliotek DDB Indsæt billede først Format: H13,73 x B23,41cm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst Skriv tekst.
Gennemføres af ERHVERVS- OG SELSKABSSTYRELSEN i samarbejde med FORENINGEN NYDANSKER Projektet er støttet af INTEGRATIONSMINISTERIET og REGION SYDDANMARK.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Fagligt indlæg 22. april 2004Bente Neerup1 Ny struktur på geodataområdet ? Ændring af den administrative struktur: Hvordan udnytter GI-sektoren de nye.
Et frivillighedssted og dets muligheder Frederikssund Mandag d. 19. oktober 2009.
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Forårs Banquet for frivillige i Kerteminde Kommune Kertemindehallen d. 29. maj 2013.
Vision Danmark aktiverer sin gæstfrihed under klimakonferencen.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Highlights fra Københavns Bibliotekers digitale strategi Den 4
Bestyrelsesdag Middelfart Generationsskifte i korpsene - fornyende organisation.
Arbejdsopgaver for Idrætsrådet Forslag fra udviklingsgruppen 2009.
Lokale grønne partnerskaber
Fra kontrol til sparring Jesper Hansen Jammerbugt Kommune.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
LOF Ikast/Brande Samskabelsesprojekt vedr. sundhed og frivillighed.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Århus Kommune Magistratens 3. Afdeling Sundhedsaftaler Økonomi og Myndighed Sundhedsaftaler mellem Århus Amt og Århus Kommune – inspiration til de fremtidige.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Herning Kommunes Handicapråd Høringer Nyborg Strand d. 9. juni 2008.
Landsseminar 2015 Workshop om Børn og Unge med hjertesygdom.
Gode råd til fundraising
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
STRATEGIEN FOR SOCIALT UDSATTE GRØNLÆNDERE Afsluttende konference Onsdag den 8. juni 2016.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Forskningsnetværk i Region Sjælland Yngre Læge Dag 2015.
Netværksmøde, Region Midt og Nord 21. marts 2017
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Temadag Odense 10. november 2015
Nye medlemmer og frivillige i aftenskolen
Dialogmøder d1-d10 – September 2017
Hjertecafèer - tilbageblik
Reykjavik den 27. september 2016
Præsentation af projektet Udviklingsprojekt vedr
Rehabilitering og hjemmehjælp
Møde med lokalrådsformænd 25. oktober 2016
Samskabelse gennem et Bynetværk
TÆNKER VI FRIVILLIGHEDSOMRÅDET TILSTRÆKKELIGT IND I HVERDAGEN
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Frivilligcenter Furesø
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Inspirationsmodellen
RRR Modellen.
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Denne ønskebrønd i Skotland har modtaget en mønt fra Frivilligcenter Sydsjælland-Møn i 2018

Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg 2013 Formand for Hjerteforeningen 2016 Formand Frivilligcenter Sydsjælland-Møn Webmaster Frivilligcentret og Stensved Lokalråd Frivillig i Ældre Sagen

Frivilligcentrets historie 4-7-2012 Initiativ gruppen holdt møde. Røde Kors, Ældre Sagen, Kræftensbekæmpelse, Handicapsvømning, Lev samt Hjerteforeningen. 10-9-2013 Stiftende generalforsamling Bestyrelse, suppleanter og revisor. Handicapsvømning, Parkinsonforeningen, Hjerteforeningen, Alzheimerforeningen, DHF Møn, Kræftens Bekæmpelse, Sind, Lev og Gigtforeningen. 2013 Lokaler på Marienberg skole. 2016 Lokaler på Bykontoret 2019 Lokaler?

Frivilligcentrets kurser 2014 Tips og tricks – den gode ansøgning til offentlige puljer 2015 Brugen af de sociale medier til at få flere frivillige 2016 Bisidder 2017 Samskabelse 2018 ???

2018! Hvordan mon det ser ud i 2019?

Formål Frivilligcenter Sydsjælland-Møn At etablere en tydelig indgang for borgeren til det frivillige sociale arbejde og formidle dette bredt ud via trykt materiale og hjemmeside. Hensigten er at skabe en platform, hvor borgeren kan søge uddybende oplysninger om eksisterende foreninger og deres arbejde, og hvor borgeren kan modtage hjælp til at matche sine interesser for frivilligt arbejde med en passende forening.   At synliggøre, støtte og inspirere det frivillige arbejde i samarbejde med lokale foreninger/organisationer, Kommunen og erhvervslivet samt skabe gode rammer for det frivillige sociale arbejde. At styrke kvaliteten af det frivillige arbejde i Kommunen ved at tilbyde rådgivning og praktisk hjælp til de frivillige foreninger og arrangere fælles uddannelse, der skal forbedre de frivilliges kompetance i forhold til væsentlige arbejdsopgaver i foreningsregi. At fremme et lokalt samspil mellem frivillige og professionelle set i et helhedsorienteret perspektiv, hvor brugere, frivillige og professionelle supplerer hinanden i respekt for forskellige tilgange til fælles mål og fordomsfrit og respektfuldt tager udgangspunkt i det enkelte menneskes ønsker og behov, samt at afsøge muligheden for at indgå utraditionelle samarbejder fx partnerskabsaftaler og private sponsorater. At skabe et sted, hvor frivillig social indsats bringer ressourcestærke og mindre ressourcestærke borgere sammen i et ligeværdigt fællesskab, hvor frivillige stiller sig til rådighed med tid, omsorg og nærvær.

Øst Berlin 2018

Idéer fra foreningerne til den stiftende generalforsamling 2013 Idéer 2019 fra bestyrelsen Let adgang til at benytte kommunale lokaler Én indgang til kommunen Kurser og temadage for frivillige Lave fælles arrangementer Få flere unge med i fællesskabet Sparring og iværksættelse af nye tiltag Formidling og synliggørelse af frivillige aktiviteter. Hjælp til at ansøge om midler til den frivillig indsats.

Spørgsmål? samt Idéer kan afleveres på denne seddel

Tak fordi i lyttede.