§ 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Anvendelse af slam på.
Advertisements

Bilag 3 · Bekendtgørelse om fiskeres hviletid Bekendtgørelse om fiskeres hviletid 1) I medfør af § 4, stk. 3, § 57 og § 70 i sømandsloven, jf. lovbekendtgørelse.
Regulerende lovgivning 2
Mødepakke for øverste chef på virksomheden
Bekendtgørelse om samarbejde om sikkerhed og sundhed
Roskilde Handelsskoles APV-procedure
Når borgerne klager v. Katrine Langballe
Mindreåriges patientrettigheder
Projektgranskning Vibeke Kragh, VIA University College februar 2014.
1 Frit valg af hjælpemidler og boligindretning Af Tina Hansen specialkonsulent 15. september 2010.
Arbejdsmiljøcertificering
Velkommen til en rejse gennem den nye Arbejdsmiljølov
Ændring af arbejdsmiljøloven
Tilsyn under renoveringen
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 – Opfølgning og evaluering Statusmålinger Fremdrift Svedan:
1 Hvad kan den almene sektor bruge nøgletalssystemet til ?
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Organisering af virksomhedernes interne AM-arbejde
LÆGEORDINERET HEROIN Love og regler
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Revurderinger i Esbjerg kommune. Generelt Hovedformål med revurderingen er at sikre, at husdyrbrugets indretning og drift fortsat er baseret på BAT. Udgangspunktet.
Oplæg om DUKH og retssikkerhed for handicappede
Sygeplejersker/bioanalytikeres juridiske ansvar 14. marts 2012 Souschef, cand. jur., Anna Murphy Tilsyn og Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen.
Servicelovens §96 Før hjælperordning § 96. Kommunalbestyrelsen skal yde et tilskud til dækning af udgifter ved ansættelse af hjælpere til pleje,
Fokuspunkter Hvem er vi? Hvad tilbyder vi? Samarbejdsaftaler mellem skole og UUV. Valg af uddannelse - tal på vejen.
Notatpligt, vejledningspligt & Partsrepræsentation
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Alkohol- og rusmiddelspolitik for Roskilde Kommune HR & Organisation.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Seminar 6 – Arbejdsmiljøledelse
Dialogmøder med bygherren Dialog om arbejdet med at planlægge og koordinere i forhold til sikkerhed og sundhed under projektering og udførelse (procedurer,
 Karakterfastsættelsen sker på baggrund af en samlet vurdering af, i hvilken grad præstationen eller standpunktet opfylder de mål, som skal.
Lejrskole Afgørelse ved faglig voldgift lige før sommerferien Lov 409 siger 14 timer pr. døgn – uanset om læreren arbejder mere end 14 timer! Konkret arbejdstid.
NATUR OG VEJ SERVICE Center for Byens Anvendelse Aarhus Kommune Instruktion til fremmede håndværkere hos NVS Version:
Nye regler på vej om virksomhedernes samarbejde om arbejdsmiljø Ann Carina Tetschner, Center for arbejdsliv & læring Pædagogiske Inspirationsdage 2010.
Temadage og kurser ”Regler for honorering når ansatte skal på temadage og kursus, og hvad kan med fordel aftales, inden et bevilget uddannelsesforløb begyndes”
Fyraftensmøde hos LO Århus social og miljøudvalg 26. marts 2015 Anmeldelser fra fagforeninger og AMR om arbejdsmiljøforhold Procedure for anmeldte og uanmeldte.
Aftale om ansættelsesvilkår Aftale om ansættelsesvilkår for ansatte der overgår til staten mv. i forbindelse med kommunalreformen. Aftalen gælder både.
Tekniske hjælpemidler Bekendtgørelse Anvendelse af tekniske hjælpemidler § 1. Bekendtgørelsen omfatter: anvendelsen af tekniske hjælpemidler ved.
Forløbsbeskrivelse for helhedsorienteret udredning Kontakt til borger Nej Figur forklaring » Ja Nej Hvem har del i borgerens forløb?
LUU konference d. 20. oktober 2009 Oplæg v. Gitte Vind, formand for EPOS Samarbejdet mellem EPOS og de lokale uddannelsesudvalg.
Brug for alle Hvad går det ud på? v/ projektchef Jens Hørby Jørgensen.
Integrations- og oplæringsstillinger Etablering af integrations- og oplæringsstillinger i Haderslev Kommune.
Brandsyn. Hvad siger loven…  Det fremgår af § 1, stk. 1, i bekendtgørelsen, at kommunalbestyrelsen har pligt til at foretage brandsyn af 1) Brandfarlige.
Nye arbejdsmiljøregler - fra sikkerhed til arbejdsmiljø august 2010.
DABYFO kredsmøde i Odsherred 2. september 2015 Dispensation fra kravet til parkering i henhold til byggeloven Jens Bendix, Slagelse Kommune.
Dokumentstyringssystem Dokument formalia Håndtering af dokumenter Peter Jezek.
5 5 5 § 37 Kørestrøm. 5 Kørestrøm Organisationsopbygning jvf. stærkstrømsbekendtgørelse Arbejdsleder Holdleder Arbejdshold Koblingsleder Koblingsperson.
DSB UddannelsesCenter Vagtmand I § 70 Generelle forhold vedrørende infrastrukturarbejder I 1. oktober 2010 I version1.00 I 1 I § 70 Generelle forhold vedrørende.
Temadag for TR.
Envina indsatsplanmøde februar 2017
Videregivelse af oplysninger om medarbejdere
SSP ledergruppemøder april 2016
Private opholdssteder Alle typer døgninstitutioner
Lovgrundlaget for overvågning i VVM
Voksenansvar for anbragte børn og unge Registrering og indberetning
Almindelige bestemmelser
-instruktion og -procedurer
Hvad er Byggeri til Drift?
Kontakt til deltagerne
Vejledning til jer, der bevilger kørsel
Uheld, ulykke og sikkerhedsmæssige hændelser
Bekendtgørelse om deponeringsanlæg
Hvorfor rammedelegation
Svejsekoordinering Krav, opgaver og ansvar DS/EN ISO
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
Digital aflevering.
Præsentationens transcript:

§ 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 1 I

5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Planlagte arbejder. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Planlagte arbejder. Ansvar for planlægning. Ved større arbejder har jernbaneinfrastrukturforvalteren ansvaret for: at den trafikale driftsansvarlige i god tid kan foretage en vurdering af at der i god tid tilknyttes en SR koordinator. - om trafikafviklingen kan ske efter gældende jernbanesikkerhedsbestemmelser, og om der eventuelt kræves ekstra resurser. - som kan rådgive i forbindelse med jernbanesikkerheden ved det pågældende arbejde. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 2 I

5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Entreprenør. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Entreprenør. Entreprenøren har ansvaret for: At alle risici kortlægges og forebygges gennem planlægning og instruktion At der foreligger en godkendt jernbanesikkerhedsplan, inden arbejdet påbegyndes At arbejdet er planlagt og kan udføres i overensstemmelse med jernbanesikkerhedsbestemmelserne At arbejdet i nødvendigt omfang er aftalt med den trafikale driftsansvarlige jvf. punkt 1.2.1 At medarbejdere med sikkerhedsmæssigt ansvar har den nødvendige uddannelse og erfaring i forhold til arbejdets omfang og kompleksitet Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 3 I

5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Entreprenør - fortsat. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Entreprenør - fortsat. Entreprenøren har ansvaret for: At SR arbejdslederen har det nødvendige kendskab til de geografiske forhold At SR arbejdslederen er i besiddelse af de nødvendige oplysninger vedrørende arbejdets udførelse At SR arbejdslederen har tid til at sammenholde de fysiske forhold på arbejdsstedet, med oplysningerne i jernbanesikkerhedsplanen, inden arbejdet påbegyndes Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 4 I

Arbejder, der medfører sikkerhedsmæssige eller trafikale afvigelser. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Arbejder, der medfører sikkerhedsmæssige eller trafikale afvigelser. Aftaler Hvis et arbejde medfører: Spærring af spor jvf. § 86 Kørsel med arbejdskøretøj jvf. § 71 Kørsel med arbejdskøretøj jvf. § 71 Hastighedsnedsættelse herunder ændringer/omkoblinger i sikringsanlæg jvf. § 52 Aflysning af signalgivning jvf. §34 Arbejde i overkørselsanlæg jvf. § 34 Kørestrømsafbrydelse jvf. § 75 Andre trafikale eller jernbanesikkerhedsmæssige afvigelser - skal entreprenøren forud indgå de nødvendige aftaler med den trafikale driftsansvarlige. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 5 I

5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Bekendtgørelse. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Bekendtgørelse. Den trafikale driftsansvarlige skal sikre, at anmeldte arbejder, der medfører sporspærring, kørsel ad venstre spor, kørestrømsafbrydelser eller andre forhold, som påvirker anvendelsen af jernbaneinfrastrukturen, bekendtgøres. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 6 I

Bekendtgørelse - fortsat. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Bekendtgørelse - fortsat. Bekendtgørelsen kan ske på følgende måder: I LA jvf. § 53 Ved cirkulære ”sporspærring” jvf. § 86 Ved meddelelse ”kørestrømsafbrydelse” jvf. § 75 Ved sikkerhedscirkulære Ved trafikmeddelelse I jernbanesikkerhedsplanen Ved underretning af stationsbestyreren, som foretager et notat i telegramjournalen Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 7 I

Jernbanesikkerhedsplan - generelt. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Jernbanesikkerhedsplan. Generelt I forbindelse med planlagte arbejder skal der inden arbejdet igangsættes, foreligge en godkendt jernbanesikkerhedsplan, der beskriver jernbanesikkerheden ved det pågældende arbejde. Procedure for udfærdigelse og godkendelse af jernbanesikkerhedsplaner findes i ”særlige retningslinjer”. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 8 I

Jernbanesikkerhedsplan- SR koordinatoren 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Jernbanesikkerhedsplan- fortsat. Flere arbejdshold i samme sporspærring SR koordinatoren fastsætter efter indmeldinger fra entreprenøren, hvordan koordineringen af jernbanesikkerheden mellem de forskellige delarbejder skal håndteres, og sikrer at det beskrives i jernbanesikkerhedsplanen. - efter indmeldinger fra entreprenøren, hvordan koordineringen af jernbanesikkerheden mellem de forskellige delarbejder skal håndteres, og sikrer at det beskrives i jernbanesikkerhedsplanen. - at der i stedet for én jernbanesikkerhedsplan gældende for samtlige delarbejder, skal udarbejdes en koordinerende jernbanesikkerhedsplan samt en jernbanesikkerhedsplan for hvert enkelt delarbejde. - udfærdigelsen af den koordinerende jernbanesikkerhedsplan. - at der skal udpeges SR hjælpere til de enkelte delarbejder jvf. § 2. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 9 I

Jernbanesikkerhedsplan- koordinerende jernbanesikkerhedsplan 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Jernbanesikkerhedsplan- fortsat. Flere arbejdshold i samme sporspærring SR koordinatoren kan fastsætte, at der i stedet for én jernbanesikkerhedsplan gældende for samtlige delarbejder, skal udarbejdes en koordinerende jernbanesikkerhedsplan samt en jernbanesikkerhedsplan for hvert enkelt delarbejde. - efter indmeldinger fra entreprenøren, hvordan koordineringen af jernbanesikkerheden mellem de forskellige delarbejder skal håndteres, og sikrer at det beskrives i jernbanesikkerhedsplanen. - at der i stedet for én jernbanesikkerhedsplan gældende for samtlige delarbejder, skal udarbejdes en koordinerende jernbanesikkerhedsplan samt en jernbanesikkerhedsplan for hvert enkelt delarbejde. - udfærdigelsen af den koordinerende jernbanesikkerhedsplan. - at der skal udpeges SR hjælpere til de enkelte delarbejder jvf. § 2. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 10 I

Jernbanesikkerhedsplan- udfærdigelsen 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Jernbanesikkerhedsplan- fortsat. Flere arbejdshold i samme sporspærring SR koordinatoren skal sikre udfærdigelsen af den koordinerende jernbanesikkerhedsplan. - efter indmeldinger fra entreprenøren, hvordan koordineringen af jernbanesikkerheden mellem de forskellige delarbejder skal håndteres, og sikrer at det beskrives i jernbanesikkerhedsplanen. - at der i stedet for én jernbanesikkerhedsplan gældende for samtlige delarbejder, skal udarbejdes en koordinerende jernbanesikkerhedsplan samt en jernbanesikkerhedsplan for hvert enkelt delarbejde. - udfærdigelsen af den koordinerende jernbanesikkerhedsplan. - at der skal udpeges SR hjælpere til de enkelte delarbejder jvf. § 2. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 11 I

Jernbanesikkerhedsplan- SR hjælpere 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Jernbanesikkerhedsplan- fortsat. Flere arbejdshold i samme sporspærring Endvidere kan SR koordinatoren fastsætte, at der skal udpeges SR hjælpere til de enkelte delarbejder jvf. § 2. - efter indmeldinger fra entreprenøren, hvordan koordineringen af jernbanesikkerheden mellem de forskellige delarbejder skal håndteres, og sikrer at det beskrives i jernbanesikkerhedsplanen. - at der i stedet for én jernbanesikkerhedsplan gældende for samtlige delarbejder, skal udarbejdes en koordinerende jernbanesikkerhedsplan samt en jernbanesikkerhedsplan for hvert enkelt delarbejde. - udfærdigelsen af den koordinerende jernbanesikkerhedsplan. - at der skal udpeges SR hjælpere til de enkelte delarbejder jvf. § 2. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 12 I

5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Akut fejlretning. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Akut fejlretning. Generelt Ved akut fejlretning forstås udbedring af akut opståede fejl ved jernbaneinfrastrukturen. Akut fejlretning overgår til reglerne for planlagt arbejde, hvis fejlretningen vil stå på udover én hel arbejdsdag (mandag-fredag fra kl. 07.00 – kl. 15.00) medmindre andet undtagelsesvis fastsættes af den trafikale driftsansvarlige. Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 13 I

”Log- og fejlretningsbog”.. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Jernbanesikkerhedsplan. Som erstatning for jernbanesikkerhedsplanen skal SR arbejdslederen foretage den jernbanesikkerhedsmæssige planlægning af arbejdet på stedet. Planlægningen sker på en særlig blanket i ”Log- og fejlretningsbog”. Aftaler med den trafikale driftsansvarlige SR arbejdslederen træffer aftale direkte med stationsbestyreren om de i punkt 1.2.1. nævnte forhold Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 14 I

Fejlretning i allerede etableret sporspærring. 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Fejlretning. Fejlretning i allerede etableret sporspærring Hvis der bliver behov for akut fejlretning i forbindelse med en allerede etableret sporspærring, kan det ske ved henvendelse til SR arbejdslederen for den pågældende sporspærring. At arbejderne koordineres At alle ansvarsforhold klart præciseres At alle, der deltager i arbejdet, bliver instrueret Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 15 I

Fejlretning - SR arbejdslederen . 5 § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder Fejlretning. Fejlretning i allerede etableret sporspærring SR arbejdslederen for sporspærringen skal sikre: At arbejderne koordineres At alle ansvarsforhold klart præciseres At alle, der deltager i arbejdet, bliver instrueret At arbejderne koordineres At alle ansvarsforhold klart præciseres At alle, der deltager i arbejdet, bliver instrueret Vagtmand I § 72 - Planlægning af infrastrukturarbejder I 1. februar 2010 I version1.00 I 16 I