Fællesmøde for forældrene på Damhusengens Skole

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Østervangsskolen 2010.
DLF ind i debatten om fremtidens skole
Skolereformen i Greve - lad os sammen gøre en god skole bedre Møde i Samfund & Skole 30. oktober 2013.
Præsentation Pædagogisk konsulent Erik Hønge Uddannet fritidspædagog Leder af en børnehave Leder af et fritidshjem SFO-konsulent Freelancekonsulent bl.a.
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Hierarki for styringsredskaber
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Skolepolitiske visioner og mål
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Lærerprofessionen.
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Fjordbakkeskolen forældremøde
Vision Uddannelsesparate unge
Lærerprofessionen - en definition.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Målsætning og værdigrundlag for Sølvgades Skole Målet er, at eleverne på Sølvgades Skole bevarer lysten til at lære, at være nysgerrige, selvstændige og.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
- Hvad kan I forvente som forældre?
Gentofte Kommunes skolevision
Klostermarksskolen Strategi og visioner Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.
Gennem RESPEKT ENGAGEMENT FÆLLESSKAB skaber vi tryghed og trivsel, så vi alle kan opnå høj faglighed.
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Velkommen Forældremøde 10. juni 2014.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
Fra barneliv til elevliv impulsivt normforvirret egocentrisk ”snakkende” målrettet normsikkert arbejdsmoral lyttende socialt forpligtet interesse for.
Velkommen.
Lærerprofessionen.
Sociale kompetencer Og Undervisning i fag
Velkommen til infomøde om Skolereformen
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Det politiske arbejde med udvikling af folkeskolen i Esbjerg kommune
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Forældreansvar - vigtig rolle
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Vision mission værdier handleplaner
Gesten Børnecenter Velkommen i skole 2015.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Skoledagens indhold: Helstøbt kompetencebegreb, mange læringsrum SFO Tænketank Danmark Landsmøde 5. april 2013.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Medborgerskab på Korsager Skole SMTTE Status: (før projektet gik i gang) Gælder for både elever, forældre og personale. – Manglende sammenhængskraft på.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Damhusengens Skole v. Kaj
Den pædagogiske læreplan
Ungestrategiens ledergruppe
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Dagtilbudsreformen ”Stærke dagtilbud,- alle børn skal med i fællesskabet” Den styrkede pædagogiske læreplan Arbejdsgruppernes udkast til temabeskrivelser.
Ledelsens handleplan: Skolen lige nu  Formål og proces.
Informtationsmøde kommende 7. klasser
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Fællesmøde for forældrene på Damhusengens Skole v. Marianne, Trine, Claus, Anne Mette og Kaj 7. februar 2017

Dagsorden Velkommen Status på budget, klassesammenlægninger og personale Det igangværende arbejde med sammenlægningen Dialog – spørgsmål? Rundvisning ca. 18.30

Budget, klassesammenlægninger, personale 3,2 mio. ekstra i to skoleår: …til lærere og ekstra pædagogisk personale …7 børnehaveklasser …INGEN klassesammenlægninger med nuværende elevgrundlag

Arbejdet med sammenlægningen Vi udvikler i fællesskab: Vision og pædagogisk grundlag Skolens traditioner og faglige kendetegn Sammenhæng mellem skole og fritid

Fællesskab, dannelse, trivsel og alsidig læring På Damhusengens Skole udvikles, trives og lærer elever i fællesskaber - i et trygt og anerkendende skolemiljø. På Damhusengens Skole danner vi elever til at være ansvarlige medskabere i et fremtidigt demokratisk og globalt samfund gennem deltagelse i forpligtende fællesskaber. På Damhusengens Skole skaber vi ambitiøs læring for alle elever i alsidige, varierede læringsmiljøer, der er præget af kreativitet, innovation og nutidige arbejdsformer.

På Damhusengens Skole udfolder og udfordrer vi elevers potentiale med fokus på udviklingsmuligheder og faglig progression. På Damhusengens Skole motiverer vi elever til selvstændighed, nysgerrighed og engagement i skolens liv og egen fremtid. Næste skridt…

August 2017: Sammenflytningsplan og aktiviteter på tværs af skolerne Proces med fx navn, traditioner, samlinger, årgangsaktiviteter, trivselsdag Sammenflytningsplan

Fritidsdel næste skoleår? Dialog – spørgsmål? Fritidsdel næste skoleår? Ferieplan – skolestart? Andre ??? Rundvisning ca.18.30