Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sprog og kultur PROJEKT hg2

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sprog og kultur PROJEKT hg2"— Præsentationens transcript:

1 Sprog og kultur PROJEKT hg2
uge 41 2011

2 Grupper til Sprog og kultur 10. - 14. oktober 2011

3 Plan for uge 41 Mandag d : 1. time: Fælles optakt i klassen. Projektopgave gennemgås Der vælges lande. time: Der arbejdes med landeportrættet i form af brochurer/foldere/plakater/plancher m.m.

4 Plan for uge 41 Tirsdag d. 11.- 10.: Onsdag d. 12.-10.
time: Tommy orienterer om krav til regnskab. Brochurer m.m. færdiggøres. Planlægning af standen kan påbegyndes. 3. time: Standene i kantinen fordeles (lodtrækning). time: Forberedelser til projektet, herunder skitse over standen, planlægning af stand og indkøb. Husk annoncering! Onsdag d Projektarbejdet fortsættes.

5 Plan for uge 41 Torsdag d. 13.-10.:
Standene i kantinen åbner klokken 935 ! og igen kl og 1220! Regnskab gøres klar til evaluering. Regnskab afleveres og godkendes af Tommy, før I går hjem, dvs. kl

6 Vi glæder os til nogle gode dage!
Plan for uge 41 Fredag d : time: Oprydning + evaluering af landeportræt og stande gruppevis (med individuel karaktergivning). Vi glæder os til nogle gode dage!

7 Praktiske oplysninger til hg2
Projektperioden: Projektet afvikles fra mandag d. 10. oktober til fredag d. 14. oktober 2011. Opgaven: Lav en messestand om det land, I har valgt Der skal være en landebeskrivelse, hvori I sammenligner med Danmark. Beskrivelsen skal give et indtryk af landet og være let tilgængeligt – f.eks. brochure eller plakater / plancher. (vær opmærksom på at få rettet for evt. stavefejl). I standen skal I sælge og vise ting, der er typiske for landet.

8 Standen Standen skal være færdig onsdag d. 12. oktober kl Den skal være åben torsdag d. 13. oktober fra kl. 930 til kl. ca Kantinen vil ikke være åben denne dag. Til gengæld vil Britta være jer behjælpelig i køkkenet, hvis I har brug for det, men bemærk, at alle ikke kan få plads i køkkenet.

9 Annoncering I skal selv annoncere på skolen - plakater, brochurer, m.m. Hver gruppe får tildelt en plads/stand i kantinen. Alt forarbejdet finder sted mandag og tirsdag, og standen bygges endelig op onsdag. Christian vil stille stande op allerede tirsdag, så I kan se, hvor meget plads, I har.

10 Lokaler til rådighed Stamklassen, kantinen og evt. kælderen.
I har desuden it-lokale til rådighed - se skema. Økonomi: Hver gruppe får 600 kroner til rådighed – som et lån. Gruppen fører regnskab, som skal afleveres til Tommy torsdag d. 13. oktober, før I går hjem. Et evt. overskud går til en klassekasse. Oprydning: Oprydning foregår fra fredag kl. 800.

11 Karaktergivning Vurdering af projektet:
Vurdering af projektet: Grupperne møder til en evaluering af, hvordan projektet er forløbet, samt for at få tilbagemelding fra de involverede lærere i form af en karakter for projektet (standene + forløbet). I vil få udleveret en oversigt over tiderne. Bemærk, at der gives individuelle karakterer. I vil blive bedømt på hele processen - se bilag.

12 Mødetider Mødepligt: Der er almindelig mødepligt (fra 800 til 1330). I skal møde i jeres stamklasse. Fællesmødet om morgenen vil i øvrigt også blive brugt til at drøfte eventuelle problemer samt at give jer løbende informationer.

13 Registrering: I skal (som altid) stemple ind, når I kommer og stemple ud, når I holder fri (kl. 1330). Hvis et eller flere af gruppens medlemmer har brug for at søge oplysninger uden for skolen, købe ind og lign., skal I meddele til vejlederen: hvem der går, hvorhen, hvornår I vil være tilbage, men I skal ikke foretage stemplinger, når I går i byen og vender tilbage igen.

14 HUSK at rydde op efter jer hver eftermiddag inden I går hjem!!!
Generelle regler HUSK at rydde op efter jer hver eftermiddag inden I går hjem!!!    God arbejdslyst! Hanne, Tommy og Sonja

15 Vurderingsskema: Projekt med stande i kantinen.
Visuelt helhedsindtryk af standen: - og den personlige fremtoning: Kommunikationen / fagligheden i landebeskrivelsen: Markedsføringsindsats – både før og under: Initiativ / engagement: Samarbejdet: Helhedsvurdering: Omsætning / overskud.


Download ppt "Sprog og kultur PROJEKT hg2"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google