Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Advertisements

Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Måling af effekt af undervisningsforløb med ’Hvad er økologi?’
Sæt lyd og billeder på din sprogundervisning
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Prøveformer og evaluering af kompetencer i biologi
Collagekonkurrence •. • I skal finde sammen 2 og 2. • Opgave: Du skal lave 2 collager. En om dig selv og en om din makker, hver med en ”udstillings”tekst.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Velkommen Hvorfor er vi her i dag. Hvad skal vi lave i dag? Hvad er EU?
Grænseoverskidende sundhedsydelser - en EU beslutning Oplæg ved Ole Christensen Medlem af Europa-Parlamentet (S)
EU Institutioner.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
3g Studie Retnings Projekt
UDVEKSLINGSMØDE 19. NOVEMBER 2013
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
7.lektion: EU og det danske politiske system – hvad er EU
Biblioteket som læringscenter
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
#3 · Video-sketching 15. februar. Definér jeres domæne og nogle oplevelser I kan sketche videre på.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Ugeforløb 2 – uge Prøveklar – den skriftlige prøve
Projekt uge 40 Tradium Hobro. Udgangspunkt: Vi ville øve eleverne og os selv i den kreative platform Bruge et fælles udgangspunkt for innovation: lav.
Minimum clear margin for text Fixed margin Keep heading in CAPITALS DANMARKS FASTE REPRÆSENTATION VED DEN EUROPÆISKE UNION DANMARK I EU Morten E. G. Jørgensen.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Styrkeprofil / ressourcer i landsbyen.
Indkøb & Medicoteknik Informationsmøde vedr. Hæmodialysemaskiner udbud 2012/S april 2012.
Fællesfagligt emne: Fra Osmannerriget til det moderne Tyrkiet
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
Samfundsfag Frisholm. Indhold Økonomi Sociologi Politik.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
- En vigtig eksamen - Valg af fag - Valg af problem - Blanket - Pjece.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation.
Dagens program Kl Velkommen Nyt og aktuelt stof og kort præsentationsrunde, Kl Integration af nye borgere – ved Julie Kundby Eriksen – Om.
1 PV3: P0-erfaringsopsamling og P0-procesanalyse Kursusholder: Mette Mosgaard.
Ranum Efterskole College – rejser med privat indkvartering til et udviklingsland.
Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Velkomstbrevet TUP2011 Projekt Transfer i AMU.
Torben Stolten Thomsen HANSENBERG Projektleder og international koordinator Sådan forbereder vi eleverne på at rejse ud!
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
Danmark i EU og andre internationale sammenhænge
Når A + B giver et langt større C
Sprog og kultur PROJEKT hg2
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave
Ordbank på Islandsk og dansk – Venskaber (papir)
Større skriftlig opgave i 2.hf
Lad dem bare sejle deres egen sø
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Forpligtende aftaler - og loyalitetsaftaler
Ordbank på Islandsk og dansk – Dyreliv og natur (sten)
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Ordbank på Islandsk og dansk – Årstider/efterår (træ)
Ordbank på Islandsk og dansk – Højtider (Kul og kridt)
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Orientering omkring Budget
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Hvorfor dansk på GF1?.
Dansk på GF2.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Skarpt fokus på jeres implementeringsplan
Fra anledning til udvikling
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Præsentationens transcript:

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har været en fornøjelse at rejse og opleve Bruxelles sammen med jer.

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Hvad skal der så ske nu? I skal arbejde videre med de informationer og oplysninger, I samlede sammen inden turen og supplere med den viden, I har fået undervejs på turen.

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Hver gruppe skal senest onsdag kl aflevere: Print af artikel om Morten Løkkegaard og hans arbejde i EU i to eksemplarer samt sende artiklen til Print af læserbrev vedr. de danske forbehold i to eksemplarer samt sende læserbrevet til

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Der skal til evalueringen laves en præsentation, der som minimum skal indeholde følgende:

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Landeportræt og belgisk kultur En kort præsentation af Belgien og byportræt af Bruxelles. I kan med fordel medtage oplysninger fra turen rundt i byen med Anita og besøgene på Planet de Chocolat og Cantillon.

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? EU Ud fra jeres viden om Europa Parlamentet, Europa Kommissionen og Rådet skal I selv vælge, hvad I vil præsentere. Det er vigtigt, at I viser så bred en viden som muligt.

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? FN og NATO Forbered en kort præsentation af de to internationale institutioner og Danmarks forhold til dem. Den danske ambassade og EU repræsentation Forbered en kort præsentation af de to institutioner.

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Detailopgave Bruxelles I skal gøre jeres detailopgave færdig og lave en kort præsentation af opgaven. Tour de Bruxelles I skal lave en collage i Publisher med de billeder, I har som dokumentation af opgaven. Små tekstbokse med jeres oplevelser skal også indgå. Opgaven kan også præsenteres på anden måde, men kun efter aftale med lærerne.

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Jeres mening! I skal gennemføre den elevundersøgelse, der ligger på ItsLearning. Det er Jeres oplevelser af det sociale og det faglige, der er med til at forme næste års tur!