Efterlevelse af 8 skridt til bedre møder

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Medarbejderudviklingssamtalen
Advertisements

Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
Elevplaner: Lov f.o.m. 2007/08 Grundlaget nævnes også i ”En guide til arbejdet med elevplaner”, Aalborg Kommune. Brev til forældrene er undervejs, men.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Når effektmåling rammer organisationen
Skabelon til strategisk plan
Lean Salgskonsulent-uddannelsen Velkommen til dag 4
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Efter selvevalueringen Tovholderens rolle og opgaver 22. august 2007.
Det autentiske menneske
Team 9 gruppe eksamen, evalueringsproces
Kommunikation i projekter
Mødeledelse og deltagelse
Input FMEA Output Shit in = Shit out FMEA
Effektiv mødekultur Formål: At udvikle en velstruktureret og effektiv mødekultur 1 Hvad er effektiv mødekultur? 2 Hvad er mål/resultat (Output)? 5 Hvordan.
Lean Netværk AAU.
IT Jobs Dine muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Hvad kan IT-branchen tilbyde dig? Hvad skal du kunne for at få et job i IT-branchen?
Øjeblikkets kunst Facilitering af tværfaglighed
Hvad er mål/resultat (output)?
Kodeks for offentlig topledelse
UDVIKLINGSFORLØB FOR LEDERE Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland Modul 1 Ved brug af materialet og yderligere information kontakt: Jens Linder, Chefkonsulent,
Kunsten at ændre vaner Hvorfor er det så svært at ændre vaner?
DUBU oplæg til Interessentanalyse Kommunikationsplan
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Landsbyggefonden – nye krav og procedurer
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
VISION HVAD vil vi stræbe efter: HVORDAN når vi frem: HVILKE ‘områder er relevante: Oprettelser af projektorganisation – de overordnede rammer STRATEGI.
Det autentiske menneske Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende Coachingforløb.
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
Søren Kofoed Weeke Rambøll Management A A R H U S U N I V E R S I T E T Den administrative forandringsproces Justering af programmet På styregruppemøde.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder i grupper og teams.
Køb og drift af tilgængelige netsteder lbc/ /2.2.
Seminar 6 – Arbejdsmiljøledelse
Alle medarbejdere, der ønsker at have indflydelse på dagsordenen og mødepunkter, har haft mulighed for det – dvs. også alle kolleger, der ikke er i trio/MED.
Med LADEGAARD Nordic A/S
AT at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Strategi til implementering af forandring - At vælge den rigtige strategi.
Sådan oversætter du centrale budskaber. Dette værktøj er for dig, som vil Blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til egne medarbejdere,
O DDER G YMNASIUM S TX - ALMENT GYMNASIUM MED CA 500 ELEVER & 55 LÆRERE HTTP :// WWW. ODDER - GYM. DK / Fra selvledelse & medledelse til delt lederskab”
Planlæg din kommunikation. Dette værktøj er til dig, som Står over for en kommunikationsindsats Vil sikre, at dine budskaber kommer frem Vil kommunikere.
Indsæt billede: Højreklik billedet og vælg ”skift billede”, eller slet billedet og klik på ikonet for at indsætte billede. Når du har indsat billede, højreklik.
Synliggør dit lederskab med et nyhedsbrev. Dette er værktøjet for dig, der vil Sikre at dine medarbejdere har fokus på de vigtigste emner eller udfordringer.
Kommunikation og sammenhængskraft i MED-systemet Få jeres budskaber ud.
Forandringskompasset. Program 9:00- 9:15Velkommen og formål med dagen 9:15- 10:00Introduktion til kompassets forandringsfaser + mini øvelse 10:00-10:15Pause.
Kunsten at give god feedback
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Planlæg din kommunikation. Dette værktøj er til dig, som Står over for en kommunikationsindsats Vil sikre, at dine budskaber kommer frem Vil kommunikere.
Velkommen til Intern Surveyor Uddannelse Indledning Indhold: Hvorfor intern survey? Kursets formål & indhold Kursets form og materiale Lektion.
Mødeledelse og deltagelse Nyremedicinsk Afdeling Y.
At tænke i spørgsmål At tænke i spørgsmål er et system af værktøjer til at transformere tænkning, handling og resultater gennem en dygtig anvendelse af.
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Mødeafholdelse Forberedelse Afvikling – roller: Opfølgning: Dagsorden
Grundliggende principper
10 minutters kollegial coaching før kundemødet
Planlægning og forberedelse
Præsentation af forretningsplan
KONCERNSERVICE STRATEGI 2020
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Drejebog for kick-off workshop for styregruppen
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
Med udgangspunkt i bogen ”HBR Guide to Leading Teams” af Mary Shapiro
Firmanavn Forretningsplan.
FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter: Guide til interaktivt spil
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Refleksion over projektuge
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
Kickoff møde Dansk køreplan for BIM standardisering Dansk Standard 22
APV - Arbejdspladsvurdering
Præsentationens transcript:

Efterlevelse af 8 skridt til bedre møder 2 December 2018 Dialogue deck topic: Best practice på mødekultur Beskrivelse af proces Forventet udbytte Ineffektive møder, spildtid, manglende opfølgning og kommunikation er jævnligt en frustration hos mange – ledere og medarbejdere. En ændring i mødekulturen er ofte en væsentligt succes og derfor er der udarbejdet et sæt best practice for gode møder. Som leder bør du overveje: Selv efterleve de 8 skridt til bedre møder Benytte en standard-mødeskabelonen Give feedback til dit team omkring deres efterlevelse af best practice Tage mødekultur og effektive møder op, sikre dig at der bliver givet feedback hele vejen rundt Spørgsmål til refleksion: Hvordan er din egen mødekultur? Hvordan er projektteamets mødekultur? Hvordan oplever du det at skulle ændre adfærd – egen og teamets - i forhold til mødekultur? Mindre spildtid i møder Bedre opfølgning på aftalte actions I møder Bedre kommunikation af beslutninger efter møder Større effektivitet i forbindelse med eksekvering af beslutninger fra møder Værktøjer Møde Best Practice: 8 skridt til bedre møder (se næste slide) Mødeskabelon Source: AAU PMO kontoret

8 skridt til effektive møder Tydeliggør mødetype og deltagernes rolle. Allerede i indkaldelsen Invitér kun dem, der kan træffe beslutningen, ikke dem som bare skal kende den efterfølgende Udvælg din målgruppe FØR Formulér agenda og udbytte Brug standard mødeindkaldels-skabelon Indkald altid, så deltagere kan nå til næste møde (25 min / 55 min) UNDER Tag personligt ansvar under mødet Kom til tiden Bidrag konstruktivt til fremdrift i mødet Undgå spildtid efter mødet EFTER Udsend og læs beslutningsreferat og aktionsliste Sørg for at alle som beslutningen er relevant for, kender beslutningen Source: AAU PMO kontoret