Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Er din virksomhed en hobby med indbygget job i

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Er din virksomhed en hobby med indbygget job i"— Præsentationens transcript:

1 Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i? Hvis du har en personligt ejet mindre virksomhed (PMV), er du underlagt en række krav. På Virksomhedsguiden har vi samlet det, der gør livet lidt lettere for din virksomhed:

2 Vil du gerne udvikling din virksomhed og få inspiration til dit næste skridt? Så smut ind på og se de nyeste events om forretningsudvikling. Listen bliver jævnligt opdateret, så måske der også er noget for dig?

3 Har du overblik over de finansieringsmuligheder din virksomhed har
Har du overblik over de finansieringsmuligheder din virksomhed har? Der er flere måder end du måske tror – og for at gøre det let for dig, har vi samlet nogle af dem på

4 Er du ene mand (eller kvinde) om alle virksomhedens beslutninger
Er du ene mand (eller kvinde) om alle virksomhedens beslutninger? Sidder du som den eneste ejer af en virksomhed, er der en mængde ting, du skal være opmærksom på. Men bare rolig – Virksomhedsguiden har samlet alt det vigtige lige her:

5 Har du helt styr på told ved import eller eksport
Har du helt styr på told ved import eller eksport? Hvis din virksomhed skal handle udlandet, kan du med fordel lægge vejen forbi Virksomhedsguiden. Her kan du finde alt den information, du har brug for, og få et hurtigt overblik over de vigtigste regler:

6 Har du styr på arbejdsmiljø. Selskabsskat. Cookieregler
Har du styr på arbejdsmiljø? Selskabsskat? Cookieregler? Hvis det kniber lidt med hukommelsen eller med at huske alle reglerne på én gang, kan du gøre din virksomheds hverdag lidt lettere på Her har vi samlet alt det, du skal bruge som virksomhed og har gjort det lettere at finde den rigtige information.

7 På https://virksomhedsguiden
På kan du finde events, undervisningsforløb og meget mere over hele landet. Det hele er til, for at gøre det hverdagen lidt lettere for din virksomhed. Se hele listen over alle de ting, du kan blive klogere på – fra Vesterbro til Vesthimmerland og fra Skanderborg til Solrød Strand.

8 På Virksomhedsguiden kan du b
På Virksomhedsguiden kan du b.la finde events over hele landet, der hjælper dig og din virksomhed med inspiration, standardisering og en masse andet. Kig ind på og find et arrangement i nærheden af dig.

9 Har din virksomhed brug for et skub i en ny og bedre retning
Har din virksomhed brug for et skub i en ny og bedre retning? Eller vil du bare gerne have nogle nye øjne på virksomhedens muligheder? Så skal du gå ind på og finde en sparringsmulighed, der passer til dig og din forretning. Der er arrangementer over hele landet og listen opdateres jævnligt.

10 Hvordan er det nu lige det er med bogføring, kasseregnskab og kontoplan? Virksomhedsguiden giver dig råd, vejledning og alt den viden om bogføring og regnskab din virksomhed har brug for. Læs mere på:

11 Overvejer du at ansætte en udenlandsk medarbejder
Overvejer du at ansætte en udenlandsk medarbejder? Og har du styr på hvilke regler, der skal overholdes – og hvordan? Gør ansættelsen lettere for alle parter - find let og hurtigt info om love og regler på

12 I/S, ApS eller A/S? Virksomhedsformerne er mange – men nu har Virksomhedsguiden gjort det blevet lettere at finde den form, der passer til dig og din virksomhed. Der er med garanti også en form til dig. Læs mere på

13 Har du en fantastisk idé til en forretning
Har du en fantastisk idé til en forretning? Kniber det lidt med at få beskrevet idéen, så andre også kan forstå den? Bare rolig. På Virksomhedsguiden har vi samlet de bedste råd til hvordan du bedst beskriver og får testet din forretningsidé. Find alle de gode råd lige her:

14 Når du opretter din virksomhed på virk
Når du opretter din virksomhed på virk.dk skal du uploade din virksomheds stiftelsesdokument og vedtægter. På Virksomhedsguiden kan du finde skabeloner til begge dokumenttyper og til alle virksomhedsformer. Find det hele på

15 Som arbejdsgiver har du en række forpligtelser overfor dine medarbejdere. Hvilke, og hvordan du bedst muligt lever op til dem, er alt sammen besvaret på Virksomhedsguiden. Læs meget mere her:


Download ppt "Er din virksomhed en hobby med indbygget job i"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google